Reklama

Reklama

Hledám Amy

  • Česko Zoufalec (více)
Trailer

Komiksoví kreslíři Holden a Banky jsou nejlepší přátelé už 20 let. Zdá se, že jejich bezstarostný život nemůže nic ohrozit. Dokud ovšem nepotkají Alyssu. Holden se zamiluje, pak ale zjistí, že si dělá plané naděje. Alyssa je totiž lesbička. Dva komiksoví nadšenci Holden McNeil a Banky Edwards, kteří žijí v New Jersey, jsou nerozluční kamarádi už dvacet let. Přes den tráví čas společně ve svém studiu a večer se chodí ven bavit. Jejich přátelství má však poprvé v životě dostat povážlivou trhlinu poté, co jim zkříží cestu nádherná mladá lesbička Alyssa Jonesová. Holden se do ní zamiluje a záhy musí čelit Bankyho žárlivosti i barvité minulosti své nové přítelkyně. (Cinemax)

(více)

Zajímavosti (15)

Kevin Smith

  • Jeho kamarád a častý kolega Ben Affleck o jejich vztahu v roce 2003 řekl: "Díky Kevinovi vznikl Dobrý Will Hunting. Díky Kevinovi hraju hlavní role a ne štěky otravných tupců. Kevin mi po Flákačích věřil a dal mi hlavní roli v Hledám Amy. Řekl Miramaxu, který původně odmítl scénář Willa Huntinga, aby si to rozmysleli a ještě jednou ho přečetli. Vždycky mi pomáhal. V podstatě mu vděčím za celou svoji kariéru. Ale to mu neříkejte, chtěl by po mně prachy!" (NIRO)

Zmizelá (2014)

  • Ben Affleck (Nick Dunne) si v roce 1997 zahrál ve filmu Hledám Amy. Většinu tohoto snímku přitom tráví hledáním své ženy, která se jmenuje Amy. (DaUr)

Dogma (1999)

  • Ve chvíli, kdy se Kevin Smith a Scott Mosier doslechli, že je Alan Rickman fanouškem Smithova filmu Hledám Amy (1997), odhodlali se jej zeptat, zda by neztvárnil roli Metatrona. Když si Rickman přečetl scénář, měl na autorskou dvojici jen 2 otázky, a to ,zda by mohli zůstat věrní scénáři a jestli budou mít křídla pravá, nebo upravená pomocí CGI. (Ice123)

Reklama

Reklama