Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna Elliotová se kdysi nechala přesvědčit, aby si nebrala fešáka ze skromných poměrů. Po osmi letech na něj ale narazí znovu a pravá láska možná dostane druhou šanci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Zábavnější, než jsem čekala :) Nebo takhle, ty postavy jsou velmi dobře zahrané, člověk se v tom sám najde. Dost mě překvapila Dakota, viděla jsem ji dřív akorát v 50 odstínech, a vůbec mi tam teda neseděla. Tahle role je naopak hravá, vtipná, vážná, nevážná, hraje, chvíli se zase šklebí na kameru… přijde mi, že jí to mnohem víc sedlo, asi i ten celkově uvolněnější charakter té role dělá své. A Henry Golding… to je prostě krasavec <3 Na tohle se s klidem podívám znovu nespočetněkrát. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo vymyslel, že z Anny Elliotové udělá Fleabag, by měl dostat soudní zákaz se do konce života přiblížit k filmovému scénáři. Miluju Dakotu Johnson, ale tohle nezachránila. Cosmo Jarvis divný a prkenný, Henry Golding (který si postavu záporáka v kostýmním dramatu zjevně užíval) trestuhodně nevyužitý, ostatní postavy byly spíš karikatury než plnohodnotné charaktery, a závěr byl zcela neuspokojivý. Má to sice několik fakt skvělých momentů, ale jinak je to spíš promarněná příležitost, což je fakt škoda... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Jane Austen by sa nestačila čudovať. V jej románe sa odrazu objavila podivná šľachtičná - nejaká lady z Konga. Riadne im to zadrbáva. Totálny súhlas s komentárom eileen. Je jedno, kto ako vyzerá, akú má farbu pleti, ale keď to tam nepatrí, tak to tam nepatrí. Okrem celkovo trápnej formy, kde Dakota (aj keď jej to veľmi pristane) v kuse čumí do kamery a rozpráva sa s ňou, je celkovo tá negroizácia klasických diel pošpinením literatúry i histórie a vyrába z novej generácie tupých tĺkov. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Dakota Johnson je možná pro mužské publikum přitažlivá, ovšem skvělá herečka to rozhodně není. Strohá, jako by bez zájmu odříkává dialogy, které občas obohatí i nějakým dramatickým výrazem. Její kolegové jí to ovšem nijak neusnadňovali, průměrní byli všichni. Kostýmy k sobě neladily a v určitých místech úplně chyběla nějaká podkreslující hudba, takže dialogy odříkávané do absolutního ticha působí dost amatérsky. ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Multikulti obsazeni je super (a to je asi vsechno)! Vsichni hateri ohanejici se tim, ze se Austen kvuli obsazeni musi obracet v hrobe, by se meli blize podivat na jeji praci - od kritiky otroctvi v Mansfield parku, az po jeji hrdinku tmave pleti, Miss Lambe, v nedokoncenem dile Sanditon. Austen zemrela mlada, kdovi co konkretne pro Miss Lambe zamyslela, ale uz tehdy to musel byt revolucni pocin. Ja osobne ziju v 21.stoleti a je mi  sumak, kdo je jake barvy pleti. Makeup a Anne Elliot "loving her single life" je vec jina.. Kdyz behem prvnich par minut vidite "velky spatny", je celkem jasny, ze tenhle projekt je jedna velka katastrofa. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama