Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Předchozí SKYLINE mě dost bavil. Na slabý rozpočet to režisérské duo zvládlo perfektně. Zato tohle ? Chybí zde jedna podstatná a důležitá věc. Uhádne to někdo ? No, tak fajn, vyzradím to. Představte si, že zkurvené slovo ATMOSFÉRA. Ta zde absolutně není. V předešlém filmu jsem měl husí kůži, vžíval jsem se do lidí uvězněných v mrakodrapu, ale tohle ? Fajn, atmosféra chybí. Akce? Ale jo, je ji zde relativně moc, ale extra mě teda nezaujme. Tak teda je to aspoň zábavné ? Bohužel ani to ne. Spíš mi to chvílema přišlo komické až trapné. Narážím tím hlavně na scény v té jejich vesmírné kraksně. Jsem fakt vytočený, až tak moc aby to odflákli ? Přece se mohli tvůrci trochu víc snažit, ne? Krom toho mi strašně vadili ty překrývající se dějové linie skrz střídání lokací. Jednotlivý scénář byl dost nezáživný. Ani hlavní herec, kterého mám poslední dobou rád, to nevytrhl. Vizuál také nic moc. Takže je to tak na tu 1*. Nedá se nic dělat, ani mi to moc nesedlo, no. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být docela fajn béčko, ale to by musel O'Donnell okrouhat děj a zkrátit stopáž. Pokud film zůstával v akční rovině, tak není moc co vytknout. Emzáci celkem ušli, efekty také měly určitou kvalitu a souboje, ať už na kvéry nebo na nože, mě bavily. Navrch se povedlo obsazení s charismatickým a z mého pohledu stále nedoceněným Grillem a krásnou Bojanou. jenže všechno, co se dělo mezi tim, bylo na nic. Vsuvka s dítětem mi přišla úplně mimózní, rodinná linka, která vyvrcholila v závěru, vyloženě trapná a rvačky mezi samotnými ufouny, a že jich bylo, mě také moc neříkaly. Oproti jedničce tu určitě posun je, to zase jo, ale pořád to vidím jako promrhanou příležitost. 40% ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

No to byl náser kurva! Nikdy by mě nenapadlo, že lze spojit bojová umění s alienama. Choreografie bitek perfektní, jsou to jatka, i když soubojů tolik není, tak ty které tu jsou, působí dynamicky, atraktivně a jsou přehledně natočený, kinetickou kamerou, takže adrenalin se doluje v neustálým tempu. Iko Uwais čim starší, tim více charismatu a Yayan Ruhian úplnej buldok s mačetou, Grillo si roli užívá a dává ze sebe maximum. Souboje maj brutální kadenci a ke konci se dočká divák i godzilla fightu mezi emzákama, který tam praktikují MMA prvky! Pak tu je spousta efektovejch akcí, destrukce, exploze..působí to levněj s vizuálem, a i když se jedná o zábavnej trash, děj působil logicky, něco jsem se dozvěděl o fungování těch emzáků a o co jim jde. Postavy sice ploché, dialogy však dostatečné a divák má šanci si k nim vytvořit vztah. Hudba hraje v jednom kuse, nadupaný instrumentálky, a co ještě musim pochválit, tak důvody proč se souboje odehrávaj, je to malej detail, prvek ale potěšil :-) prostředí chrámu oku lahodící. Takže dost nadhodnocuju, jelikož jsem se však bavil po celou dobu, mnohdy se smál a kochal se výbornou akcí (a vlastně, vidět po boku Ruhiana, Grilla a Uwaise je prostě zážitek), musim dát plné hodnocení. Nasmál jsem se i během titulků, nepovedné záběry či koniny během natáčení :-) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Prečo všetci nadávajú na tento film, veď každý musí vedieť, že keď nemáš veľký rozpočet nemôžeš to tak vizuálne napáliť . Mne sa veľmi páčil jasné, že to je pritiahnuté za vlasy,ale vôbec to nevadí.A dať do filmu hercov z Prepadovky je výborný nápad.Iko Uwais skvelý v bojovom umení. Keď sa bijú na konci s nožmi s mimozemšťanmi je to choreograficky skvelé. 6/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předchozí Skyline mi ve vzpomínkách přišel jako slušné béčko, které se nebálo zkusit pár věcí jinak a obsahovalo velké množství modré barvy. Beyond Skyline, což není přímo pokračování, ale spíše "jiný pohled na události stejného dne". Bohužel, tento film šel tak hluboko v kvalitě, že jsem se musel držet, abych "nepřepnul". Příběh a jeho vývoj je tak neuvěřitelný, že příchod dvojice Uwais Ruhian beru do teď jako špatný sen (v mé teorii jsem usnul někdy v 1/3 filmu a všechno po tom byl naprosto dadaistický výkon mého mozku, proto ta 1 hvězdička). Nápad podívat se na stejný moment jinak není tak špatný, ale to provedení by si za starých časů nezasloužilo ani nejzapadlejší místo ve videopůjčovně a ten nejvíc barevný přebral vhsky... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno