Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Darylův příjezd do Francie spustí řetězec násilných událostí, které nechtěně ohrozí mladého chlapce v srdci vznikajícího náboženského hnutí. (AMC Czech)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You hear that? It’s Paris crying." _____________ Po priemernom Dead City ma Darylov spin-off veľmi príjemne prekvapil a aj napriek tomu, že je viac-menej zbytočný (pri čom takmer úplne ignoruje majstrovské komiksy Roberta Kirkmana), tak si myslím, že tento seriál predstavuje skutočne originálne a zaujímavé nadviazanie na pôvodné seriálové TWD... Zasadenie v postapokalyptickom Francúzsku je neopozerané a zo strany tvorcov to bol výborný ťah. Veľkým plusom je aj to, že každá epizóda obsahuje aspoň jednu veľmi šikovne natočenú bojovú alebo akčnú scénu, ktorá príbehu poväčšine dodávala to správne tempo. Určite by som však vytkol zopár urozprávaných pasáží, ktoré nikam neviedli a ničím ma nezaujali. Veľkým problémom sú aj nevýrazné vedľajšie postavy (podobne ako v Dead City), ktorým som za nič na svete nedokázal prísť na mená (zapamätal som si iba hlavnú trojicu 😅), určite by si zaslúžili viac priestoru. Lacné CGI radšej nechávam bez komentára...  V konečnom dôsledku som si Darylov výlet do Európy (aspoň v rámci možností) užil a teším sa na to, čo prinesie ďalšia séria... Prvú kapitolu európskeho TWD odporúča 8 runnerov z 10... Nech už tu je Rick! _____________ "But here we survived many apocalypses. We will survive this one too." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada: *** Já nevím. První polovina dělala až nepatřičný dojem… ty kulisy evropského venkova (hrady, římské stavby) do zombie apokalypsy světa TWD prostě nesedí. Je to jako posadit Starskyho a Hutche do Felície. Jakmile se stala kulisou Paříž a její katakomby, už bylo vše v pořádku (rezatá Eiffelovka super). Osobně mě taky dost vadilo, že vysvětlení jak se Daryl dostal do Evropy přišlo až s předposlední epizodou (a ještě dost debilní cestou náhodných střihů s flashbacky). V neposlední řadě ty inovace… leptavá zombie… sprintující zombie (kvůli kterým nemám rád zombie filmy z Koreje a Japonska). Za mě nadšení ne. Ale rozhodně patří mezi to lepší ze světa TWD. Druhá řada: TBD. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Asi hádám, že ty spin-offy nebudou nic moc. Stejně jako Dead City je i Dayrl Dixon spin-off zbytečný. Tempo je pomalé, vleklé, příběh nudný a prostý, zvraty žádné, sympatické postavy žádné, zajímavé lokace žádné, zkrátka nic. Vysvětlení, jak je někdo schopen se dostat z USA přes moře do Francie, asi neexistuje, tvůrci jej radši vždy překryjí nějakými plky nebo slovy That´s a long story a jede se dál. Bodejť by nějaké logické vysvětlení existovalo, když je to takovej nesmysl. Daryl je stejnej "aplha a borec" jak v původním TWD, takže o skvělé dialogy a chování plné pozérství a otravné arogance není nouze, což je bezva a jeden z mnoha důvodů, proč jsem 1. sérii nedokoukal a díkybohu vypnul. Vyhodnocení: Jestli se bude nést The Ones Who Live v podobném duchu, končím nadobro s těmito novými spin-offy ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanoušek originálního TWD tohle byla prostě povinnost. Obzvlášť s jednou nejoblíbenějších postav. Násilím se tady nešetří a filmově je to zpracované na výbornou. Přítomnost francouzštiny mě spíš iritovala, ale celek dává určitou nadějí a  možná příslib na další zajímavé lokace. Jsem zvědav, s čím přijde další série. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedá se říct, že by Darylovo vlastní seriál byl perfektní. Ale ve srovnání se vším, co Walking Dead značka za poslední roky přinesla, jde určitě o nejpovedenější projekt. Daryl má konečně zasloužený prostor, hromada inovací, poměrně zdařilý scénář a mnoho dalších pozitiv. Kvalita je rozhodně srovnatelná s prvními sériemi hlavního TWD seriálu. Jen tak dál! ()

Galerie (353)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama