Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 1

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (254)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $104miliónov║ Tržby USA $72,488,072║ Tržby Celosvetovo $130,788,072▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Ďalšia dosť nepekná podpásovka od DC. Takže toto je asi len výsledok vyrábania filmov ako na bežiacom páse bez lepšej tvorcovskej myšlienky, nápadu či vízie. Úpadok úrovne komerčných filmov za posledné roky je priam markantný. Triková stránka filmov začína byť skôr príťažov, či už v kvalite alebo aj kvantite. Dejovo len oklieštená schéma a bez poriadných hereckých ťahúňov ostáva len pachuť v ústach. V podstate po všetkých stránkach slabé. Zbytočnosť!  /25%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LÁSKA K MOJÍ RODINĚ JE TO, CO MI DÁVÁ SÍLU!…“ Hodně povídání, takže celkem dlouhej úvod. Pak zjišťuju, že ten děj je dost dětinskej – včetně humoru. A furt hodně keců… vysvětlování, povídání o rodině a tak podobně. Pak konečně dostane prostor superhrdina a – BOŽE! To je kurva idiot! Vlastně sluníčkář… Příběh pro 10ti letý děti, který u toho ovšem chcípnou nudou. Tohle není ani béčko, který by bylo blbý, ale pobavilo by. Tohle je regulérní píčovina!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film v sobě ukrývá politický poselství – utlačovanost národních menšin v USA. 2.) Thx za titule „Petr Zenkl“. ///                         PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani nelze popsat slovy, jak trapně jsem se cítil prakticky po celý průběh filmu. Nevěděl jsem totiž, jestli sleduji nějakou tupou mexickou telenovelu, nebo sci-fi večerníček pro retardované předškoláky. V každé druhé scéně divák naráží na nelogická klišé a neustávající hysterický řev pomatených portorikánců. Jinak se tam v podstatě nic neděje a postavy, ke kterým si nelze vytvořit pozitivní vztah, si ve chvilkách herecké improvizace vzájemně mažou med kolem huby a masírují si prdele. Akční scény jsou v ratingu 3+, tedy rozhodně žádná krvavá lázeň. Není tedy nic, nač diváka nalákat. Vědět to dřív, asi bych raději ty dvě hodiny žehlil kapesníky. 5% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jsem ochotnej dát dvě hvězdy za hudbu a některý souboje těch dvou píčusů. Jinak hlavní hrdina jakoby vypadl z reklamy na pevnej deodorant, hlavní hrdinka vypadá spíš jak přešitej kluk, a rodinka, hlavně zprvu byla zralá na střelu hromadnýho ničení. Kdyby Soto natočil tohle bláto ve stylu Verhoevnovic Hvězdný pěchoty, asi by si to vysloužilo nějaký procenta navíc. Takhle je to jen šeredná kravina pro pubertální mimina. 30%. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Nadmíru průměrný komiksový origin, který výrazněji vyčnívá jen ve velmi málo aspektech. Jsou jimi obstojné akční scény, zajímavý neonový vizuál (který však nebude pro každého), a slušný hlavní hrdina. Být latino tak mě to asi odváže víc, ale jelikož nejsem, tak je Blue Beetle zapomenutelnou jednohubkou, jehož hlavní postavu uvítám třeba v nějakých případných týmovkách, ale na další sólovky potenciál nemá. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • V španělsky mluvící televizi vysílající v domě Reyesových lze zaslechnout: „Bruce Wayne koupil Twitter.“ (NiWi)
  • Blue Beetle měl být původně uveden jako exkluzivita na HBO Max, ale to bylo později změněno a film si odbyl premiéru v kinech. (wesi96)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama