Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

raimi 

všechny recenze uživatele

Beyond Skyline má scénář jako by ho napsal třináctiletý nerdovský truhlík. Truhlík, přesvědčený o vlastní úžasnosti a beze špetky soudnosti. Scénář plný truhlíkovských mouder. Scénář, kde vždy, když se ve filmu něco stane, nějaká postava popíše co se děje, kdyby to divák náhodou nepochopil. Scénář podle kterého vznikl film tak impozantně stupidní, trapný, a nudný, až běda. Celý tohle veledílo spíš připomíná nějakou cosplayerskou fan-fikci, přeplácaný splněný sen uhrovitého hošíka, plný plastových kostýmů a špatných počítačových efektů. Všechno působí strašně lacině a videoherně, přitom se celý film odehrávají věci, jako ve finále Avengers. Smutný je, že se film bere strašně vážně, chybí jakýkoliv nadhled, o soudnosti nemluvě. Grillo ani Uwais nemají co hrát, a tak je Grillo odsouzený pronášet truhlíkovská životní moudra, a Iko cedí skrz zuby úžasně cool hlášky jako "Fucking Aliens", nebo pro změnu "Fucking Americans". A berserkovský křik Bojany Novakovic při střelbě stojí taky za to. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako hororovější variace na Den nezávislosti a postupem času se z filmu stane příšerné béčko, kombinující všemožné žánry, včetně bojových akčňáků. Po celou dobu se film snaží tvářit smrtelně vážně a přesně to je hlavní kámen úrazu, kterému dají poslední tečku závěrečné titulky s nepovedenými záběry. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Neodolal som lákavému zoskupeniu súčasných martial arts hviezd Frank Grillo - Iko Uwais - Yayan Ruhian. Spočiatku mi akosi nedopínalo, ako sa do príbehu, situovaného do LA vlastne pripletú indonézski bijci, no scenárista mi na to zanedlho poskytol svojskú odpoveď... Stret tejto nevšednej fight squadry s nepriateľskými mimozemšťanmi by za normálnych okolností bol určite luxusnou záležitosťou, akonáhle sa však na scéne objavili gigantickí emzácki roboti, mlátiaci sa v štýle Pacific Rim, dobrý dojem bol preč. Takéto lacne pôsobiace finále si Liam O'Donnell mohol pokojne odpustiť, veď koniec koncov čosi tak výpravné a megalomanské sa s 20 miliónovým rozpočtom, ktorý mal k dispozícii ani kvalitne natočiť nedá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film se dá rozdělit na 2 části. Jedna je v Los Angeles kde proběhne mimozemský útok a druhá kdesi v Asii. Zatímco první je hodně povedená tak druhá už je slabší a cca 20 minut se tam nic neděje. Proto taky hodnotím 1 díl výše o jednu hvězdu než tady. Potěší i gore (utrhnutá ruka a noha mozky vytrhnuté z těla a podobně) 60 procent do případného 3 dílu bych klidně šel. Jinak tohle mělo k nám do kin místo trapného Prometheuse. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Losangeleský policista Mark (Frank Grillo) si na plicejním oddělení vyzvedne svého syna Trenta a poté podzemkou odjíždí domů, ale jejich cestu přeruší právě probíhající mimozemská invaze. Mark, Trent, Audrey (Bojana Novakovic) a Sarge (Antonio Fargas) se snaží dostat do bezpečí, ale končí za svitu modrého světla ve vesmírném korábu, který se nedlouho předtím snažila zlikvidovat americká armáda. Mark se probouzí jako první a snaží se lokalizovat ostatní, ale svojí vinnou končí oddělen od ostatních. Mark při procházení lodí narazí na mimozemšťana s červenýma očima, který ho dovede k téměř rodící ženě. Elaine mu vysvětlí jak to bylo s ní a Jarrodem. Mark se zaváže narozenou holčičku ochránit a dostat z lodi, ale vše se trochu zkomplikuje. O osudu celého lidstva se rozhodne v prastarém chrámovém komplexu v džungli... Toto pokračování, které se odehrává souběžně s dějem prvního filmu v mnohém dost překvapilo, protože nabízí ucházející příběh, kvalitní triky a masky mimozemských návštěvníků. Soubojů jsem čekal více, ale jinak se jedná o velmi povedenou záležitost. Frank Grillo a Iko Uwais (Sua) mají jeden souboj, ale ten je přerušen a o vítězi proto není rozhodnuto. Yayan Ruhian se předvede v akci s mačetou při boji s emzáky. Na závěr ještě několik informací z filmových titulků. Akční choreograf byl Iko Uwais. Kredit bojový choreograf sdílí Iko Uwais, Yayan Ruhian a Very Tri Yulisman. HODNOCENÍ 70% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama