Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (785)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Ferrell si střihnul zase jednoho podivína, který se nemožně chová, mluví a vypadá jako kudrnatý tragéd. Wahlberg je sprostý, nepříjemný, a aspoň on je zábavný, ale na svou podobnou roli ve Skryté identitě tady prostě nemá. Když se tu navíc Eva Mendes projde v upnutých šatech, stačí vzpomenout na Noc patří nám, kde bylo vidět o dost, dost víc… A takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. Vzít téměř jakýkoli záběr z Beng a vymyslet starší film, v němž jsme mohli vidět to samé (a lépe). ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Čítal som viacero výčitiek na adresu Marka Wahlberga, že sa sem vôbec nehodí a veľmi zaostáva za Ferrellom. Nemôžem s tým súhlasiť. Mark je práve v tejto úlohe skvelý a rola večne podráždeného policajta mu sadne ako uliata. Lebo tu sa ten jeho prejav berie humorne. Nesedí mi práve v úlohách drsných chlapíkov vo filmoch, kde má za úlohu ťiahnuť celý film sám (ako Max Payne). Hlavné duo je si teda vyrovnané. Ferrell je ako vždy - veľmi fajn. Je tu aj dostatok humoru. Takže ako komédia to funguje dobre. Škoda však úplne debilného scenára. To už vážne sa nedalo vymyslieť nič lepšie? Záporák a vyvrcholenie filmu sú tiež na facku a rola Steva Coogana úplne zbytočná. Škoda, malo to na 4*. 7-/10 ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, jak velký to mělo potenciál, z toho nakonec vznikla spíše průměrná komedie, která až příliš rychle vyprchává z hlavy. Will Ferrell je tady sice celkem snesitelný a neimprovizuje a neřve tolik, jako ve svých jiných filmech, ale s Markem Wahlbergem mu to dohromady moc nefunguje a moc se k sobě nehodí. Každej z nich tady hraje to svoje, ale tak nějak se to nehodí k sobě, i když humorný scény mají oba, ale spíš každý zvlášť. Zbytek opravdu hvězdného obsazení je celkem nevyužitej a The Rock s Jacksonem si to můžou užívat jak chtěj, ale když jsou jenom ve třech scénách, tak je to docela na prd. Stejně je na tom i velice krásná Eva Mendes. Adam McKay navíc svého Zprávaře opět nepřekonal a celý film má sice docela tempo a když objeví nějaká akce, tak mu jde docela od ruky. Celý film se mu ale jinak rozpadá na sled více či méně povedených scének, který by měl s pomocí divného příběhu nějak držet pohromadě. To se ale bohužel moc nedaří, takže se sice občas docela slušně zasmějete, ale zároveň v tom uvidíte promarněnou šanci a už se k filmu asi nikdy nevrátíte. Což je škoda. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka s řadou velmi komických scén, u nichž jsem se od srdce zasmál. Policejní dvojky, ať už Wahlberg s Ferrellem, jejich machři sokové či Dwayne Johnson a Samuel L. Jackson, jsou opravdu výborné, dobře vyvážené a dodávají na komičnosti a poutavosti. Líbí se mi, že hlavní hrdinové nejsou žádní supermanové, kterým se povede vše, na co sáhnou. Velmi kladně hodnotím také soundtrack. Příjemné překvapení, dávám slušné 4*, nejspíš jsem byl zrovna na stejné vlně jako tvůrci snímku a užil jsem si jejich práci od začátku až do konce :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu, jak se to povedlo McKayovi tak zkurvit. Jasne, necekal jsem zadnou extra tridu, proste odpocinkovou akcni komedii, ale nedostal jsem ani to. Jednak akce tu je naprosty minimum a kdyz uz tu nejaka je, tak bohuzel nema uplne stoprocentni triky a vinou nevhodne zvoleny hudby nedokaze strhnout a navic, i kdyz by to jakoze melo bejt cool, v McKayovo podani to proste cool nepusobi. Vetsinu casu by tak mela vyplnovat ta komedialni slozka, ale ani to se moc nedari, jednoduse proto, ze Wahlberg s Ferrellem si moc nesednou a ani popravde receno nemaj moc s cim pracovat. Jelikoz to neni typicky schema drsnak a ukecany hovadko, ale spis looser a looser, jejich vzajemny postuchovani zacne velmi brzo nudit a krome toho uz tu je fakt naprosty minimum nejak vtipnejch scen. Nicmene par se jich tu precejen najde, docela me prekvapila Mendes, samozrejme sceny s Rockem a Samuelem, spomalovacka v baru a jeste urcite neco, ale na ty uz si skoro ani nevzpominam a to sem film dokoukal pred chvily. Proste zmrvena akcni komedie, kde nic nefunguje, jak by melo, tahne se vic nez lecjaky intelektualni drama a me to silne zklamalo. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

  • Incident, kdy bourací koule narazí do projíždějícího auta, byl během natáčení zachycen kolemjdoucím a okamžitě se stal internetovým hitem. Některá média ho dokonce vydávala za skutečnou nehodu. (Brousitch)
  • Allen Gamble (Will Ferrell) nosí hodinky značky Ball Trainmaster Cleveland Express. (dyfur)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama