Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

První díl nabídnul zajímavý motiv a docela děsivý děj. Druhý díl se na to snaží navázat, ale příběh je tak nějak nejasně komplikovaný, že tak nějak není jasné o co vlastně jde. Z filmu se vytratil motiv, prostě se jen vraždí. A hláška z filmu: "jen udělala všechno horší" docela vystihuje i film jako takový. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedený, dějově tápající a celkově po všech směrech špatný druhý díl jen potvrdil, že originál je originál, sice stejný režisér, ale na originální dvojku to nemá a nikdy mít nebude. Ve filmu jsem nezaznamenal pomalu nic, u čeho by se divák bál. Pořád samé chraptění a to je asi tak všechno, kdo se má na ty kxichty pořád koukat, když jenom čumej s otevřenou hubou a skutek utek. Více se těším na třetí japonský díl. Nebot tohle je jen směšná náhražka originálu. Dávám za 2 jenom ze slušnosti k této jinak úspěšné sérii.. Dávám 40% a už nikdy nechci vidět americký remake japonského hororu nebo případně pod vlivem alkoholu, jinak to asi nedám:-) ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerný horor, ktorý je nepriamym pokračovaním vydarenej americkej jednotky. Má iba priemerný príbeh o rôznych skupinách ľudí, ktorí sa dostanú do problémov s dvojicou duchov, syna a jej mamy, ktorá umrela s pocitom silnej nenávisti. Spracovanie je ale celkom slušné, každého, kto už má s akýmkoľvek dielom z týchto sérií nejakú skúsenosť tu už nemá vôbec čo prekvapiť, tvorcovia mohli prísť aspoň s nejakým nápadom, ktorý by to aspoň trochu ozvláštnil, ale aj tak sa na to stále celkom dobre pozerá, film sa venuje trom rôznym skupinám, sestre hlavnej hrdinky z predchádzajúceho dielu, ktorá sa spolu s novým priateľom snaží prísť na to, čo sa vlastne stalo, trom spolužiačkám, ktoré navštívia prekliaty dom, čo nebol najlepší nápad a jednej rodinke v paneláku, ktorí začnú pociťovať negatívny vplyv kvôli tajomnému susedovi, pričom tieto posledné dve skupinky sú celkom slušne prepojené. O napätí tu už nemôže byť ani reči a ani atmosféra nie je moc výrazná, aj keď jej občasné náznaky sa tu predsa len nájdu, ale aspoň stále potešia niektoré celkom dobre podané hororové scény, ako napríklad opäť s pozeraním videokazety. Herecké obsadenie je skôr sklamaním, postáv je tu plno, ale sú to hlavne takí typickí americkí teenageri, potešili ma iba Sarah Michelle Gellar a Edison Chen, ale nemajú až tak moc priestoru. Réžia nie je zlá, ale Takashi Shimizu už po toľkých dieloch na to evidentne nemá dostatok energie a technická stránka je bez problémov. Aj Smrtiaca nenávisť je stále bez problémov pozerateľný film, ale už len predsa z mojej strany prevláda silný pocit zbytočnosti. 58% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dobře si vybavuji, jak jsem první Nenávist považoval za slušně odvedený thriller, u druhého dílu ale musím (jak to tak už bývá) podotknout, že originalita udělala pěkně nebezpečný sešup do očekávané rutiny!! Tvůrci sice na první pohled zajímavě přeskakují v ději, ale závěr filmu nám stejně poodhalí, že to nějaký zásadní smysl postrádalo. Navíc už mi znatelně chyběl ten silný motiv "Američan izolovaný v odlidštěném Japonsku". Zvukaři každopádně odvedli nadstandardní práci, i hudba Christophera Younga není jen disharmonií několika nepříjemných zvuků. Výsledkem je příjemných 50% a určitě uznání toho, že tahle série má (například oproti Saw) alespoň nějakou atmosféru!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dávám hodně ale hodně slabé 3*. Původně jsem chtěl dát 2* ale nakonec jsem se překecal. Film z roku 2004 jsem viděl v kině a tam jsem se fakt bál, a byl to můj nejoblíbenější remake. Bohužel tohle je prapodivný slepenec scén, které se snaží jakkoliv vystrašit ale zoufale mu to nejde. lekací scény jsou předvídatelné. A ani atmosféra film vůbec nezachrání. Naneštěstí je tu pár hodně pěkných hereček a výborná hudba. Ale to je všechno co může druhý díl Nenávisti(distancuju se od debilního názvu Smrtící nenávi2t 2) je průměrným pokračováním na který se už nepodívám, a děsně moc se bojím zkouknout třetí díl téhle nekonečné mňoukající série. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • 20-milionový sequel studia Sony vystrašil z amerických diváků během prvního víkendu promítání (13. – 15. 10. 2006) 20,8 mil. dolarů na vrcholu žebříčku. Celkový výdělek se vyšplhal na 39,1 milionu, což je znatelný pokles oproti prvnímu dílu z roku 2004 a jeho 110 milionům. (imro)
  • Pro udržení napjaté nálady se herci vzájemně vylekávali a žertovali spolu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama