Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (1 237)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Gal GadHot je rozhodně tak žhavá amazonka, že bych si o ní spálila pipinu a pak jí chtěla pofoukat, ale tak jak jsem z ní nažhavená, tak film mě brutálně zchladil. Co to jako bylo? Vlkodlačí profesor Lupin z Harryho Pottera působí v roli boha války stejně věrohodně jako kdyby Samuel Lý Džeksn hrál Ádu Hitlera. Herec je to skvělej, ale nikdo by mu to nežral. Lupin je to samý. Když se tváří drsně, obalenej v brnění a metá blesky, tak jsem se hystericky smála co je to za píčovinu a kterej zhulenec ho do té role obsadil. To Kirk ze Star Treku mi ve filmu nevadí, místo vesmírný lodě padá tentokrát s letadlem a jinak je vlastně furt stejnej blonďatej ňuňan co silně připomíná hubenou verzi Kapitána Ameriky. Což vysvětluje proč z něj naše amazonka vlhne ve žlábku. Příběh je tak nějak o čtyři třídy horší než u animáku a žádný efekty to nezachráněj. Finálovej souboj působí jak ze Street Fightera když proti sobě Ryu a Ken metali koule stylem kdo z koho. Kdyby Gal GadHot nebyla v tom oblečku tak sexy, regulérně bych zachrápala. Jak jsem byla smutná, že jsem se na to nedostala do kina, tak teď děkuju všemocnýmu Buddhovi, že mi pošeptal do ouška ať se na to vyseru. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Wonder Trevor. V Marvelu už se těší na tantiémy, protože podoba s prvním Kapem je místy opravdu "nenápadná". Ale nevadí to. Stejně jako hromada dílčích slabin a dialogová sešněrovanost stále ne úplně herečky Gal Gadot. A to z prostého důvodu - MÁ TO SRDÍČKO JAKO HROM. A pulzuje čím víc je na place Pine, který je středobodem všeho a se kterým má Gadotka moc pěknou chemii. Do toho libová superhrdinská akce (No Man's Land!), ne úplně vyprázdněná rubanice v závěru (emocemi nacpaný flashback), moc pěkný soundtrack a hlavně pocit, že to tentokrát mělo scénář, nad kterým se někdo zamýšlel hlouběji než "musí to tam hodně bouchat". Nevěřil jsem, že DC uklohní inspirativní biják pro ženský. O to víc jsem v šoku, že ho vyplodili rovnou pro všechny. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Komiksy nečtu a samotná postava "zázračné ženy" mě nikdy nezajímala. O to větší je pro mě překvapení, že Wonder Women je překvapivě dost dobře koukatelnou záležitostí a to nejen díky krásné Gal Gadot. Stopáž je možná delší, než by se slušelo, ale na tohle jsme u komiksovek už zvyklí a nutno říct, že navzdory zmíněné stopáži je příběh odvyprávěn poměrně svižně. Ve finále tedy milé překvapení a pro mě zábavnější podívaná, než loňský zástupce DC Comics - 80%. SPOILER ALERT: úsměvným WTF momentem budiž odhalení boha války, resp. jeho představitele. Těžko můžete sledovat závěrečný fight s vážnou tváří, když největšího zloducha představuje jeden z nejsympatičtějších britských herců (a dokonce s knírkem!:)), kterého si většina diváků pravděpodobně stejně pamatuje hlavně jako Potterovského klaďase. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Asi nemá cenu podotýkat, že jde o nejlepší DCU film, důležité je říct, že ten film je opravdu dobrý. A to se mi origin Captaina moc nezamlouval - Wonder Woman nabízí totéž, jen lépe. Dokonce to chvílemi vypadá, jako by měl ten film srdce! A to dělá fakt hodně. Škoda, že některé motivy nedotáhne do konce, ale ok, musím být rozumný. Jediné, co mě opravdu iritovalo, ale bylo velmi špatné CGI. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCI BOJOVAT ZA TY, CO NEDOKÁŽOU BOJOVAT SAMI ZA SEBE...“ /// Akcí a fantasií našlapaná komiksovka, která se dá brát vážně tak ze 3(4?)%. Ten zbytek má prej bejt zábava! A já uznávám, že třebas tenhle Superman ji tu zábavnost může (klidně nahlas) závidět (navíc má tahle baba výhodu, že nosí tělo Gal Gadot). WW je filmová komiksová omalovánka, která slouží k totálnímu mozkovýmu vyčištění. Často si říkám, že to přehnali se stopáží, ale jelikož jsem totálně „vyčištěnej“, nemám sílu jim odporovat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksový sešity s příběhy o Wonder Woman od DC Comics jsem nikdy nečetl. 2.) Přestával jsem věřit, že se někdy zhmotní. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Galerie (140)

Zajímavosti (43)

  • Akční scéna na pláži z úvodu filmu se natáčela dva týdny - kameraman Matthew Jensen uvedl, že nejtěžší bylo udržet stejné osvětlení, zejména kvůli počasí. (fiLLthe3DD)
  • Během filmu ani jednou nezazní slovní spojení „Wonder Woman“. (JustMeeKatie)

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama