Reklama

Reklama

První liga 3: Zpátky do druhé ligy

  • USA Major League: Back to the Minors (více)
Trailer

Obsahy(1)

Co uděláte, když se stanete novým manažerem druholigového baseballového mužstva? Je jenom jedna rada: modlete se, aby pršelo!!! Gus Cantrel (Scott Bakula) dospěl ke svému poslednímu hodu. Jeho letní hvězda pohasla a kariéra hráče je u konce. Ale dříve, než si pustil poslední sprchu po utkání, jeho starý přítel Roger Dorn (Corbin Bernsen), majitel prvoligového hvězdného týmu Minnesota Twins, přišel s nabídkou. Potřebuje trenéra pro svůj farmářský tým z Jižní Karoliny. A protože Gus potřebuje nový džob, ochotně přijímá, aniž tuší, co ho čeká. Banda nešiků a lenochodů, která na něj v Karolině čeká se totiž řídí heslem: „Chybovati je lidské..." (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Český název by měl být spíš Zpátky do krajského přeboru... Opět film na téma Barcelona přijela hrát do Horní Dolní a samozřejmě že i díky výbornému výkonu místního vejpitky, kterého před výkopem tahají z výčepu od zvětralé desítky, Barcelonu porazí. S předcházejícími díly to má společného pouze Rogera Dorna, Taku Tanaku, Harryho Doyla a Pedra Cerrana, který byl naprosto nevyužitý. Zbytečný film. Hvězdička jen za pár hlášek... ()

#47 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neviděl předchozí díly...a soudě podle zdejších hodnocení je to možná dobře, protože mě tahle sportovní komedie naprosto dostala...hlavně zdejší hlášky stojí za to "Nemůžete dvojčatům Lopezovým říkat Chuan 1 a Chuan 2...porušujete tím jejich identitu - Víš co...jak by se ti líbilo bejt Chuan 3???" ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočné pokračovanie... Opäť jeden z tích filmov pri ktorých platí, že môžeš byť socka, krivý, starý či manták si tak isto Američan a keď niečo chceš tak to dosiahneš. Kľudne nech proti tebe stojí aj majster sveta. Film má s predošlými filmami spoločnú len tému, a pár hercov. Vtip a ľahkosť sa niekde vytratila. Kamenný výraz ostáva počas celého filmu. Ani jeden vydarený fór ani jedna pamätná hláška nič, len silenie. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mě to vlastně příjemně překvapilo, čekal jsem to totiž mnohem horší. Bez Snipese, bez Sheena, pouze s Kevinem Costnerem z Wishe a přesto vlastně pohodová záležitost. Občas i vtipná, hlavně, když dostane prostor týpek komentátor. Trilogie První liga je tím pádem rodinná zábava, která sice ničím nepřekvapí, ale to při sledování ani nechcete. Trojka je možná slabší, ale rozhodně nedělá ostudu. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Treti a zaroven posledny diel uz spada do televiznej produkcie, i ked v Amerike siel do kin (nezarobil toho vela a niet sa ani co divit). Uz tu nenajdeme ziadne velke hviezdy, zname televizne tvare vsak ano. Napodiv ale nie je tento 3. diel o nic slabsi ako tie predosle, dokonca by som povedal, ze je najmenej roztriesteny, kedze sa ide cely cas po jednoduchej pribehovej lini, bez nejakych velkych kvazivtipnych odbociek (tak ako to bolo v predoslych dieloch). Navyse Scott Bakula to zahral na dane moznosti fakt vyborne. Celkovo to spada do tej istej kategorie svojich starsich bratov - nenarocna oddychovka na sobotne, ci nedelne poludnie. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Corbin Bernsen a Dennis Haysbert jsou jediní herci, kteří se objevili i v předchozích dvou dílech. (=woody=)
  • Natáčelo se v Jižní Karolíně, konkrétně v Charlestonu a dále v Minneapolisu v USA. (reich)

Reklama

Reklama