Reklama

Reklama

Přání smrti 3

  • Česko Touha smrti III (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle dil mam nejradsi ze zacatku se sice az tak moc nedeje pribeh uz je tezce neoriginalni ale pak se to celkem rozjede no a ja musim vysvetlit svoje maximalni hodnoceni za ten ultimatni konec a asi tak 100 mrtvych za ctvrt hodiny proste musim dat 5* i dneska kdyz jsem to zkouknul mi to proste bralo dech... neuveritelna akce holt stara dobra nasilnicka 80 leta budiz pozehnana Bronson to pod taktovkou Cannonu a producenta Golana dopracoval od cistokrevny kriminalky k jednomu z nejvetsich akcnich masakru jakej sem kdy videl a jeste poznamka sakra to co tu napsal choze o pozehnanem roku 1985 tak na tom neco bude... kazdopadne podepisuji se pod to stoprocentne! ()

willis 

všechny recenze uživatele

Já jsem se slušně bavil, když se na to člověk dívá s nadhledem tak je to docela sranda a věřím, že pro některé lidi, třeba z Matiční ulice, to může být i kulťák. Vemte si například to, že si hlavní hrdina nechá balíkem poslat rpgčko i s nábojema. Jó, není nad americkou zásilkovou službu. Jeho kamarád si zase z války jako suvenýr přivezl dva 50 mm kulomety z helikoptery, které schovává doma ve skříni. Dále tu máme tradiční složení předměstského gangu který se skládá z punkáčů, černochů a metalistů. A těmhle týpkům pan Architekt vylepšuje fasádu, tak jak bylo možné snad jen v 80.tých letech. Můžu říct, že jsem se takhle dlouho nezasmál, naposled snad při Žhavých výstřelech. Tak přemýšlím jestli čtyři hvězdičky nejsou vlastně málo ;). (3.2.2006) PS: viděl jsem podruhé a opět skvělá zábava: ještě doporučuji český dabing, jsou tam vypečené vychytávky: policista nad jedním mrtvým lumpem, který byl zastřelen ranou někam doprostřed zad pronese s kamenou tváří: "S ksichtu mu toho moc nezbylo." ()

Reklama

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé viděl v necelých deseti letech a měl jsem z toho velký šok. Takto násilný film není přece určen dětem na pionýrském táboře (ano, tam nám tento film v létě 1989 pustili "vychovatelky" a "učitelky"). To ale neznamená, že se mně film nelíbil. Naopak! Zřejmě vzhledem k této nostalgické vzpomínce a prvnímu dojmu z filmu dávám plný počet hvězdiček, byť se určitě nejedná o kinematografické veledílo. Bronsonovi a jeho přátelům v jejich boji proti pouličním a všeho schopným grázlům však přeji dodnes. Tvrdit, že jde v případě chování Paula Kerseyho ve filmu o silně nepřirozenou reakci, považuji za dost podivné. Pokud policie není schopná nic udělat a pomoci takřka bezbranným civilistům proti zfetovaným zabijákům a násilníkům, nelze jinak než se přece jen postavit zlu na odpor. Tak to vidím já a minimálně to tak vidí určitě lidé, kteří se stali oběťmi podobného násilí a přežili to. Howgh! ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Bronson prisiel, videl, rozputal 3 svetovu a odisiel. Tak primitivny dej a dialogy sa len tak nevidia, ale ze masaker to bol poriadny. Cestu pomstitela si zacal dlazdit malou pistolkou a skoncil bazukou, za vydatnej pomoci celej stvrte. Na Bronsonovi je vsak vidno, ze najlepsie roky uz ma za sebou. Je to hlupe, je to nekompromisne, ale zaverecne nepokoje by si nemal nechat ujst ziadny fanusik akcnych filmov. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $16,116,878Tržby Celosvetovo $16,945,171║ Tak tretia likvidačná seanca už bola troška nad normu prestrelená, hlavne záverečná pouličná vojna proti všetkým hnilým típkom z ulice. Už len také akčné bezhlavé béčko. /40%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (24)

  • Vo Švédsku bol film v 80. rokoch zakázaný, pretože miestnym autoritám sa zdal byť až príliš násilnícky. (m.a.t.o.)
  • Hlavný záporák filmu mal pôvodne byť Latinoameričan menom Alex Pérez. Nakoniec však rolu získal Gavan O'Herlihy, a tak musela byť postava premenovaná a mierne charakterovo upravená. (m.a.t.o.)
  • Vo svojej autobiografii Winner nezmieňuje žiadny osobný rozpor s Bronsonom a tvrdí, že hlavným dôvodom, prečo odmietol režírovať ďalšie pokračovanie, bolo jeho sklamanie z rozpočtových škrtov. Mal totiž pocit, že film by skončili priamo na videu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno