Reklama

Reklama

Epizody(6)

The Walking Dead: The Ones Who Live je epický milostný příběh dvou postav změněných změněným světem. Odděleni vzdáleností. Nezastavitelnou silou. Přízraky těch, kým byli. Rick a Michonne jsou vrženi do jiného světa vybudovaného na válce proti mrtvým. A nakonec i proti živým. Dokážou najít jeden druhého, a to, kým byli, na místě a v situaci, které dosud nepoznali? Jsou nepřátelé? Milenci? Oběti? Vítězové? Jsou jeden bez druhého vůbec naživu… nebo zjistí, že jsou také jen živí mrtví? (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Fr 

všechny recenze uživatele

„LÁSKA NEUMÍRÁ…“ (stejně jako Rick Grimes… kurva spoiler!) Baví mě to, kam se Rick dostal, baví mě svéhlavá Michonne. Nebaví mě čtvtej díl, kterej je zdlouhavou manželskou vykecávačkou. Celkově si to drží úroveň TWD, takže jako fanda jsem spokojenej a těším se na další spin-off.    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Pokračování příběhu Ricka Grimese mělo být původně filmové. Chystala se trilogie, která měla jít do kin. Později se tvůrci rozhodli pro seriál. 2.) Thx za titule „joyeux a Xavik6“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Po velkém zklamání, které se nazývá The Walking Dead S11 jsem se držel zpátky. Ať už to bylo Dead City, či Daryl Spinoff, ale k tomuhle mě něco táhlo. Nejspíš to bude tím, že poslední epizoda Ricka Grimes v deváté sérii je podle mého jedna z nejlepších a Rick byl vždy oblíbencem u mé maličkosti. Seriál dokázal zakomponovat Ricka a Michonne zpátky k sobě a dokonce na trochu nesmysluplné místo. Chemie mezi Rickem a Michonne se nezměnila, furt je perfektní, stejně jak byla v originálním seriálu. Seriál zvládl vybudovat i zajímavého záporáka, sice s motivací, která nedává smysl, ale když se zavřou obě oči dá se to pochopit. Jsem si jistý že bude pokračování, minimálně v jiném seriálu a pokud ano tak se na to budu těšit. (Stále si myslím že Rickův příběh měl skončit na tom mostě) 7,5 z 10. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice už před 1/2 rokem jiný seriál prakticky propálil závěr, ale tak laciný průběh (a nevyvážený) jsem opravdu nečekal. Prostě to kouzlo TWD co nastavil seriál před 14ti lety je pryč. Scénář se prostě víc soustředí na to, aby casting byl pečlivě různobarevný a dokonce došlo i na gay-liliputa. O to méně se tedy zákonitě soustředí na smysluplnost děje (ono vyvážil screen time všech pohlaví a ras dá zabrat) a nějakou atraktivní dějovou linku/myšlenku co by byla pro seriál nosná. Na to ženám seriál 6 epizod je polovina jen vata. Děj nikam neposune. Za sebe jsem tedy rád, že tohle pokračovat (na rozdíl od jiných) nebude. Více u jednotlivých epizod. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,, I knew you'd come back. " ,, How? " ,, I believed " Tak nám skončilo Ones Who Live! Léta čekání se nám fanouškům konečně zúročilo a dostali jsme světe div se epický milostný příběh Ricka a Michonne, kteří se hledali až se našli! Seriál sází na jejich skvělou romanci, ale také se soustředí na Občanskou republiku, a ten rozpočet, který AMC dalo do seriálu, se opravdu na seriálu podepisuje. Seriál má skvělé herecké výkony co se týče herců, hlavně Andy Lincoln a Danai do toho dávají maximum. Kvalitní scénář a dialogy, zejména vypichuji scénu, když Rick namítá, že se nechce vrátit domů, jelikož CRM si ho už omotalo okolo prstu. Zde vidíme jak jsou CRM zákeřné svině a fungují jako výborní záporáci. Thorneová a Okafor, kteří sváděla Ricka k CRM, návrat Jadis - Rickova stará  známá, nebo generál Beale, vůdce CRM. No prostě masterpiece co se týče postav ústředních či vedlejších. Námrd jak svině hlavně pro fanoušky původního TWD, jelikož Rickův návrat si musel každý precizně užívat. O to víc všechno vydvyhávali dramatické pasáže a zajímavě propracované nápady v seriálu. Také musím vypíchnout skvěle nasnímanou akci a celkově mohu k seriálu dodat, že se jedná o téměř masterpiece, jelikož hlavně epické finále to pozvedlo do výšin. Emoce a vztahy jsou tu opět hlavním oč tu běží. Seriálu, ale i tak uděluji 9 bodů z 10, jelikož mi spíše vadilo, že až moc se soustředí na ústřední romanci a má to menší problémy s tempem, které šlo víc rozvést a propracovat. Přesto, ale oceňuji Scotta M. Gimple, že konečně nám donesl seriál, který nepokazil, a má se čím pyšnit. O to víc se mi líbilo že i Andy Lincoln a Dani byli téže hlavními producenty. I návrat Grega Nicotera musel znamenat posun kvality, bez něj by seriál asi nebyl tam kde teď je. PS: Soundtrack tu je impozantní! Viz: Intro! ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"Believe a little bit longer." _____________ Na tento kúsok skladačky sme tak dlho čakali a konečne sme sa dočkali! The Ones Who Live je zo všetkých TWD spin-offov určite ten najlepší, najemotívnejší a narozdiel od Dead City a Daryla nepôsobí ani trochu zbytočne. Po sakra dlhom čase bolo vysvetlené, čo sa počas posledných sérií Walking Dead dialo s Michonne a Rickom Grimesom a všetko do seba konečne zapadlo. Aj napriek množstvu dier v logike si fakt nemám na čo sťažovať a som skutočne spokojný. Dostal som skoro všetko, na čo som sa tešil (chýbal mi tam jedine Rickov návrat do Alexandrie), záverečná scéna na štýl Shawshanku a nostalgická nálož v poslednej epizóde ma úplne odvarili a toľko emócií som v tomto univerze necítil snáď od polovice 10. série... To filmové spracovanie, skvelá kamera a dychberúci soundtrack (hlavne to intro!!!) celému seriálu len a len prospievajú! Fakt dúfam, že to bude ešte nejako pokračovať, vyťažiť by sa z toho dalo ešte oveľa viac (hádam všetci fanúšikovia by chceli znovu vidieť Ricka a Daryla pokope...). Dávam 9 helikoptér z 10, určite sa jedná o povinnú jazdu pre každého, kto dopozeral pôvodné The Walking Dead. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Tento projekt se původně plánoval jako filmová trilogie, která bude uváděna v kině. Následně se však rozhodlo, že se bude jednat o seriál. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama