Reklama

Reklama

Před pěti lety, Vincent Gotto zavraždil svého syna a pohřbil ho v plytkém hrobu s loutkou Pinocchia v životní velikosti. Když byl pak posazen za tento čin na elektrické křeslo, uvědomila si jeho obhájkyně Jenifer Garrick, že identitu skutečného vraha vzal se sebou do hrobu. Tajemná loutka Pinocchia, teď oficiální důkaz obžaloby, se shodou okolností dostává do rukou 8 leté dcery Jenifer. Děvče se stává závislé na loutce a Pinocchio ožívá po tom co byl odstřihnut od svých provazů. Jenifer se pokouší zachránit svou dceru, ale není již pozdě? (Q FILM PLUS)

(více)

Recenze (26)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Ale kuš, tady opět český distributor spadl z hrušně přímo na čumák, protože jinak dost dobře nechápu to parazitování na uspěsné značce s názvem Child's play. No a co si budeme povídat, na zdejším hodnocení se to projevilo spíše negativně, před projekcí jsem nekoukal na plakát či galerii a jako někteří další jsem očekával v pořadí čtvrté Chuckyho řádění o to nepříjemnější bylo moje překvapení, po cca pěti minutách, že místo místo "dábla" Chuckyho budu sledovat nudného, dřevěného, pomstychtivého pinocchia s duší a místo Andyho jiného spratka, tentokráte v sukni. A když k tomu přidáte, že 85% filmu sledujete nudné, nedotažené žvásty a 15% jakoustakous z předchozích dílů vykradenou akci (wtf?..to se opravdu nedalo nic vymyslet?) a jednu naprosto samoúčelnou, pro děj zbytečnou, krásně odhalenou sprchovou scénu (jediná inovativativní scéna:D)..no, jako chlap jsem si přišel na své, to nepopírám a díky tomu přidávám 2* a také za cvrčka. 40% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Opět jeden kaz v serie stejně jako u Halloween 3 docela nechápu proč tvůrci takhle odbočí od hlavní linie a natočí takový brak. Tady je místo panenky loutka a místo kluka holka. Opět vrah předá schopnosti loutce, kterou odnese obhájkyně domů dceři (pěknej spratek). Nevím jak vás ,ale mě zarazila jedna velká nesrovnalost a to, že když odsoudí vraha na křeslo, tak ho hned druhý den popraví. Což je přece blbost, vždycky to trvá řadu měcíců i let než vůbec k něčemu dojde. Hodinu sleduje nic neříkající příběh loutka začne mluvit aniž by pohybovala rty, až potom se konečně rozhýbe , když mu holka na jeho přání přestřihne provázky. A muže začít "masakr" přesto je to velice chudé a laciné. ()

Reklama

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Ako pri viacerých niekdajších vydaniach v cz/sk, aj tu zavádza názov.. Pinocchio's Revenge (1996) je nízkorozpočtovka od Trimark Pictures a nemá nič spoločné s Donom Mancinim a Davidom Kirschnerom. Asi aj kvôli tomu názvu je film v odpade, lebo vela ludí čakalo pokračovanie detskej hry.. Za mňa je to fajn doll horror z deväťdesiatych, akých vzniklo viac. Za mňa je môj favorit Dolly Dearest (1991), ale Verne Troyer ako Pinocchio bol top. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chudý příbuzný DĚTSKÉ HRY ( u nás na videu dokonce uváděný pod zavádějícím názvem DĚTSKÁ HRA 4 se stylovým podtitulem SYNDROM PINOCCHIA), z jejíchž prvních dvou dílů nepokrytě vykrádá vedle námětu i řadu konkrétních scén (panenka si nožem "otevře" dveře a probodne matce ruku, zabijáckou panenkou vykuchaná obyčejná panenka aj.), a který naopak nemá žádný příbuzenský vztah ke Collodiho dřevěnému notorickému lháři. Loutka je oproti Chuckymu co do hereckého projevu dokonale dřevěná ( navíc ožije až v posledních deseti minutách), ale najdete tu jednu ryze samoúčelnou, ale silně nadstandartní nahatou scénu ve sprše. Zajímají-li vás "killer dolls" můžete u nás ve videopůjčovně kromě Chuckyho najít také bizarní béčkovou kolektivní alternativu, trilogii MISTR LOUTKÁŘ. Od režiséra a scenáristy Kevina S. Tenneyho k nám ještě před Pinocchiem dorazila a zase zmizela i jeho PAST BOSORKY a oba fajn WITCHBOARDY. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dosť úbohé pokračovanie pomerne vydarenej série o Chuckym, ktorá bola dosť hororová aj zábavná, ani neviem, prečo tento horor nesie názov Detská hra. S predošlými dielmi má film spoločné veľmi málo. Bábka bola katastrofálna, dej nudný, stále iba dlhé očakávania a nakoniec veľký, silno zapáchajúci prd. Atmosféra sa vytratila už v druhom, až treťom dieli. Hercov snáď ani nemusím spomínať. Moc chabý hororík a réžia je sakra podpriemerná, inak technické prevedenie je dosť podpriemerné. 35% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama