Reklama

Reklama

Spider-Man: Bez domova

  • USA Spider-Man: No Way Home (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. Spider-Man požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě. Peter tak musí překonat svou doposud největší výzvu, která navždy změní nejen jeho budoucnost, ale i budoucnost paralelních světů. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (1 003)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že se v Sony po poslední komiksové sračce (čti Venom 2) chytli za nos a poslali letos asi jediný opravdový komiksový blockbuster na jaký jsme byli zvyklí do té doby, než v Disney najeli na ultra-progresivní notu a soustředí se spíš na to, aby každá jejich komiksárna byla jen o politice, rasismu a sexismu. Je mi absolutně jedno, že teď budu znít jako sexista já, ale takhle to prostě dopadá, když komiksový blockbuster točí chlap, co má očividně komiksy rád a ví jak natočit poutavou akci. Jinými slovy nebe a dudy oproti těm neschopným krávám, které posrali celej letošní MCU, bo chtěli sdělit nějakou debilní "mesydž", která NIKOHO nezajímá ... jen tak dál Sony, nakopejte těm politicky korektním dementům v Disney prdel. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Tom Holland v trenkách do třetice ve fan-service jízdě, která střídá scény levnýho prefabrikovanýho výplachu se scénama, za který by jiný tvůrci prodali duši. Dafoe fantastickej, Molina nevyužitej, spider-squad chemie parádní, záporáci trochu plochý, skvělý nostalgický momenty (Molina a Maguire + hudba = slzy) a ve strašně moc scénách naprosto otřesný CGI. Emoční rovina fungovala mnohem líp než jsem čekal, a paradoxně akční a zábavná rovina naopak mnohem míň. Dobrej film, ale mohl bejt lepší. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak tohle? To jsem opravdu nečekal. První díl byl blízko odpadu, 1*, druhý díl této ságy průměr, ale že dám plný počet třetímu? Něco bylo jinak, najednou i Spiderman nebyl tak otravný, navíc propojení všech spidermanů byla zajímavá nostalgie, která mi dala připomenout počátky. Za mě se jedná o nejlepší díl všech spidermanů vůbec.. 9/10 = 92% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pocitově zřejmě nejslabší díl z nejnovější trilogie. První polovinu jsem byl solidně naštvaný, uvědomil jsem si že na nás bude v nejbližší době uplatňovat Hollywood nový trik. Nově se mu říká Multivesmír. Když v sérii nebo frančíze nebudeš vědět kudy kam, zkrátka si pomůžeš jinou dimenzí. Zrecykluješ známé postavy a na závěr necháš ideálně ještě hlavního hrdinu, aby vymazal všem paměť a je vyřešeno. Takhle se vlastně bude moct v příštích dílech jet zase pěkně od znova. A to jako vážně? Spider-Man: No Way Home je na povrchu pěkný, ale v minulých dílech jsme měli sympaticky budované postavy, příjemný, trošku středoškolský příběh, kamarádství, první lásky. Tady nic takového bohužel není. Holland se zachoval vlastně jako trošku nezodpovědné hovádko. Nejvíce se mě líbil Garfield, který složil ve své roli pořádný reparát. Člověk si holt nesmí moc připouštět, jak jej Hollywood zase jednou opil rohlíkem. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Spider-Man: Bez domova je splněný sen, o kterém jsem nikdy netušil, že bych ho vůbec někdy mohl mít. Neskutečný zážitek. Série momentů, která kombinuje vzpomínky na dětství s vlídnou nostalgií. Je zajímavé, kam Marvel za pět let došel. V roce 2017 mi komiksovka Doktora Strange přišla průměrná (kvůli jeho postavě samotné, což se vlastně nezměnilo) a dneska se tu na sklonku roku 2021 rozplývám blahem nad tím, co s postavou Spider-Mana (i se zapříčiněním Doktora Strangeho) v Marvelu dokázali udělat. Mluvit o filmu by bylo jako otevřít knihu spoilerů - hrozná škoda. Kdo si se Spider-Manem prošel dětství jako já, tak pro toho bude tento film zážitkem na celý život. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (159)

  • Když Peter (Tom Holland) a MJ (Zendaya) vylézají z kanalizace, tak se objeví u zrekonstruovaného obchodu Delmar’s Deli-Grocery, který jsme viděli již v předcházejících dílech. (Kubaaa97)
  • Film za první víkend vydělal 260 milionů amerických dolarů a stal se druhým nejúspěšnějším filmem, když těsně předčil Avengers: Infinity War (257 milionů). (Kubaaa97)
  • Ve scéně na mostě si můžeme všimnout auta s SPZ 6306 ASM, která odkazuje na sešit „The Amazing Spider-Man #6“ z dubna 1963, ve kterém se poprvé objevil Curt Connors jako Lizard. (Kubaaa97)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Super Mario zdolal 1 miliardu

Super Mario zdolal 1 miliardu

01.05.2023

Snímek Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo a Illumination oficiálně po 26 dnech od premiéry překonal hranici 1 miliardy dolarů. Dohromady to je 490 milionů ze Severní Ameriky a 532 ze… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama