Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Události u jezírka s obrovským krokodýlem vstoupilo do třetího kola. Vlastně pardon. Do třetice všeho dobrého, takže je tu těch krokodýlů o kapánek víc. A to je na celém nadšení vše. No, ještě si na své přijde i oko pubertálního nemravy. Produkce je, stejně jako u předchozího druhého snímku, od SyFy, takže je tím řečeno vše. Pytel nelogičností a nereálných situací snad přesahují veškeré scenáristické tvůrčí schopnosti. CGI efekty tak hrozné, že i ty technické staré dobré filmové školy, jako třeba ve snímku ´Aligátor´ (1980), jsou mnohem kvalitnější. Námět opět opakuje dějovou šablonu již prvního snímku, i když nutno uznat, že určité novinky tu tentokrát jsou také. Vyznívají sice vynuceně a tím i zbytečně, ale to je fuk. Na struktuře hloupostí a kvalitní nekvality to nijak stejně nezasáhlo. Ekobizár v plné palbě, kterému je opět lepší se vyhnout. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za velmi zabavny komedialny horor. Dvojku som pre istotu preskocil a na trojku ma nalakalo slusne herecke obsadenie a zabavny trailer. Bohuzial film dopadol mizerne. Sice je evidentne, ze ani tvorcovia ho nebrali nijak vazne a snazili sa o rozne vtipky, ale je ich strasne malo a prilis vela casu tvori nudna dialogova omacka medzi nejakou tou akciou. Samotna akcia je mizerne natocena, s podfinancovanymi TV trikmi, ale tym je zaroven zabavna. Ale ako som spominal je jej pomenej. A ani slusna porcia nahych koziciek filmu nevynesie druhu hviezdicku. ()

Reklama

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Ke vší úctě k jedničce, tohle bylo dosti podprůměrné ze všech ohledů. Škoda, že jim došli prachy a krokodýla museli koupit od Disneyho. Ale zase abych jen nehanil, dalo se na to koukat a "světe div se", scénář měl vcelku i hlavu a patu. Nakonec při dnešní záplavě sra*ek v sobotu ráno na Nově či Primě, tohle byla jasná volba! A zasmál jsem se, což se mi u 4 dílu opravdu nestalo... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Výtečná jednička měla herce i triky. U dvojky zbyly prachy tak akorát na krokodýla. S trojkou je poslala do prdele už i Lacoste a tak si ho museli načmárat pastelkama. Doufám, že čtyřka bude loutková! Všiml jsem si bohužel až "post-coitum", že tenhle sqost produkoval Kanál! Sy-Fy Kanál, kterým obvykle tečou ty nejhnusnější sračky. Po něčem takovém mám vždycky strašnou chuť zahrát si na svém harddisku tu výtečnou adventuru "Low level format", aby po tom nikde nezůstala ani stopa!! Přátele POZOR! Obsah psal samotný Darek Kartáč! Vím, že interpunkce a logika jednotného a množného čísla se bere až na druhém stupni a psát kvalifikované obsahy, aniž by člověk viděl film, je děsně kůl, ale přece jenom .... Dareku BRAVO! Je vidět, že už máš korektor ve Wordu téměř odladěn a nemáš tam skoro žádné gramatycké chibi !! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno