Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Ruut 

všechny recenze uživatele

NUDA !!! Za hlavní hvězdu filmu je pasován Wesley Snipes, ale mnohem výraznější postavu měl jeho boxerský protějšek Vig Rhames. Wesley tam jen tak tvrdácky párkrát pronesl že je správný chlap a dobrý boxer a v klidu na samotce čekal celý film na zápas. Pokud jsem teda v průběhu nějak na chvíly nezaspal tak tam byl jen jeden boxerský zápas a to až ve finále. Hodně špatně nasnímaný, bez napětí a bez emocí. Celkově hodnotímfilm jako odfláknuté nepovedené béčko kde jediným světlým momentem je přehrávající Ving Rhames v roli bývalého boxerského šampiona těžké váhy poslaného do vězení za znásilnění. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľa rečí pre nič. Film má pár miest, kde vyzerá, že sa nám snaží niečo múdre a poučné povedať, povedať zároveň aj niečo z väzenského života. Snaží je však správne slovo, lebo bola to len snaha, film ako taký je celkovo slabota, ktorý mi prešiel akoby sa nič nestalo a akoby to trvalo len pár minút. Samotný box bola slabota, vlastne v tomto filme nie je nič veľmi zaujímavé, zostáva pre mňa nepochopený, černošské rozmýšľanie išlo pomimo mňa. Netúžim to znova vidieť. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem jediný, kdo viděl nejdříve dvojku a trojku a až po tom shlédnul jedničku. No je to jako nebe a dudy, tohle byla celkem zbytečná hodina a půl bez jakéhokoliv děje, kde jste se modlili, aby už byla ta závěrečná zápasová desetiminutovka a byl konec. Vypíchl bych snad jen Petera Falka a jeho roli. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak strasny, jak jsem si podle pribehu myslel, ze bude. A Falk v jine roli nez Columbo je proste uzasnej. Skoda, ze tu neni vic boxerskejch zapasu, takle to je skoro furt jen okecavani, zarizovani a cekani na finalni zapas, kterej je celkem slusnej, ale presto nic tak extra, jak bych od dvou neporazitelnejch cekal. Proste takovej film co nenadchne, neurazi a u kteryho jsem se nenudil. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

hmm, tento film som videl uz dakedy davno, no vela som si nepamatal, tak prisiel na rad znova.... namet velmi dobry, no bolo to dost odflaknute... sceny v klietke podla mna dost zle natocene, ta kamera bola proste nanic... vsetka omacka okolo za vela nestala, aj ked take sa od podobneho filmu ani ocakavat nedalo.. herecke vykony nic moc, nezachranil to ani Wesley, ktoreho mam osobne velmi rad vdaka serii Blade... akokolvek rad by som dal viac - nemozem... 6/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno