Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (867)

Cival 

všechny recenze uživatele

Generační film, ať se vám to líbí nebo ne. Můžeme lamentovat nad úpadkem morálky, můžeme hořekovat, že svět se v kravskou řiť obrací, ale to nemění nic na skutečnosti, že formou i obsahem jde o jeden z nejaktuálnějších a nejsoučasnějších filmů posledních let. A ve svý důsledný zhovadilosti, zbavený pochyb i mravních pouček, i vlastně dost originální. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Hmm, uvažujem ako Project X vlastne hodnotiť. Najviac ma ale zarážajú komentáre, ktoré film odsudzujú len kvôli tomu, že "takáto party absolútne neodráža realitu". No a, to snáď vadí? Hangoover tak isto nie je zrovna príkladom autentickej "pařby", treba to skrátka brať trochu s nadsádzkou. Keby bolo zúčastených desať ľudí, všetci by v norme popíjali pri stole (ako to už býva), niekto by si zahúlil (ako to už býva), poskákalo by sa do bázena (ako to už býva) a prípadne zopár odvážnych jedincov vyzlieklo svoje šaty (ako to už býva), prišiel by vám snímok o niečo lepší, len preto, že by viac menej odrážal skutočné zábavy? Nemyslím si. Ale je samozrejmé, že mnohí z nás by na takejto mega-párty chceli byť..a práve o to ide! ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lidi opravdu se někdy proberte s těmi komentáři a inteligentními názory. Kdo šel do filmu s tím, že uvidí inteligentní komedii, se spousty povedenými vtípky, tak mi přijdete ujetý a být vámi se nad sebou zamyslím. Project X točený z amatérské kamery dává nový nádech, který komedie téhož typu ještě neměli. Občas je chaotičnost vynikající věc a právě díky této věci, se do párty vžijete daleko víc. Z traileru bylo jasné o co půjde, banda teenagerů (na škole neoblíbený) naplánují párty snů a ta se "malinko" zvrtne. Závěr nepřekvapí a je naprosto předvídatelný, ale to by divákovi nemělo ubrat na kráse. Kdo jde do Project X s tím, že si ho užije, tak si ho vážně užije, ale kdo do něj jde s tím, že se jedná o trapnou teen komedii, tak má pravdu a bude silně zklamán, poněvadž to trapná teen komedie je. Neskutečná pařba, která vás hned po rozjezdu nenechá vydechnout a chudák Thomas. Na jeho místě bych si hodil mašli... 7/10 = 75% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Project X v žádném ohledu není jakkoli výjimečný či zvlášť povedený film, ale když se ta cool párty rozjede, nuda nehrozí (alespoň pro cílovku). Je to zkrátka spíš taková velice nenáročná úsměvná pohoda než teenagerská alternativa komediálně kulervoucí Pařby ve Vegas. PS: Dobrovolně si pustit film o pařících středoškolácích a pak tu brečet, že film není chytrý / intelektuálně stimulující ... no, na to musí být člověk snad ještě větší vůl než libovolná postava z toho filmu :-) ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, co to mělo být? Stále, i když stále zoufaleji jsem doufal, že se z toho něco vyklube. Něco víc než je hodinu a půl trvající pařba. Zbytečně. Prostě příběh, kterak se debil, připosranej debil a tlustej debil rozhodnou udělat párty, na kterou se jen tak nezapomene. Přijde tam spousta lidí, z tria debilů (hlavně z připosranýho debila) jsou legendy, protože se párty zcela vymkne kontrole a končí devastací čtvrtě. Jupí...? 0% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Režisér Nima Nourizadeh sa dostal k filmu vďaka jeho práci na reklamách pre spoločnosť Adidas a nezanedbateľný vplyv na výber režiséra mal aj producent Todd Philips, ktorý veril, že Nourizadeho poňatie príbehu je podobné s jeho predstavami. (Greenpeacak)
  • Množstvo rekvizít bolo zničených, samozrejme to bolo súčasťou scenára. (Greenpeacak)
  • Štáb se během natáčení omlouval sousedům a nejbližšímu okolí za hlasitou hudbu, která byla slyšet na 20 km daleko. (pan Hnědý)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama