Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na americkú komédiu určite nadpriemerná záležitosť. Príjemné herecké obsadenie, nevynímajúc sexy Michelle Trachtenberg. Vinnie Jones ako futbalový fanúšik exceluje a prebudil vo mne túžby na opätovné zhliadnutie Hooligans. Malý hitlerko dokázal rozosmiať, strápnenie Slovenska bolo nehorázne dobre vymyslené. Myslím, že režisér chcel poukázať práve na mylné Americké predstavy o krajine za veľkou mlákou. A to sa mu rozhodne vydarilo. Guilty pleasure ako vyšité.) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, ale väčšinu filmu som sa výborne bavil. Podobne ako v Hosteli, aj tu z toho nakoniec ako najväčší blbci vychádzajú tí Američania. Ale tento ich pohľad na Európu má aspoň nadhľad a vtip, navyše vedľajšie úlohy sú náramne šťavnato obsadené (Vinnie Jones ako šialený anglický hooligan, Lucy "Xena" Lawless ako drsná amsterdamská domina). Samozrejme najviac som sa bavil na Bratislave ("Vlak do Berlína odíde čoskoro. Už staviame železnicu."; "Dostal som štvrť dolára sprepitné! A teraz si otvorím vlastný hotel!!!"). ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Svěží teen komedie s několika fajn momenty, které povolily mé bránici se rozpohybovat. Cesta američanů napříč Evropou je fajn nápad. Uvítal jsem dělání si legrace z kupy evropských států. Nejvíce mě potěšil obrázek Bratislavy, která až neuvěřitelně připomínala Pripjať po výbuchu. Příliš mě naopak neoslovili herci a dokonce ani herečky. Tedy s výjimkou těch českých herců, kteří dostali jedinečnou možnost podílet se na zesměšňování Slovenska, kterou nemohli odmítnout. Až na pár impozantních momentů je to víceméně komedie o ničem, takže to s hodnocením nebudu přehánět. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem si při pohledu na tuhle komedii uvědomil název a podobnou spojitost s podle mě velice povedenou komedií Roadtrip, ale jediné co je společného tak producenti a maximálně kus názvu. Nemůžu říct, že bych se nebavil. Ani mi to nepřišlo zas tolik trapné, chvílemi jsem se dokonce zasmál. Jenže v tomhle filmu je nádherně, ale opravdu nádherně vidět Evropa americkýma očima. A pozor! Kdekdo si u názvu všiml, že na téhle komedii spolupracovala i Česká republika, takže co myslíte, jak to nakonec dopadlo? Ano, tenhle výlet zavítá i do Východní Evropy, do Bratislavy. A myslím, že jim je to jedno, oni hážou východňáky do jednoho pytle. Nejlepší je, že v Bratislavě, jakoby venku se odehrává jediná scéna, jak stojí uprostřed polorozbořených komunistických paneláků, kde místo asfaltu je písek a jeden chlápek tam přijede ve Felicii Pickupu a hodí je do centra zábavy. Nevím jak Vám, kteří jste to viděli, ale mně to přišlo opravdu dost vtipný. Já vlastně nemohl čekat nic jinýho. Takováhle narážka je prakticky v každým americkým filmu, takže proč se nervovat. Je fakt, že Eurotrip je jedna z těch bláznivých komedií, u kterých jsem se na druhou stranu vcelku dost zasmál, ale po druhý bych se na ní asi už nepodíval. Na konec bych dodal, jednu větu z americké brožury: --- Bratislava má jednu zajímavost...můžeš se tu vyspat se sestrou ! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce šílená jízda, plná neskutečných hlášek a nezapomenutelných scén. Michelle Trachtenberg je neuvěřitelně sexy a Jacob Pitts extrémní perverzák. Scény s vířivkou, vlaky Českých drah, robotem a Papeže ve Vatikánu, neměli chybu a prostor dostali i čeští a slovenští herci. Buongiorno. Ohhh .... Mi Scusi, Mi Scusi. Výborný soundtrack, hlavně nezapomenutelná Scotty Doesn't Know,Scotty Doesn't Know . Velice povedená teenagerovská komedie. Vandersex 70 % ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Vinnie Jones (Maynard) se snažil přemluvit štáb, aby angličtí fanoušci patřili k týmu Chelsea, ve které v minulosti působil. (chris rock)
  • Severoamerické tržby dosáhly 17,8 milionu amerických dolarů, celosvětové 22,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno