Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

whitas odpad!

všechny recenze uživatele

"Prosím Vás lidi, nechoďtě na to!" Jenom když takovéto filmy nebudou vydělávat, nebudou se ani točit. Disaster movie je naprostý vrchol trapnosti drtivé většiny parodií z poslední doby. Ty samé vtipy se obehrávají pořád a pořád dokola, kde je tomu konec? Filmařům se tady daří pouze jediná věc a to je kvantita filmů a postav, které se film snaží parodovat. Bohužel kvantita je nakonec pro tvůrce zjevně důležitější než kvalita. Kdyby se ve filmu objevil Paroubek a kouřil by přitom Topolánkovi, vůbec by to nenarušilo běh filmu, ba naopak, bezproblémů by to do toho "děje" zapadlo. Film prakticky ani nemá žádný konzistentní příběh, děj skáče jen od jednoho nepovedenýho vtipu ke druhýmu. Co z toho plyne? Masová kultura je zkrátka obrovský organizmus, který se potřebuje něčím živit a který zároveň musí něco vylučovat. A Disaster movie je krásným příkladem takového exkrementu. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Čo viac dodať k tomuto filmu, čo už všetci nepovedali? Jason Friedberg a Aaron Seltzer sú proste ekvivalentom najhorších režisérov, scenáristov a producentov filmovej histórie a najväčší trest pre nich by bol nechať ich pozerať ich vlastné filmy. A ani sa nesnažte mi hovoriť, že je to predsa paródia a treba to tak brať! Ani náhodou. Existujú skvelé satiry a paródie ako napríklad Spaceballs. Toto nie je vtipné, nemá to chuť, miestami je to kruté a nechutné, absolútne bez inšpirácie... toto je fakt najhorší film,ktorý som kedy videl, a myslím si, že ani ako zhúlený by som na tom nič vtipné a komické nenašiel. Strieľa to vtipy naverímboha a ani jeden nefunguje. ANI JEDEN!!! Nie je ospravedlnenie pre tento film. Je to hnus, grc, odpad a všetko v jednom. Pre všetko na svete ľudia... NEPOZERAJTE TENTO FILM!! Hodnotenie: F V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 1. mieste ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Páni, to byla taková sranda. Nepřestal jsem se ani na okamžik smát. Stále je na co koukat!" Něco takového jsem před zhlédnutím plánoval napsat. Asi po dvou minutách filmu bylo jasné, že to nenapíšu. Parodie na principu kanálního humoru jsou zde brutálně podhodnocené. V tomto případě bych však zdejších (k datu komentáře aktuálních) 14 % považoval za silné nadhodnocení celého tohoto hovna. Na celém filmu není skutečně dobrého vůbec nic! Jediným možným hodnocením tedy logicky zůstává odpad! Šup tam s ním. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proboha proc? Jak se to mohlo stat? Tohle je naprosta mega sracka. Nejenom, ze film neni parodii na katastroficky filmy, popravde ani nevim, ze by tu nejakej byl sparodovanej, ale film ani nema pribeh, ostatne asi nemel ani scenar a nejspis ani reziser se nedostavoval moc na nataceni. Jeste stesti, ze tu je aspon neco jako hlavni hrdinove. Film je naprosto silenej slepenec vsech moznejch scen z asi tak stovky filmu poslednich let, pricemz sceny na sebe nenavazujou, vetsinou jsou ultra trapny a ty potencionalne zabavny (tj. se zajimavou parodovanou postavou), jsou zabity nejakou strasnou picovinou, napr. Hulk, Iron Man a Hellboy. Takze sem se zasmal mozna tak trikrat. No a co se tyce samotnejch hercu, to je taky otresny, kazdej nejen, ze hraje vic postav, ale ono o hrani tu vubec nemuze bejt rec. Jedina za zminku stoji Kim Kardashian a to jen proto, ze je sexy. No a co se tyce triku, tak ty jsou taky vetsinou dost hrozny. Od odpadu to tak zachranujou jen 3 veci, docela vtipne sparodovanej Beowulf, ze jsem se skoro vubec nenudil a celkem pohodovy pisnicky, obzvlast zaverecna pichaci (ktery ale ublizuje zbytecna delka). ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Co může normálně uvažující člověk říct na tule věc? Pokud bych byl opravdu rozumný, tak bych se na to ani nedíval. DM je naprosto nechutná a hloupá věc, která dělá sto letům kinematografie neuvěřitelnou ostudu. To, že film paroduje i věci, které vlastně ani v době psaní scénáře nebyly natočené, předurčuje DM na naprosté dno. 99% vtipů je tedy založeno na tom, že člověku, který vypadá jak postava z plakátu, je fyzicky ublíženo. Ha-ha-ha. Jen lituju lidi, kterým se to líbí. Obvykle názor druhých beru, ale tohle... prostě ne. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno