Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Zloba – Královna černé magie vypráví dosud nezpracovaný příběh legendární zlé královny z klasického snímku společnosti Disney Šípková Růženka z roku 1959, a seznamuje diváky s její zradou, která nakonec způsobila, že se její kdysi čisté srdce proměnilo v kámen. Královna Zloba, hnaná touhou po pomstě a urputnou snahou udržet si trůn, uvrhne na novorozenou dcerku lidského krále, Auroru, krutou kletbu. Jak princezna roste, ocitá se přímo v samém středu narůstajícího konfliktu mezi lesním královstvím, které si zamilovala, a lidským královstvím, ze kterého pochází. Zloba si uvědomuje, že princezna může být klíčem k míru mezi oběma říšemi a je tak nucena k nemilosrdným činům, které oba světy navždy změní. (Falcon)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Na to, že je film hrany, nečekaně dobré. Angelině role vyloženě sedla, efekty, kostýmy, velmi zdařilé, moc jsem si to užil.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

DangerSpirit

Možná taky proto protože to není až tak úplně 100% tvorba Disney ale je to podle nějaké povídky a knihy, protože jinak téměř každý Disney animák a nebo podobný film jako je Maleficent stojí za v celku za prd, více taková Alenka v říší divů, on už ten film byl dost přebytečný i tak, ale Disney se na tom hlavně podepsalo a bohužel ve špatném světlě.

DangerSpirit

DangerSpirit (hodnocení, recenze)

Walt Disney viniká v tvorbe animovaných filmov. Majú málo hraných filmov ktoré stoja za to, väčšina z nich sú popravde o ničom a nudné, ale tento film k nim na 100% NEPATRÍ. 5/5

na příspěvěk reagoval BloodyBeast, BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

I Když je děj opravdu slabý a upřímně alespoň pro mne tak trochu přetažený za vlasy, tak to vše ostatní celkem dohromady funguje, Angelina hraje dobře a i ostatní herci nepůsobí úplně zle, normálně bych dal 2 * ale dávám celkově 3 * a to především za opravu krásné kostýmy a vizualní stránku.

Uživatel BloodyBeast smazal svůj příspěvek.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Čistě teoreticky pak tedy mohly Růženku oživit i tři dobré víly nebo Diaval...

Asi to stejně nemá cenu rozebírat :)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No čistě objektivně vztah budovaný několik let bude asi pevnější než ten budovaný 10minut.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem viděl celý,ale netroufám si hodnotit...

Speciální efekty,bitvy a Zloba,to vše je O.K, jenže pod pojmen Polibek z pravé lásky si představuji něco jiného,

SPOILER!!! Růženku neměla oživit Zloba,ale princ(se kterým teda Růženka mohla v tom lese být trochu déle...)...

Takhle se z toho stala hrozná slátanina,protože láska mateřska(či přátelská) není to samý jako láska "Budu s tebou

napořád,dokud nás smrt nerozdělí"...

Jinka

Jinka (hodnocení, recenze)

Jooo je tam, upřímně jsem čekala, že bude během filmu..a ne na konci a navíc v titulcích. 

Jinka

Jinka (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to nebo v  tom filmu vážně nezazněla písnička od Lany??

na příspěvěk reagoval erased

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pre mňa viac menej jednoduchá trápna hovadina, ktorá spravila zo zlých dobrých. Efekty solídne ale na rok 2014 priemerné a často samoúčelné. Paradoxne kráľ tu bol najlepšia postava. Angelina pre mňa obrovské sklamanie. Princ a prizná extrémne otravní. 73% pri tomto filme beriem ako zlý vtip.

Johny_tech

Johny_tech (hodnocení, recenze)

Efekty, hudba a některé scény byly na jedničku, zvlášť začátek byl kouzelný. Angelina, Elle, víly, vrána... super. Nelíbili se mi akorát scény ze zámku a král.

kormanto

kormanto (hodnocení, recenze)

pre mna nadherne spracovanie krasneho pribehu a teraz ked uz mam konecne film aj na steelbookoch z UK a Spanielska, nie je o com ;-)

Hestia194

Hestia194 (hodnocení, recenze)

nějak jsem nepochopila, proč měl ten Diaval jako člověk všude ty jizvy nebo co to bylo...?

na příspěvěk reagoval Segrestor

addlevel

addlevel (hodnocení, recenze)

Konečně film, který nekouká na naivní lásku a nějaké pince. Krásně ztvárněný příběh Maleficent a uvěřitelnější láska k dítěti. Příběh o růžence zná každý, ale příběh Maleficent je taktéž skvělý.

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

cernakus

Takže pre teba je každý herec/herečka, ktorý/á stvárnil/a záporáka, zlosyna, psychopata či v akejkolvek podobe villian, tak je tým psychopatom, atď v skutočnosti? To by bol každý herec v Hollywoode podla teba panovačným, psychopatickým a každá herečka by bola mrchou, že? Kedy si padol na hlavičku, prosím ťa? a hovoriť o bulváre ako o relevantnom zdroji informácií, pritom je to posledné miesto, kde sa pravdu dočítaš. ale tak ži si v tvojích vymyslených teóriach a vytváraných bulvárnych bullinách, keď ti to neprekáža.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

cernakus

o LGBT sa ti aj paranoidne sníva, však? naháňa ťa tam svorka elgéťákov a nútia ťa "konvertovať", pretože sa to isto dáá, čo?! XD (btw som hetero. Lebo už vidím ako vo mne kôli týmto rečiam hneď vidíš homo bubáka, LOL)

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Ainy

keď máme rovnaký nazor na film často si prečítam aj jeho koment a trocha menej často aj keď máme opačný názor, ale včera na malefic. ma odstrašila najmä tá dĺžka jeho komentu. také dlhé tu nečítam asi u nikoho :)

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Mukade

:-) já jsem Zlobě taky dala plný počet a nedělalo mi žádný problém si přečíst verbalův komentář, naopak :-) pobavila jsem se jako vždycky. Má veliký talent na psaní, kdyby se do toho skutečně pustil, tak bych si jeho satirické povídky ráda přečetla :-)

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Ainy

ja, keďže sa mi film páčil, tak som si radšej nešiel kaziť náladu s verbalovým komentom (svietil mi tam na prvom mieste), keďže poznám jeho štýl... :) .Ale proti gustu žiaden dišputát  :))

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Mukade

:-) každý jsme jiný a každému se líbí něco jiného. Jemu se tento film nelíbil, podle toho ho ohodnotil a napsal komentář, který je excelentní, vtipný, je originálně osobitý ;-)

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

kto už by len čítal Verbalov kilometrový výlev, lol. Zbytočne sa namáhal (ako aj každý kto píše také dlhé zlátaniny)

na příspěvěk reagoval Ainy, Larrysbride

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

SeTTi

Ano dobre zrpacovana lesbicka variace, kde feminy odsunuli stezejniho prince na druhou pro ne prijatelnejsi a "prirozenejsi" druhou kolej :DDD

na příspěvěk reagoval Ainy

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Překvapivě dobře ztvárněná variace na šípkovou Růženku de fakto bez Růženky. Angelina je mi v reálu nesympatická, takže jsem se filmu celkem bál, ale nakonec to zahrála pěkně.

na příspěvěk reagoval duckman

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

VenDulin85

to nemá cenu :-)) jeho myšlenkové pochody vypsané do zdejší diskuse o něm samotném vypovídají docela přesně ;-)

VenDulin85

VenDulin85 (hodnocení, recenze)

cernakus

ono je celkem jedno, jaká je. Reagovala jsem na to, jak ses o ní vyjadřoval a z toho šlo cítit, že ji nemáš rád, úplně jasně. Já spoustu herců taky nemusím a nenapadlo by mě lézt kvůli tomu na jejich profil nebo na film, kde hráli a tam psát takové věci..

Ale pokud dělíš lidi na sebe a odpady a řadíš tam i misterze a Ainy... tak ráda budu odpad, čumáčik ;-)

na příspěvěk reagoval Ainy

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Zajímavé, jak se zdejší velmi jednoduše chytí do vlastní myšlenkové smyčky. Tak milí ....., odkud vy víte, že Angelina není taková, jakou jsem ji popsal? ;-)

 

Jinak Gary je ukázkový psychopat. O Cumáče se raději otírat nebudu, bo mně zdejší bitches umlátí.

 

A mám/nemám rád? Právě to, že je mi buřt, jaká hvězdička je nebo jak se chová ze mně dělá lepšího člověka než jste vy odpadi. Vám na tom totiž zjevně záleží a zřejmě hvězdička, která je mrcha by u vás měla utrum, že?

na příspěvěk reagoval VenDulin85, Erik7595

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Johansson nejlépe placenou herečkou

Johansson nejlépe placenou herečkou

19.08.2018

Jako každý rok přichází magazín Forbes s žebříčkem nejlépe placených herců současnosti a v tom letošním jsme se pak dočkali hned několika změn. Na prvním místě se totiž umístila herečka Scarlett… (více)

Kdy se vrátíme do země Oz?

Kdy se vrátíme do země Oz?

18.06.2016

Hrané pohádky frčí jako nikdy předtím. U Disneyho zabodovali hlavně se Zlobou a Popelkou a příští rok se bude pokračovat Kráskou a zvířetem. Nové pohádky se ale chystají i všude jinde a s tou… (více)

Připravte se na záplavu pohádek

Připravte se na záplavu pohádek

26.04.2016

Ačkoliv pokračování Sněhurky a lovce ukázalo, že se diváci nehrnou na každý pohádkový film, ty od Disneyho se pravidelně mění v hity. Loni to prokázala Popelka a letos hlavně Kniha džunglí, která… (více)

Reklama

Reklama