Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu

  • USA A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child (více)
Trailer

Obsahy(1)

V další z nočních můr se opět setkáváme s Alicí. Ta zjišťuje, že je těhotná. Toho Freddy využije a prostřednictvím snů ještě nenarozeného dítěte si vybírá další oběti. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Freddy se popáté vrací... A počtrvté (musím vyjmout nepodařenou dvojku) skvěle. Nekonvenční nápad se sny nenarozeného dítěte, poodhrnutí tajemství Freddyho původu (které bylo nakonec rozpracováno v už ne tak dokonalé 6) a téměř psychedelický závěr, to vše vám nedovolí vydechnout...jedna, dvě, Freddy už jde ()

castor 

všechny recenze uživatele

Extrémně popálený hubený muž. Na hlavě klobouk, na těle červenozelený svetr. Na pravé ruce proslulá rukavice s břity. Troufám si tvrdit, že vidět to dnes (2012), tak by hodnocení i názory komentujících vypadaly trochu jinak.. Přesto si série Nightmare On Elm Street drží solidní průměr, což se u podobných hororových kousků moc nevidí!! ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Hlavnej hrdinke (známej zo 4-ky) sa má narodiť bejby a už ho trápia nočné mory. Freddy sa nezastaví ani pred nenarodeným dieťaťom. Film na mňa zapôsobil množstvom zapamätateľných scénok (sprcha v úvode, jazda na motorke a haluzný koniec) a nakopnutím deja mierne vpred. Piatej časti Freddyho zverstiev sa dostalo opäť kvalitného spracovania. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak jediné co se ve srovnání s předešlými díly zlepšilo, a to výrazně, byly veškeré efekty. Vtipu zde bylo po skromnu a jediný okamžik, kdy jsem se zasmál byla celá ta vražda v tom autíčku. Většinu filmu ovládla nuda. Ovšem až na pár míst, kde nudu vystrnadila trapnost, a to myslím hlavně úseky kdy Freddy nějak povstane z mrtvých a vždycky nějak primitivně ho zabijí, ale to už se táhne nějaký ten díl pořád dokola. Přesto tuhle sérii hodlám dokoukat do konce. * ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Hodně ambiciózní „pětka“ zdůrazňuje comicsovou estetiku celé série a má minimálně dva opravdu skvělé momenty. Celkově se ale utápí v určitém chaosu a nepřehlednosti. Režisér buďto musel najít kompromis mezi svou vizí a zásahy ze strany producentů, nebo si prostě nedokázal poradit se scénářem. Škoda promarněného potenciálu. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (16)

  • Stephen Hopkins měl 4 týdny na natáčení a 4 týdny na střih filmu. Točilo se téměř bez přestávek. Studio bylo z jeho práce natolik ohromeno, že mu svěřilo režii Predátora 2 (1990). (HellFire)

Reklama

Reklama