Reklama

Reklama

Batman a fantom

  • Česko Batman a Fantóm (více)
Trailer

VOD (1)

Batman bojuje proti temnému přízraku, aby očistil své jméno. Když jsou v městečku Gotham systematicky likvidováni nejobávanější lupiči, všichni se bojí toho nejhoršího: že za to může křižácký rytíř oděný pláštěnkou. Nocí se plíží temný násilník - fantom s komplikovaným vztahem k Batmanově minulosti. Podaří se skutečnému Batmanovi vyhnout se policiii, zajmout přízrak, sejmout jeho masku a očistit své jméno? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mafiánští bossové jsou likvidováni tajemným přízrakem (Phantasm), kterého má Gotham mylně za Batmana, a Bruce Wayne se zmítá ve vzpomínkách na nešťastnou lásku. / Tento netopýří animák je celkově vážnější a osobnější, než na co jsem jinak od DC zvyklý. Rozjíždí se poněkud neakčně a trošku zmateně (ty flashbacky), ale v půlce se do hry vloží pan Joker (celkem podobný Nicholsonově hrané verzi) a ten to zachrání. Takže nakonec nic méněcenného. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celovečerná porcia ( pre mňa ) najlepšieho animovaného seriálu 90. rokov sa vydarila...tak ako samotný zdroj. Dark Deco štýl bol vo svojej dobe prevratný už v spomínanej sérii a prevratne sa s ním narába aj tu. A čo je naozaj hutným motívom kvalít tohto snímku, je jeho dospelácke poňatie, doslova ignorujúce mladistvých divákov vo svojich témach a motívoch. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné, dokonce i ze stránky animační, která kupodivu mému nezastarala a zub času nezahlodal. Děj filmu je fajn a i díky zasazení do výborné nečasnosti nevadí, že je místy až moc klasický a skoro působí jako retroBatman (vážně, udělejte někdo konečně batmaní film, který by se odehrával před druhou světovou, nebo pár let po ní, obrovský potenciál je v těch vodách skryt). Škoda závěru, který mě, čert ví proč skoro až místy nudil, stejně jako Joker (ano, Hamill je výborný, ale postava jako taková mě tady nebavila, přesto mám nutkání dát si repete s cz dabingem, kde je dabován herr Přeučilem). Solidní komiksárna se slušivou porcí tmavého vizuálna. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Skvělý animák, který perfektně zapadá do seriálové podoby. Přestože využívá asi nejznámějšího záporáka ze Batmanovského světa Jokera, nabízí plnohodnotný příběh, který by se bez Jokera klidně obešel a kterému nechybí nic z toho co dělalo seriál výborným - skvělé postavy, výborná akce a konečně i trochu nahlédnutí do Batmanovské minulosti. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Temný komiksový animák, který nakope do zadku všechny Schumacherovi bradavky. Někdo tu říká, že animace je zastaralá. Mě se naopak líbí než třeba u mnohem mladšího Iron Mana, kde se to moderní animací hemží. Během nadupaných 76 minut se dovíme o vzniku Batmana, jeho velké lásce a i vidíme jak se stane Gothamským štvancem. Jestli by Nolan koukl na tento animák měl by radost. Radost by měl i Burton. Takhle skvěle vykreslený Gotham, komiks a atmosféra se u animáku nevidí. Btw. dabing se opravdu povedl (Jokera si pan mistr Přeučil vychutnával). ()

Galerie (107)

Zajímavosti (10)

  • Závěrečná píseň "I Never Even Told You" je jedna za vzácných příležitostí, kde uslyšíte zpívat Tiu Carrere. (liquido26)
  • Navzdory názvu není Fantom ve filmu vůbec zmíněn jménem. (liquido26)
  • Počítačově vytvořená verze Gotham City, která se objeví v úvodních titulcích, měla být původně použita i v seriálu. Záměrem bylo vytvořit "virtuální scénu", která by nahradila ručně malovaná pozadí, čímž by se výrazně zrychlila produkce seriálu. Nikdy k tomu však nedošlo. (liquido26)

Reklama

Reklama