Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po divoké honičce v ulicích Istanbulu zadrží policisté mladou blondýnku. Je obviněna ze dvou vražd a krádeže čtrnácti milionů dolarů. Ve vězení vypráví svůj neuvěřitelný příběh doktorce Kavakové, která má přezkoumat její duševní stav. Jmenuje se Hope Cassidyová, je programátorka a nedávno dostala velmi lákavou nabídku na práci v Istanbulu, kterou přijala, i když přítele Jamese ke stěhování do Turecka nepřesvědčila. Cestou měla problémy s pasem a zdálo se jí, že ji sleduje několik mužů. Ve firmě jí však se vším pomohli a hned poslali první zakázku. Ve velké holdingové společnosti Galatea měla zabezpečit počítače, přes které denně protékají stovky milionů dolarů. Než stihne práci dokončit, vtrhne k ní šéf a obviní ji, že je podvodnice. Když se zmatená Hope dovolá do firmy, která ji zaměstnala, kdosi se představí jejím jménem. V kanceláři pak najde ženu, která má její šaty a vydává se za ni. Zjistí, že jí bylo přes počítač holdingové firmy ukradeno čtrnáct milionů dolarů a uvědomí si, že ji někdo nejen připravil o všechny prostředky a identitu, ale také ji namočil do loupeže peněz, údajně patřících ruskému zločinci a obchodníkovi se zbraněmi Ivanakovi. Od toho okamžiku se stane cílem nelítostné štvanice. (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka povedeného titulu. Nezajímavá hlavní postava (kam se hrabe na Sandru), dojem jak z turecké telenovely. Aneb když už nevím co by, vezmu úspěšný film a splácám nějaký obdobný scénář, označím to jako pokračování a doufaje, že vydělám prachy... Ani do kina to nepustili, tak je jasné, že to někde drhne... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +akce, spád, Nikki Deloach, napětí, hudba, určitě kamera -hraje si to na něco co není, nesmíte se ptát jak a proč?/// Předně je potřeba zdůraznit, že s původní Sítí to má pramálo společného. Tam kde předtím chtěli ukázat na sílu internetu a možné hrozby s názvem ztráta identity, tak na tom stejném místě zde zůstal název filmu a právě odcizená identita, bez toho aby byla nějaká váha přikládaná internetu. Prostě klidně se to mohlo jmenovat Odcizená identita. Celé je to vlastně o něčem jiném. Ale to jen takový rejpnutí. Protože jinak je film celkem solidní akční jízda se zběsilým spádem a pokud pomineme že tu neexistuje logika, tak je to vlastně solidní a napínavá zábava./// Celkem 73%/// ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechutné parazytovanie na slávnejšom áčkovom filme spred desiatich rokov. Nie je to úplne najhoršie, ak tento filmík vnímame ako video film, čím v skutočnosti aj je a nevnímame ho ako pokračovanie, čím nie je. Myslel som, že je to nejaká turecká produkcia, hore pozerám, že amíci. Radšej to ďalej nerozoberať aby som mohol ostať na tých dvoch hviezdach. Občas treba aj nejaké to pravé béčko, aby sme nabrali sily na ďalší nášup vždy neomylne kvalitných áčok. ()

carodejb odpad!

všechny recenze uživatele

Samozrejme, videl som aj horšie filmy. Naozaj. Ale odpad som dal z dvoch dôvodov: 1. Hrdinka je nesympatická hlupaňa. Takže jej nedržím palce a je mi jej osud ukradnutý. V tomto bode mi už aj klišé vadí. 2. Odporná forma. Zmätočná kamera i strihy. Proste sa na to nedá dívať. Takže: je to nudné a nepozerateľné. Vypol som to v polke. Čistý odpad, zbytočnosť. Klišé môže byť vo filmoch, ale má baviť. Tu sa to nedeje. ()

Laku 

všechny recenze uživatele

Nezdálo se mi to až tak nudné a nezábavné... Dovedl bych si to představit o poznání horší. Na film určený výhradně pro video-distribuci jde rozhodně o to lepší nač můžete narazit. V podstatě jde o první díl na steroidech zasazený do atraktivního Istambulu. Co mě ovšem hodně pobavilo bylo hackování bankovního počítače, který mimochodem zabírá celou místnost (hold je asi nacucaný penězi :). Hlavní hrdinka si jen tak sedla ke klávesnici párkrát poťukala a hle, objevila chybu v systému - hold je asi dobrá ;). Nebo provádění fotomontáže přetažením jedné fotky na druhou... a šup... hotovo :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v tureckém městě Istanbul v dubnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama