Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Marze 

všechny recenze uživatele

Crown Vic vypráví staromódní policejní příběh o dvou policistech na hlídce. Jeden je veterán a druhý ucho. Zápletka je jednoduchá, má to jeden konflikt. Nechá vám to oči přilepené na obrazovce / plátně a trpěliví diváci budou odměněni. Žánrové pozorování dnešní denní policejní práce ukazuje sílů a zranitelnost mužů v policejních uniformách. Je to dobrý film, který ale nepřekročí hranice policie . ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...do prdele to v akej riti žijú tí ľudia...samé drogy,prostitutky,pasáci,feťaci,policajti na steroidoch a váliu....to čo je za svet ? kde je normálny človek...?.....k filmu:herrecké výkony dobré,presvedčivé...obsah:také filmové spracovanie nejakej policajnej hliadky,kde za jednu noc absolvujú toľko prípadov ako za možno 5 rokov v normálnom svete....zaujalo,ale stačí raz vidieť....dejovo nikde,len kopec útržkov čo idú akože po nejakej - veľmi krivoľakej-dejovej linke.....nič extra-čakal som nejaký -dla obsahu- veľký zvrat -zážitok a namiesto toho kopec drobných príhod..... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ostřílený veterán a nováček patrolují v nočním LA. Takhle jednoduché to je a bohatě to stačí. Svoje místo tu mají výborně napsané dialogy, dojde na střílení i konflikty s jinými policisty, sem tam se člověk dokonce zasměje a fajn jsou věci osobního rázu, které oba policisté řeší. Očekávané finále sice mohlo být drásavější, ale celkový dojem mi nezkazilo. Jane sice nepatří k mým oblíbencům, ale tady mu to sedlo jak máloco. Slušná práce. 80% ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem hliadkové filmy a ruch spiaceho veľkomesta a tu som toho dostal tak zo všetkého. Žiadny súvislý dej to ani nemá, je to iba perná šichta nováčika v službe a tak sledujeme s akými divnými ľuďmi sa dostáva do styku, koľko dílerov drog odvezie na stanicu a dôjde aj na riešenie nejakých osobných problémov z minulosti. Tie sú však vyriešené iba popri práci a netlačí sa na to, čo dodáva filmu väčší dojem autenticity. Hneď by som si pozrel v tomto štýle aj nejakú minisériu na Netflixe! Tam by mu to možno slušalo ešte viac. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takový „(ne)normální“ první den v nové práci. Poldové to jednoduché nemají – zvláště pak v samotné USA. Pomalu každý magor tam má zbraň, drogy – úchyláci na každém rohu – no místo, kde bych poldu nechtěl dělat ani omylem. Zvlášť když většina kriminálníků je černých nebo Hispánci ale bacha na rasismus…Místy docela zajímavá, nekompromisní a i lehce brutální podívaná, místy neskutečná nuda, spousta keců o hovně, no na víc jak průměrné ohodnocení to nevidím. Co se hereckých výkonů týče, taky žádná extra sláva, ale Thomas Jane jasný tahoun filmu, Luke Kleintank jen přicmrndával – navíc ty jeho telefonáty se ženou byly trapně otravné - Bridget Moynahan zahrála tu fetku (matku) celkem důvěryhodně – a jako bonbonek tu máme tu šílenou krávu Scottie Thompson, kterou někdo šmíruje a ráda se odhaluje před policajty. To finále mohlo být víc vygradované. Každopádně na první šichtu toho zažili sakra dost, asi bych se po tom všem na to vysral (kdybych byl v bažantově kůži)… ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. dubna 2019 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno