Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (138)

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Vskutku fajn serial... Humorny a zaroven post-apoc??? Co viac si moze exot ako ja zelat? Faktom je, ze z povodne POSLEDNEJ zeny (rozhodne brilantne zahranej, ALE... ?! OMFG!!! ;)) na Maticke Zemi by ma v reali bud do cca 5 minut komplet porazilo, s masivnym krvacanim do mozgu i srdca... Alebo by som sa zastavil v najblizsom obchode so zbranami (tych maju paranoidni obyvatelia krajiny U, S a A prakticky na kazdom kroku viac, nez by bolo zdrave, takze v danom pripade pohodka), schmatol prvu brokovnicu, ktora by mi padla do oka a BOOOOOM!!! Ako sa v ENG hovoriacich krajinach hovori, potom by uz stacilo situaciu okmentovat iba dvomi slovami: PROBLEM SOLVED! Hohoho ;) ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Nedá se to, končím po šestém díle. Seriál byl zábavný jen, když byl hlavní hrdina sám a nemluvil. Po příchodu otravné ženy, se hlavní hrdina přeměnil na neskutečně otravnou postavu, navíc seriálu začal chybět humor a zabředl do absurdních trapností. Po příchodu krásné January Jones se hlavní hrdina změní v karikaturu a leze mi na nervy neuvěřitelným způsobem. ()

Reklama

EmmaMorley 

všechny recenze uživatele

Trailer ma okamžite chytil a tešila som sa na seriál. Na moje sklamanie je tam ale postupne čoraz viac postáv a od posledného človeka na zemi to má ďaleko. Mám pocit, že nová postava pribudne pomaly v každej epizóde, keď tvorcovia nevedia ako zaujať. Po prvých epizódach rozhodne stráca grády, aj keď občas ešte prekvapí (napr. koncom prvej série). ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Forte se pro tuhle roli narodil. Forte je ten herec, který jako charakter v HIMYM zažíval silné krvácení z nosu vždy, když dostal erekci, která se mu přihodila kdykoli viděl nějakou ženu v baru. Tenhle seriál je neskutečná sranda, neboť virus zabije prakticky veškerou populaci a Forte, poslední muž na zemi, touží po ženě. Bohužel poslední žena na Zemi nesplňuje ani v nejmenším jeho představy. Nutno dodat, že hodně brzo se objeví January Jones a co se stane dál...to stojí za to. Nejlepší komedie roku. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutích vše dílů můžu říct, že se zde nejedná o žádnou klasiku ani velkolepou novinku, ale pro chvíle pohody, oddechu, relaxu je tento seriál dobrou volbou a nemohu jej hodnotit záporně. Plní funkci volného děje, který se ubírá často bláznivými, občas záhadnými ale vždy komediálě laděnými ději možná i trochu v duchu Chaplina. Hlavní parta se časem rozrůstá, mění a konfontuje s novými situacemi. Proto je zde nutná sympatie s postavami a znalost jejich příběhu, nelze sledovat nechronologicky jako Simpsonovi. Líbí se mi lehká proměna charakterů, trochu mě mrzí nerozšíření možností celého potenciálu námětu. Milá je ústřední dvojice (Tandy & Carol) neobvyklého typu chování a vnímání, která mi přirostla k srdci. Jaký má seriál potenciál vnitřně je v jeho podvědomém sdělení tak trochu o lidském chování, které nebývá bezchybné a často je zmatené. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama