Reklama

Reklama

Poté, co Adonis Creed (Michael B. Jordan) ovládl svět boxu, se mu daří jak v kariéře, tak v rodinném životě. Když se po dlouhém trestu ve vězení znovu objeví jeho přítel z dětství a bývalý boxerský zázrak Damian (Jonathan Majors), touží dokázat, že si zaslouží svou šanci v ringu. Konfrontace mezi bývalými přáteli je víc než pouhý zápas. Aby Adonis vyrovnal skóre, musí dát v sázku svou budoucnost a utkat se s Damianem - bojovníkem, který nemá co ztratit. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (208)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

První "Rocky" bez Rockyho. Jeho absence se ve filmu nijak neřeší, ani není vysvětlena jeho aktuální situace, tak třeba někdy příště no...Ale i tak je poznat, že se pohybujem ve stále stejné rozjeté franšíce, a že se jede podle dobře zaběhnutých notiček. Opět se obloukem vracíme směrem k původním dílům, opět dostáváme nového outsidera, opět se musíme vracet po X letech do ringu...A opět to skončí přesně tak, jak divák očekává už na začátku. Jakoby po příběhové stránce už nebylo moc co vymýšlet. Řemeslná stránka zápasů je opět zvládnutá velmi dobře, ačkoliv pro mě je škoda, že s z toho už komplet vytratila ta atmosféra snímání klasického TV přenosu a přešlo se do rádoby cool zpomalovaček a dynamické kamery s detaily na obličeje. Je vidět, že Jordan jako režisér do toho přinesl nějakou inovaci, ale je otázka, jestli se tenhle svět má příběhově ještě kam dál posouvat, nebo už je na svém limitu vyčerpání. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $75miliónov║ Tržby USA $156,248,615║ Tržby Celosvetovo $275,195,615▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Nuž Rocky mi tam ale chýba, ako mentor tam predtým fungoval náramne. No ale aj tak Michael B. Jordan sa s tým popasoval zo cťou. Samozrejme dejové kľučky sa tu nejak nedajú viac vygradovať, lebo už to ide v stanovených šablónach, medzi mantinelmi, kde nemá moc čo prekvapiť. /60%/ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dost mě štve jak tvůrci zametli s postavou Rockyho, nejen že se zde ani jednou neobjeví, ale ani se o ní nemluví, prostě jakoby neexistovala. Jinak se jedná o překvapivě povedený kousek. Minutáž šla trošku dolů a celý příběh je dosti osobní. Vytahují se tady dávné události a ty je potřeba nějakým způsobem uzavřít. Jako v každém filmu i tady bezezbytku platí pravidlo, že jak kvalitní je záporák, tak kvalitní je výsledek. Tady je záporák přímo luxusní. Jednoznačně nejlepší z trojdílné série. Jonathan Majors, ať už je v soukromí jaký chce, může být pro Hollywood obřím přínosem. Charisma z něj totiž je tryská. Označil bych jej za takovou černošskou verzi Toma Hardyho. Pokud bych něco kritizoval, tak asi fakt, že jsou ve finále vlastně všichni hrozní přátelé. I mladý Drago zde už vystupuje v kladné úloze. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁM TO POD KONTROLOU“ … „NEMÁŠ, PŘITÁHLS SEM CHLAPA S MINDRÁKEM“…  Uff. Já vám měl strach, aby to zase nebyla víc vykecávačka, než frajerskej film. Zbytečně! Je tady to nejlepší z Rockyho – příběh o outsiderovi, kterej se utrhne ze řetězu, návrat starýho a polámanýho boxera do ringu, vyrovnání s minulostí… a „padouch“ dokáže svým chováním vybudit ty pravý boxerský emoce. Samozřejmě i dostatečná dávka sportovního zážitku. Fakt Jordanův dobrej rodinnej boxerskej film.  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o devátý film tzv. „Rocky“ série. Určitě se nejedná o film poslední. Dokonce se uvažuje o „spin-offech“. 2.) Ve filmu se (poprvé) neobjeví Sylvester Stallone. Jde o jeho spor s producentem Irwinem Winklerem, který vlastní práva na postavu Rockyho. 3.) Thx za titule „Petr Putna“.  ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jelikož moje silná stránka nejsou koníčky, záliby, dělání něčeho užitečného, ba ani píchat holky, a porno je už takové mdlé, tak Creed trojka se zdá jako skvělá volba. Už celá myšlenka zotavit Rockyho sérii do nové černé barvy, jen aby si studio vykopalo čoudící boxerskou mrtvolu, a snažilo se něco jako kardio resuscitaci, ale i malé dítě ví, že tohle není z fyzikálního a doktorského hlediska možný. Už byla chyba ze Stallona, jako Rockyho, dělat boxerskou super hvězdu, když on není ani moc dobrý boxer s dobrou fyzičkou nebo svaly, jen umí udržet hodně ran. Asi to bude znít jako ironie, když si sám Stallone tohle vrakoviště producíruje sám.. takhle, do trojky se nemontoval úplně sám, protože i italský hřebec se na to zčistajasna vysral, ale chyběl mi tu nějaký starý, sklerózou prolezlý dědek na vozíčku, co místo ran sype životní moudra jak na běžícím pásu. Jako, já mu celkem zavídím, jsem zvědavej kdy Michael B. Jordan zrežíruje ještě další pokračování, a další lapání po dechu, boxování do pytle, vyběhávání na ikonické schody, potahání pneumatik, až mu to přijde dost nekreativní, a nastane den, kdy do ringu bude fajtit jeho hluchá dcera a stoletý Mr. (EE)T. Dám ještě z lítosti třetí hvězdu, čistě jen z toho, že jsem věděl jak to nakonec dopadne. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Creed se dočká čtvrtého dílu

Creed se dočká čtvrtého dílu

19.11.2023

Jak to tak vypadá, Adonis Creed své boxerské rukavice jen tak nesundá. Oscarový producent Irwin Winkler (série Rocky) během jednoho ze svých nedávných rozhovorů totiž prozradil, že po komerčním… (více)

Reklama

Reklama