Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

tragicus 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se. "Pomoz mi!" "Nee!" "Pomoz mi!" "Neee!" "Pomoz mi!" "Neeee!" *mlask-mlask* "Neeeeee!" Alespon had mel smysl pro drama - kdyz bylo potreba, kvuli emocnimu vypjeti, zabijel hezky pomaloucku, ac jindy to stihal tak rychle, ze si toho malem nikdo nevsiml. A vzhledem k tomu, jak dlouho jecel jeho posledni primy zabity, rekl bych, ze mu snad musel strcit ocas do konecniku, prochazet celym travicim traktem a jeste blbe odbocit do apendixu. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Úterní noc strávená u televizního přijímače. Přepínání kanálů dálkovým ovladačem - rychlý zrakový předěl na programovou synopsi a zaujetí názvem. "Únik z Alcatrazu" , prosím pěkně. Co to asi bude ? Říkal jsem si, že přeci takový film už někdy dříve vznikl a to dokonce s Clintem Eastwoodem v titulní roli. Že by nějaký novodobý remake ? Nikoli ! Toto je typický "céčkový" brak z edice levných DVD v poškozeném pošetkovém obalu. Nicméně, i tak nelituji toho stráveného času, sledováním podprůměrných triků a laciné kamery, která si fakt "jela". Věznice na Antarktidě, kde se vyskytne obří prehistorický plaz, který je v plné kráse ukázán asi jenom 2x za celou stopáž. Pokud Vás navnadilo jméno "Dean Cain" (alias Superman), tak budete asi zklamáni. Dean se na herectví totálně "vykašlal" a teď jede "šity". I tak je alespoň světlým okamžikemv tomto "blábolu". Kolem a kolem, dávám * a to za tu snahu o něco ale při tom z toho vyšlo velké nic. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Ďalší klinec do rakvy filmu kariéry Deana Caina! Tento lacno vyzerajúci zbytočný sci-fi thriller hrá Dean Cain ako veľmi nepresvedčivého geológa uväzneného spolu so svojou kolegyňou geologičkou a niekoľkými nebezpečnými väzňami vo futuristickom väzení, ktorí bojujú s 8-metrovým hadom na odľahlej časti južného pólu. 1/10 ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Snaživá, ale pořád stejně dementní jako v podobných výplaších. Monstra: Ta pochroumaná zahradní hadice naštěstí mockrát vidět není. Herci: Dean Cain by se měl stydět za to, že si svět pamatuje jeho jméno, když se může chlubit jen takovouto kinematografií (pokud tedy neurážíme slovo kinematografie v případě New Alcatraz). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takový horší bratříček Pythona, kterej už tak byl nic moc. Jako malej jsem měl tyhle typy filmu moc rád. Dnes mi ale přijde jako když jsou všechny kopie. Ne jinak tomu je i tady. mám pocit že kdyby natočily duchařinu udělaly by lépe protože tenhle film má poměrně slušnou atmosféru a protředí k tomu jako dělané. Tvůrci se ale rozhodily udělat hadí horor a tak sem cákly pár naprosto idiotských postav a laciný efekty a nechaly herce běhat po place a nechávat se sežrat. Jediný štěstí je to že jsem od filmu moc nečekal, protože jinak bych šel s hodnocením daleko níž, takhle dávám aspon 2* viděl jsem daleko horší digitální hovada. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama