Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pár lidí nepotěší podivný telefonát, v němž uslyší sami sebe zemřít. Smrt se nedá zastavit, ani když vás napadne telefon třeba zlikvidovat. Jednotlivá úmrtí zavání nudou a bohužel nepřináší nic nového pod sluncem. Vlastního telefonu se ještě bát nemusím, po tomto filmu určitě ne. Maximálně se leknu, když mi náhodou zazvoní v ruce. To se ale nestává, protože mám vždycky telefon někde poblíž sebe. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle je zářný příklad toho, jak udělat špatný remake na dobrý film. Zatímco původní japonská verze drží napětí od začátku do konce, má atmosféru a nápad, tato verze se nemůže chlubit takřka ničím z toho. Dokonce i když odhlédnu od skutečnosti, že se jedná o remake a budu ignorovat existenci originálu, tak pořád nevidím nic co by mě donutilo zvednout filmu hodnocení. Dost jsem se u toho nudila. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Až zemřu a Svatý Petr bude v nebi pouštět všem zbloudilým duším na videoplátně moje největší životní chyby, hned po scéně, kdy jsem otvíral víno v bílé košili a polil se, nastane scéna v níž je hlavním aktérem "véčko" mobil a jedna vyloženě ujetá rodinka s psychedelickými sklony. Zmeškaný hovor je opravdu blbost. Snaží se rozehrát divokou hru, ze které má člověk odejít vyšokovaný (zřejmě). Místo šokantních scén přichází jedno velké procitnutí ze sna, který vůbec není strašidelný a vlastně je spíš k smíchu. Reality-show v přímém přenosu v níž se vymátá z mobilního telefonu ďábel? Ale jděte.... ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Japonský originál není žádné veledílo, ale v rámci hranic subžánru a díky, v té době ještě nevyčpělému, režisérovi rozhodně pobaví. Bohužel, tahle předělávka ztratila naprosto vše, co činilo Miikeho originál zajímavým a zůstal tak nudný a nezajímavý příbeh, zahrán nudnými a nezajímavými herci. težko uvěřit, že Valette natočil něco tak originálního jako Malefigue. Jeden bodík za vpravdě úchylný plakát a jeho zhmotnění na filmovém plátně. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zazvoní vám telefón, v ktorom počujete smrteľné výkriky - svoje smrteľné výkriky, predzvestujúce blízku budúcnosť. Pri tak zaujímavom námete som čakal, že sa znova jedná o podceňovaný film (čo je na csfd bežná záležitosť). Po zhliadnutí však musím slovo "podceňovaný" zmeniť na "preceňovaný". Veď v One Missed Call nefunguje nič ako má. Horor? Ale prosím pekne! Komédia! Žiadna lakačka nedokáže ani v najmenšom vystrašiť. Strach a atmosféra absolútne v čudu. Zmeškaný hovor môžte pre mňa za mňa sledovať o tretej ráno v prázdnej miestnosti, no garantuje vám, že váš "fear meter" ostane stále pod bodom mrazu. __ Aspoňže ten Edwards Burns pripomínal detektíva Bootha zo seriálu Kosti. A áno, to je asi tak prvý a posledný klad snímku (ocenia minimálne fanúšikovia seriálu), ktorý nebyť ostrej kamery, pripomína skôr televíznu produkciu než niečo "profesionálne". 45%? 20%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se nepromítal pro kritiky. (Chatterer)

Reklama

Reklama