Reklama

Reklama

Legendy zítřka

(seriál)
  • USA Legends of Tomorrow (více)
Trailer
USA, (2016–2022), 77 h 8 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Victor Garber, Arthur Darvill, Brandon Routh, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Caity Lotz, Ciara Renée, Franz Drameh, Falk Hentschel, Casper Crump (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Tajemný „pán času“ z budoucnosti dá dohromady nesourodou skupinu superhrdinů a padouchů, aby zachránili svět před mocným zlem. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

epicek 

všechny recenze uživatele

Perfektně fungující DC jízda , která vám dá v podstatě vydechnout až závěrem první série. Chemie celého týmu Legend funguje přesně tak jak má a i přesto, že občas se najdou v ději hluché místa, je tento seriál fakt skvělý. Zdejší hodnocení by nemělo nikoho odradit od toho , dát tomu šanci. Druhá série se nesla v dost podobném duchu, kdy v polovině nabrala opět dech a v samotném závěru to bylo opět perfektní. In the future, my friends may not be heroes, but if we succeed, they will be remembered as legends. ()

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Mám problém už se základním konceptem seriálu. Na partu lidí, kteří se snaží chránit historii, do ni nějak až moc zasahují. V každém díle si vesele zabijí pár lidi (historii na nich asi nesejde), po nebi poletuje ohnivý mužík a tak. A proč se furt vrací na divoký západ... Dalším nešvarem je nedostatek sympatických postav, a když tu nejlepší z nich odpraví, nezbyl mi jediný důvod proč to dál sledovat. Ale pořád je to o třídu výš než Supergirl a není tam tolik "dojímacích" scén jako ve Flashovi, takže by se to možná někomu mohlo líbit. ()

Reklama

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak se na to lidi můžou dívat. Proč se na to sakra vlastně dívám i já? Tuhle otázku jsem si kladl snad každej díl po pilotu. Jeden paradox přebíjí druhý. Kolikrát jsem měl chuť hlavní hrdiny koupnout do sedinky, páč tak špatný dialogy a vtipy neměl ani Novotný! Při posledních dílech jsem seriál vnímal už spíše jako parodii. Efekty a herci jsou jediné plus, které v tom vidím, bohužel. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasické komixové blbnutí s partou rozdílných existencí, které okolnosti donutí táhnout za jeden provaz. V rámci žánru nenabízí seriál nic nového, ať už se na to člověk koukne z jakékoliv stránky, výborné trojce Lotz-Miller-Purcell to kazí ten zbytek a kolísavou kvalitu mají i jednotlivé díly. Během okurkové sezony bych se na to snad i díval, ale v současné konkurenci nemají Legendy šanci. 50% ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších "popkornových-superhrdinských" seriálů současnosti. Zatímco Supergirl a její bratříčci Arrow a Flash se poslední dobou berou čím dál tím vážněji, řeší osudová dramata a vztahové problémy, Legendy také řeší osudová dramata a vztahové problémy. Ale narozdíl od výše zmíněných kolegů to dělají s nadhledem a pořádnou dávkou komiksového humoru a akce, což Arrowovi vždycky chybělo a Flash o to přišel. Legendy mají švih, tým složený ze zajímavých postav a hromadu akce. Skvělým tahem je "sesbírávání" postav z jiných sérii, viz Constantinovy návštěvy (vraťte mu už kurva jeho seriál), hostování Hawkgirl a nyní nový přírůstek v podobě Wallyho Westa (ups, spoiler). A hlavně Damien Dhark v podání skvělého Neala McDonougha je konečně pořádný komiksový záporák, který je nejen správně šílený, brutální a nevypočitatelný, ale (opět) nebere se vůbec vážně a je vtipný. Jeho kofrontace s Legendami, kdy se s nimi bavý, jako se starými známými jsou svým podivným způsobem... milé. Rozhodně je to skvělá změna po "osudovém" Savitarovi, či po ledovém Ra´s Al Ghulovi. Yeah, Damien Dhark for fuckin´ president!!! ()

Galerie (1 379)

Zajímavosti (28)

  • Victor Garber (Martin Stein) pronese větu: „Ten, kdo tu loď (Titanic) postavil, by měl být zastřelen.“ Garber měl tu čest zahrát si ve filmu Titanic (1997), kde ztvárnil roli hlavního konstruktéra Titanicu, Thomase Andrewse. Odkazuje tak stejně, jako již dříve Wentworth Miller, na své dřívější působení. (M__)
  • V 11. epizodě 1. série s názvem "The Magnificent Eight", která se odehrává na divokém západě, se Ray Palmer (Brandon Routh) pochlubí, že jako dítě viděl spoustu westernových filmů. Když se o něco později pojmenuje jako John Wayne, aby neprozradil svou pravou identitu, naráží tím na herce Johna Waynea, který se za svou hereckou kariéru proslavil především ve westernech. (Koldyn)
  • Hlavním protivníkem Legend je Vandal Savage (Casper Crump), který se poprvé objevil v komiksovém sešitu "Green Lantern #10" v roce 1943. (Bube1)

Související novinky

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama