Reklama

Reklama

Animatrix: Program

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rebelka Cis je vystavená skúške. Jej priateľ Duo jej oznámi, že je pevne rozhodnutý vrátiť sa späť do Matrixu a chce aby Cis šla s ním. Keď odmietne, Duo zaútočí a začína súboj... (Avathar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Barak 

všechny recenze uživatele

Temný příběh, odehrávající se v simulaci, která je zasazena do dávného Japonska (snad). Vizuální ztvárnění je poněkud zvláštní a oproti předchozím čtyřem příběhům slabší, avšak stále je na co koukat. A celé je to vlastně takový test, jestli je lepší znát pravdu a žít "kanále" nebo pravdu neznát a v kanále nežít.... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ach, ako veľmi obľubujem to éterické a mystické prostredie starodávneho Japonska. Tento príbeh mi ulahodil. Súboje aj prostredie, s ktorým sa tvorcovia znamenite vyhrali. Lenže, aj napriek kráse, to postrádalo tú poslednú kvapku dokonalosti a to väčšie ponorenie sa do mytológie. Tento príbeh rozvíjal len jeden z aspektov. A na to aby sme skutočne precítili potrebujeme vedieť viac. Hlavne ak tie aspekty už dávno poznáme. Ale v rámci celku je to nepodstatná výčitka. ()

Reklama

Eodeon 

všechny recenze uživatele

Další kapitola Animatrixu se tentokrát odehrává v bojové simulaci. Nabízí nám odpovědi na otázku, zda je lepší žít spokojeně ve virtuální realitě, nebo zda raději zvolit život plný strastí v pravdivém světě. Příběhem nás provází spíše pohádková animace (podobající se v mých očích tradiční japonské tvorbě ve stylu Sailor Moon apod.), která ovšem zápletce vůbec neubírá na vážnosti, právě naopak. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

V tradici nejlepších asijských bojových filmů natočený duel se zprvu tváří celkem standardně, avšak pointa vás možná přiměje se zamyslet nad tím, kolika podobnými „testy“ nás matou bratři Wachowští ve svých třech celovečerácích. Animace nepatří k těm nejskvostnějším, nicméně mnohé symbolické záběry se vám dozajista vryjí do paměti. Vcelku spíše jen lehce nadprůměrná epizoda nikterak zásadně neobohacující hlavní dějovou/myšlenkovou linii. 70% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

To je fakt blbost. Nechápu, co na tom každý vidí. Přehnané souboje mají udělat z človíčků bojivníky proti programu?...áááno já vím. Je to v Matrixu, ve virtuálním světě. Ale stejně se nemění na tom nic, že je to debilitina. Pointa je fakt dokonalá. I některé části jsou dobře zpracované. Příběh o vzniku celého konfliktu byl opravdu úžasný. Ale tohle už je mimo chápaní. Nejdřív je to válka a pak se lidé snaží z nouze ze sebe udělat bojovníky ničím neohrožené ve virtuálním světě. To mě teda vážně nebere ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama