Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (138)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Obvykle nehodnotím po pilotním dvoudílu s takovým nasazením, ale tohle bylo naprosto zničující !!! Phil je naprosto fantastický (promluvy k bohu a míčům, bowling s auty, Wilson, atd atd atd) a nikdo mě nepřesvědčí, že by se kdokoliv v jeho situaci choval nějak výrazně jinak! Příchod "typické manželky" to trochu naboural ale myslím, že správným směrem, takže pálím plných 5 hvězd a mám trochu strach, aby to hodně rychle nevyšumělo... EDIT: Po dvanáctém dílu bohužel nastalo, co se stát asi muselo... To že skutečný obsah už neodpovídá ani názvu seriálu, bych i přehlídnul (ono by to bez dalších lidí dál asi nešlo vůbec), ale v přítomnosti komunity se Phill alias Tendy chová, jako ulhaný blb a původně špičkový humor až příliš často přechází v naprostou trapnost a zamotal se v tom tak, že bude těžko hledat cestu na výsluní... Sledovat to nepřestanu, pořád je to dobrý post-apo sitcom, ale prvních 5 dílů bylo prvních 5 dílů a strašně mě to mrzí... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv očekávatelný a nevyhnutelný to asi v jádru bylo, podle mě je zkrátka neakceptovatelný, aby se seriál s názvem "The Last Man on Earth" jakž takž posouval dál výhradně skrze kupení jednoho dalšího "posledního člověka" na druhýho. Ženská protiváha byla v naprostym pořádku. Její konkurentka ještě dejme tomu taky (hlavně pro půvab January, ehm). Zbytek už smrdí předčasnou zoufalostí scénáristů, ale přesto si počkám na to, co příští sezonu předvede Sudeikis. ()

Reklama

Miany 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutích vše dílů můžu říct, že se zde nejedná o žádnou klasiku ani velkolepou novinku, ale pro chvíle pohody, oddechu, relaxu je tento seriál dobrou volbou a nemohu jej hodnotit záporně. Plní funkci volného děje, který se ubírá často bláznivými, občas záhadnými ale vždy komediálě laděnými ději možná i trochu v duchu Chaplina. Hlavní parta se časem rozrůstá, mění a konfontuje s novými situacemi. Proto je zde nutná sympatie s postavami a znalost jejich příběhu, nelze sledovat nechronologicky jako Simpsonovi. Líbí se mi lehká proměna charakterů, trochu mě mrzí nerozšíření možností celého potenciálu námětu. Milá je ústřední dvojice (Tandy & Carol) neobvyklého typu chování a vnímání, která mi přirostla k srdci. Jaký má seriál potenciál vnitřně je v jeho podvědomém sdělení tak trochu o lidském chování, které nebývá bezchybné a často je zmatené. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Poslední člověk na Zemi - to je přece skvělý námět! V tomto případě ale s rozporuplným výsledkem, kdy několik málo vtipných situací nahrazuje otravná spleť trapných lží hlavní postavy a sraní do bazénu. A ač je January Jones krásná ženská, tak jako herečka je naprosto nezajímavá, vždyť i její Betty Draper z Mad Men byla protivná pipka... ()

erased 

všechny recenze uživatele

Kdyby se býval celý seriál nesl v duchu pilotního dvojdílu v suverénní režii dvojice Lord/Miller, mohl se The Last Man on Earth bez problému zařadit mezi naprosté špičky komediálních seriálů. Ztřeštěný, svérázný a přitom nijak vlezlý humor, který zarostlý a svou nemožností a nulovým charismatem sympatický Phil Miller předvádí v úvodu série byl totiž po dlouhé době konečně něčím novým, co mě dokázalo nahlas se rozesmát. Dokonce si dovolím tvrdit, že námět a humor fungují ještě i po nevyhnutelném setkání s povahově přesně opačnou Carol, protože si ještě nějakou dobu titulní postava drží svou neodolatelnou povahu.Jenže spolu se shozením plnovousu hned ve třetím díle se celý seriál otočí vzhůru nohama, komedie nově založená jen na roztržitosti ne-tak-úplně posledního muže na Zemi najednou působí spíš hořce, a po chvíli vlastně ani trochu vtipně. Tohoto hluchého stádia se pak autor drží až téměř do konce první série, kde jeho ušlápnutý hlavní hrdina začne trpět až absurdně, a i když ani takový tón nezpůsobuje zrovna záchvaty smíchu, alespoň udrží pozornost do slibného finále. Snad z něj Will Forte napřesrok vytěží maximum. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama