Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět jsou tady a lepší než kdy jindy! Nezdolní Cleveland Indians, kteří se z konce tabulky dostali až na její vrchol. Ve ztřeštěné sezóně první ligy se nyní potýkají se slávou i s požitky z ní vyplývající. Lehkomyslný nadhazovač Rick Vaughn (Charlie Sheen), chytač Jake Taylor (Tom Berenger), samolibý polař Roger Dorn (Corbin Bernsen) a další jsou v tomto zábavném pokračování připraveni ke zcela novým dobrodružstvím. Harry Doyle (Bob Uecker) je opět ve své kabině s barvitými komentáři, majitelka týmu Rachel Phelpsová
(Margaret Whittonová) intrikuje na plný plyn a Randy Quaid se připojuje k této sestavě jako skvělý ukecaný fanoušek. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

maxELfilmy 

všechny recenze uživatele

První díl je super zábavná sportovní komedie. Tohle je o kus slabší. Příběh je jenom větší jednička. Humor pořád funguje. Bohužel jsou tam pár nových postav, který nedostanou pořádný prostor. Ale komu pořádně vadí, že v komedii nejsou moc dobrý postavy. Samozřejmě baseballové zápasy jsou na filmu nejlepší. Škoda jen, že tam není Wesley Snipes. Jinak je to jen ok pokračování jedničky. Celkově 6,5/10 neboli 3/5. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Naparili by mi doživotie, našťastie môj brat chodí so sudcom. Viete, on je totiž transvestita.“ – „Sudca či váš brat?“ – "Sudca. Pochopiteľne.“ Ak máte PRVÚ LIGU radi, dvojka, ktorá pribehla o päť rokov neskôr, o veľa horšia nie je. Réžie voľného pokračovania sa chopil autor originálu David S. Ward (v dávnych dobách, to už ani pravda nie je, scenárista klasického heist movie PODRAZ) a do titulných úloh sa mu znova podarilo prehovoriť Charlieho Sheena a Toma Berengera (no postavu Wesleyho Snipesa pre-obsadili afektovaným Omarom Eppsom) a niekde uvidíte mihnúť sa aj Rene Russoovú. Tvorcovia ponúkajú divákovi osvedčené veci zminula, takže znova hrá hlavné slovo kontrast medzi hráčmi, ktorí sú (napriek šťastnému koncu originálu) v dvojke ZNOVA nulami a podcenenými stroskotancami. Keby ste sa náhodou predsa len nudili, príde maniakálny fanúšik Randy Quaid (VIANOČNÉ PRÁZDNINY) alebo niečo podobne zábavné (Jesse Ventura, woodoo verzus budhizmus). ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Pokracovani Major League se pokusilo zkopirovat uspech prvniho filmu a tezce se to nepodarilo. I pres temer stejne herecke obsazeni (chybel pouze Wesley Snipes a Rene Russo tu ma jednu scenu) film vubec divaka nevtahne, humory az na jednu dve vyjimky nefungujou a prubeh filmu je jak sled poslepovanejch random scen, ktery na sebe nenavazujou a mohli je klidne prohazet jak chteli. Malou svetlou vyjimkou byl zaporak David Keith. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšné komedie o slabém týmu, který dokázal vyhrávat. Ve druhém díle se vrací původní postavy a herci (pouze Wesley Snipes je zde nahrazen O. Eppsem). Tentokrát tým usne na vavřínech a stále prohrává...Mě to nepřijde horší než jednička, je to sice téměr to samé, ale dokáže to pobavit a o to jde. 3 hvězdy zasloužené // Druhá projekce prostřednictvím kanálu MGM. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl, ale ne o tolik. Hoši jsou zpět a jsou jiní. Alespoň ze začátku. Ale nakonec si uvědomí, co mají a zase vyhrávají. Zápletka s tou majitelkou mi přišla až moc násilně naroubovaná a byla i úplně zbytečná. Zamrzela absence Snipese, nic proti Epssovi, ale Wesley byl Wesley. Cerrano, ač změnil náboženství byl v některých momentech vtipnější než minule. Skvělý byli i posily Tanaka a hlavně proslov toho kluka k Sheenovi po rozchodu. Snad nemusím dodávat, že komentátor opět válel. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Wesley Snipes si nemohol zopakovať úlohu Willieho Maysa Hayesa z pôvodného filmu, a tak ho nahradil Omar Epps. (m.a.t.o.)
  • Film mal premiéru v rovnaký víkend ako športová komédia Šampióni 2 (1994), v ktorej si hlavnú úlohu zahral brat Charlieho Sheena (Ricky Vaughn), Emilio Estévez. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama