Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl možná nejslabší film. Když už je tady nějaký vtip, tak je převzatý z minula nebo neni zábavný (možná až na ligu houmíků). Minulý celovečerák se mi vcelku hodně líbil, ale tohle neni ani zdaleka typická Futurama, jak si jí pamatuju nebo chci vidět. Zase abych neházel jenom špínu, tak příběh je asi nejlepší a je docela zajímavý. Jen škoda, že je to celkem bez humoru. Na druhé podívání lepší dojem. -"Hey, Fry! Long time, man." -"Hey, Hutch! What have you been up to?" -"Same old, same old. Searching the dumpsters, protecting my thoughts with tin foil, peeing myself." ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel. Pamätné vtipy zmizli, zostali len postavy a moralizujúci príbeh o tom čo je správne a čo nie, aj keď možno nie v takej miere ako u ostatných animovaných snímkov, lebo predsa len jedná sa o svet Futurami, ale aj tak to trocha kazí celkové vyznenie. Ani postavy, ktoré som mal tak rád, sa so zmenami nedokázali nejako vysporiadať a keď u nich nastal nejaký väčší emocionálny vývin, tak to väčšinou skončilo rozpačito, čo sa aspoň mňa týka. Fry a Leela zrazu spolu? A celá vec s feministkami bola až príliš prehnaná. Ako keby tvorcovia zrazu nevedeli kam skočiť. Chýbal tomu komplexnejší príbeh ako v prípade prvých dvoch filmov. Takto je to len otrepaná, ničím nezaujímavá rozprávka, ktorý si svoj koniec asi aj zaslúžila. To ale neznamená, že nebude chýbať.. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi by si to objektivně zasloužilo víc bodů, ale když jsem dal Bender´s game dvě hvězdy, nemůžu je teď dát znovu. Protože tohle je pro mne nejméně zábavné dílko, jaké ze série Futurama vylezlo. Kam se poděl zdravý cynismus, kterého bývala Futurama plná (např. seriálový Bender v roli adoptivního otce 12 dětí, na nichž vydělává ze státních dotací)? A proč tam je tak málo kvalitních fórů? Škoda, takovéhle rozloučení se sérií jsem si nepředstavoval... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi opět líbil a hodně mi sedl. Je to zábavné, je to pořádně ujeté a opět se zde řeší strašně moc věcí, ale prostě to funguje. Bender jde trochu více do pozadí a vlastně to ani moc nevadí, protože z pozadí dělá většinou nejlepší vtipy. Spojení feminismu a ochrany přírody je zde skutečně parádní. ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Futuramě rozhodně sluší kratší stopáž. Těch 90 minut bylo moc, námět sic dobrý, ale dal by se využít lépe, škoda zbytečných odboček a vtipů cucaných z prstu... Scénky s "pomatenci" mi přišly jako čisté utrpení. Nebýt Zappa, Zoidyho a čtení myšlenek, tak se skoro není čemu smát... A to jsem fanda Futuramy... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)
  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)

Reklama

Reklama