Reklama

Reklama

Vzepřít se obrům

  • USA Facing the Giants (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest let trénování středoškolského fotbalového týmu Orlů nepřineslo Grantu Taylorovi žádné dobré výsledky, natož vítězství. Navíc teď musí čelit zdánlivě nepřekonatelným pracovním a osobním potížím, a to se pak na konec trenérské kariéry pomýšlí snadno. Ale po jednom nečekaném setkání v sobě Grant objevuje víru, jež mu dodá sílu vytrvat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

JirkaLexa odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně odporný snímek, který jsem si pustil s vidinou dramtického sportovního prožitku spojeného s mým oblíbeným sportem - americkým fotbalem. Avšak to, čeho se mi dočkalo byl odporný patok z dílny amerických katolických fanatiků. Už od začátku filmu mě bylo na zvracení a po každé větě, která obsahovala slovo bůh či podobné hloupé řeči se tento pocit ještě utvrzoval. Nerozumím, jak takový film někdo vůbec může vydat, ale chápu, že v USA má nejspíš úspěch. Jak smutné ... 0% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Je úplně jedno, že se ztotožňuju s hlavní myšlenkou, že s Boží pomocí je možné VŠE. Tenhle film je natočený špatně. Ve všech ohledech tlačí na pilu medvědí silou a snaží se seč to jde ždímat diváka jako cizí bankovní účet. Co věta, to uvědomělá moudrost. A na mě té moudrosti bylo trochu moc. Trochu hodně moc (ten vozíčkář tam být nemuséééél). Přesto oceňuju, že se někdo dnes nebojí přijít s křesťanským filmem a nastavit tak svou tvář všelijakému hanění, kterého se film dočkal i na csfd od mnoha komentářů. To je odvaha a ta se cení. Takže velmi nadhodnocené 3*. ()

Reklama

Marina111 

všechny recenze uživatele

Alex Kendrick natočil film, ktorý len ťažko zažánrovať. Áno, je tu náznak drámy, dokonca i romantiky, a vlastne i športového filmu, no najpresnejšie by bolo asi hovoriť o motivačnom snímku. Film pre celú rodinu nesúci sa v kresťanskom, miestami až moralizátorskom duchu patrí v mojom okolí medzi najobľúbenejšie, a keby to tak nebolo, azda mám k nemu i vrúcnejší vzťah. Takto ho aspoň rešpektujem ako dávku rýchlej duchovnej podpory pre tých, ktorých odchovala katolícka viera. Samozrejme, priveľká koncentrácia zázrakov a pozitívneho myslenia môže, ale nemusí byť každému po chuti, no pre kresťanov, ktorí sa momentálne ocitli v ťažkom duševnom rozpoložení, to zaiste bude nielen filmový, ale najmä citový zážitok. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film mi připadal takový nezáživný....jako kdyby vás nechtěl vtáhnout do děje. Do první poloviny to bylo naprosto nezáživné, v druhé půli, kdy se trenér obrátil k Bohu už to začalo být více zajímavé - alespoň se tamněco dělo. Jeho tým začal vyhrávat a rázem se z odsuzovaného trenéra se stal spasitel. Přesvědčil všechny z týmu aby se poddali Bohu a děkovali mu stejně tak za výhru i prohru. No trošku se mě to zdálo přehnané. I s autem, které jen tak dostal od otce - podnikatele, jehož syn byl díky koučovi ovlivněn Bohem. No a nakonec se z něj neplodného, stal plodný ---- a stačí jen tak málo ....uvěřit. Věřím, že mnoho z nás, ale neuvěří tomuto filmu. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Jsem věřící a fanoušek sportovních dramat, ale toto je opravdu moc...respektive je to málo...kvalita filmu je odpovídající nějakému TV filmu a kvalita příběhu a jeho podání je smutně přehnaná...u podobných přehnaně agitačních záležitostí se ani nedivím, že se nám věřícím ostatní smějí a odsuzují nás... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • Když trenér (Alex Kendrick) vysvětluje Davidovi (Bailey Cave), že musí kopat rovně, cituje biblickou pasáž z knihy "Matouš", kapitola 7, verše 13-14: "...široká je brána a prostorná cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kteří jí vcházejí. Jak těsná je brána a zúžená cesta, která vede do života, a málo je těch, kdo ji nalézají!“ (Kuny27)
  • Když se trenér (Alex Kendrick) poprvé modlí v zahradě, čte úryvek "Bible" ze Žalmu 18 verše 2-4. (Kuny27)
  • Alex Kendrick film napsal, zrežíroval, produkoval a navíc ztvárnil jednu z hlavních rolí. (Amper01)

Reklama

Reklama