Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnohdy se říká, že do třetice všeho dobrého, ale tady to tak nefunguje. Krokodýlové vypadají otřesně, jejich digitální zpracování trapně - stejně jako většina vizuálních efektů. Co taky čekat od společnosti SyFy, která tenhle kousek měla pod patronátem. Dějově sice film nebyl zas až tak špatný, ale tvůrci se opět nevyvarovali nelogických chyb a samotné chování postav bylo spíše k smíchu (nebo pláči), zbytečného natahování děje (kdy akci střídala nuda) a většina krvavých scén byla rovněž upravena počítačem, což bylo patrné na první pohled. Přesto všechno tenhle kousek neodsuzuji do odpadních vod, protože místy jsem se tu přece jenom i zasmál. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Po průměrné možná lehce nadprůměrné jedničce přišla dvojka, která už byla špatná a dlouho jsem se přemlouval jestli si třetí díl pustím nakonec jsem to zkusil.. Po 30 minutovém pokocháníčku jsem Lake Placid 3 smazal a odstranil, protože je to naprosto nekoukatelný béčkový film!!! Pokud chystají čtvrtý díl, už radši opravdu ne... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama