Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Béčko teleportované priamo zo zlatých 80-tych rokov aj so všetkými mysliteľnými žánrovými klišé (namyslený černoch, mentor s harmonikou, podvraťácky poskok, záporák so Stalinovým knírom, strážnici v polmetrových baraniciach, otrasný happyend) a silným feelingom dôb studenej vojny, ktorý dokresľuje a všadeprítomný pichľavý chlad ruského lochu. Toto celé Florentine navliekol do moderného hip-hopového vizuálu s atraktívnou choreografiou. Ano Michael Jai White umí (nie len v ringu), ale filmu po stránke bojovej jednoznačne ruluje charizmatický Scott Adkins alias Bojka. 75% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se mi nabízí dva odlišné úhly pohledu. První - slabomyslná negrofilní sračka na intelektuální a výpravné úrovni pozdních Seagalových "bulharských" filmů, s totálně dementním námětem, scénářem i dialogy a s jedním Hebrejcem a hromadou Bulharů s jejich typickými turkotatarskými xichty, kteří se trapně pokoušejí hrát Rusy. Druhý - relaxační oldschoolový snímek připomínající svou příjemnou nekomplikovaností a přímočarostí obdobnou tvorbu osmdesátých let, s opravdu nadstandardně dobře natočenými bojovými scénami, u kterého si početné (převážně mužské) publikum jistě přijde na své. Já hlasuju pro syntézu obou předchozích hledisek. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra, změnila i celkový styl filmu a z béčkové "osmdesátky" se stal moderní akčňák. Ještě se nejedná o takovou nabušenou jízdu, jakou přinesl třetí díl, ale v rámci akčních bojovek se jedná o velice slušné dílo se směšným příběhem a ještě směšnějšími hereckými výkony, ale zato povedenou akcí. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být nástupce Bruce Lee, Van Damma a dalších, tak asi přestanu tenhle žánr sledovat... Příběh je tak neuvěřitelně stupidní a předvídatelný, že strčí do kapsy i akční béčka z 80. let. Vím, že to nejspíš měl být záměr, ale to by se to nesmělo tvářit tak neskutečně vážně. Kromě toho bojové scény jsou okatě digitální a kompletně nereálné, takže si Neporazitelného příliš neužijí ani fanoušci karate filmů. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Príbehovo zabudnuté v zlatej dobe prostunko mlátičkových filmov 80´s, avšak s veľmi slušnými bojovými scenámi a choreografiou (za ne sa nehanbím ísť aj k celkovému hodnoteniu snímky na 70%, pretoze co tu predvadza Scott Adkins je famozne). Michael Jai White "umí" a mať ho v jednom filme s Jason Stathamom + Scottom Adkinsom versus Donnie+Tony+Jet....mohli by sme si gratulovať k pravdepodobne najlepšiemu combat dream teamu súčasnosti... . ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Bojovú choreografiu mal na starosti J.J. 'Loco' Perry. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Veľká časť filmu sa natáčala v skutočnom väzení v bulharskom meste Vratsa. (m.a.t.o.)
  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno