Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson samozřejmě komický potenciál má a mírně stoupající tendence se v sérii filmů o britském superšpionu dá vysledovat taktéž (zdůrazňuji ovšem slovo mírně), argumenty k natáčení (mimo finančního, který bude jasně dominantní) dalších pokračování by se tedy také asi našly, otázkou je, jestli je důvod začít plesat... Johnny English je zatím stále jen průměrná, byť neurážející filmová zábava, od umělce, který kdysi vdechl život geniální postavičce pana Beana bych ale čekal přece jenom maličko víc... PS: Za ten políček všudypronikajícímu product placementu (Toshiba British Intelligence :-D) a přehnanému feminismu ovšem dík, Mr. English... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrej moderní vizuál, super akční hudba, jednoduchý přímočarý příběh, bláznivý Atkinson, občas sranda, občas trapas. Asi tak nějak by se dal charakterizovat nový Johny English. Dlouho jsem uvažoval o 4 hvězdičkách, ale konec filmu zase nabídl zbytečně moc patosu a tím se definitivně zařadil do 3-hvězdičkové kategorie. Pravděpodobně se jedná o lepší film, než předchozí English, ale do dokonalosti mu leccos schází. 60% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Dokonalá parodie. Jak byl první film prostě blbý, tenhle obsahuje chytré a inteligentní prvky, dobré načasování vtipů i pointy (honička čínského chlápka po střechách je dokonalá), spousta nápadů je vyloženě originální (honička na lodích). Je dobře, že si tvůrci uvědomili, že koncept růžového pantera je hodně neživotný, když je hrdinou totální trouba - popleta, který však není úplně mimo, je daleko lepší. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jako slet gagů dobré. Jen Atkinson zestárl a nejsem zrovna fanynkou té repetitivní hudby. Celý film působí jako jedna velká honička, už se tu začíná parodovat i hongkongská vlna Bruce Leeho i Jackieho Chana, v parodii na Bondovky je snímek ambicióznější než minule, ale dojem potom na rozpacích. Trans šéfka překvapila, nový kolega doplňuje dobře a bez výhrad, ale i tak se zasteskne po ostatních z bývalé trojky. Závěr lulz! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

I za to málo díky. Jedna TOP scéna a dvě menší za to asi stály, neb jsem se smál tak, až mě z toho začaly bolet ledviny. Zbytek filmu byl solidně odsýpaný příběh o přitroublém agentovi, kterého jsme už několikrát viděli, ať už to byl inspektor Clusoe, Austin Powers nebo třeba Ace Ventura. Ano, to vše je Johny English, který navíc rozesmívá, jen když je tak trochu Mr. Bean. Za zmínku ovšem sice stojí i Gillian Anderson, která zraje jako víno (a zde pomrkává na geeky a fanoušky Akt X) a malá rolička pro Atkinsonova přítele Tima McInnernyho, onoho Darlinga ze seriálu Černé zmije. Johny English Reborn je přesně ten typ filmu, o kterém se dá říct, že dlouhý večer nezachrání, ale ani nezkazí. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • Během závěrečných titulků lze zhlédnout ještě jednu krátkou pasáž, ve které English (Rowan Atkinson) vaří. (S.U.E.S.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. září 2011 v Sydney. (BMW12)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama