Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (95)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takový „(ne)normální“ první den v nové práci. Poldové to jednoduché nemají – zvláště pak v samotné USA. Pomalu každý magor tam má zbraň, drogy – úchyláci na každém rohu – no místo, kde bych poldu nechtěl dělat ani omylem. Zvlášť když většina kriminálníků je černých nebo Hispánci ale bacha na rasismus…Místy docela zajímavá, nekompromisní a i lehce brutální podívaná, místy neskutečná nuda, spousta keců o hovně, no na víc jak průměrné ohodnocení to nevidím. Co se hereckých výkonů týče, taky žádná extra sláva, ale Thomas Jane jasný tahoun filmu, Luke Kleintank jen přicmrndával – navíc ty jeho telefonáty se ženou byly trapně otravné - Bridget Moynahan zahrála tu fetku (matku) celkem důvěryhodně – a jako bonbonek tu máme tu šílenou krávu Scottie Thompson, kterou někdo šmíruje a ráda se odhaluje před policajty. To finále mohlo být víc vygradované. Každopádně na první šichtu toho zažili sakra dost, asi bych se po tom všem na to vysral (kdybych byl v bažantově kůži)… ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THERE IS THE WORLD INSIDE THIS SQUAD CAR AND THERE'S EVERYTHING ELSE OUTSIDE OF IT." ------------------ Kto niekedy čakal dôstojného duchovného nástupcu Training Day či Patroly (a nie len nejaký obyčajný povrchný film o polišoch a banditoch), práve sa dočkal a práve ho dostal. Psychológia postáv tu hrá veľkú rolu, na nej sa aj stavia, nedosahuje však úrovne vyššie spomenutých klasík, hoci priestor ísť do hĺbky bol. Atmosféra jednej temnej noci v špinavom Meste anjelov fungovala, zásluhu si berie mimo iného aj hudba. Ak Crown Vic videl David Ayer, rozhodne bol nadšený, jasal a možno aj slintal. Ja som tiež. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Dva američtí policajti na jedné noční směně v oceňovaném dramatu. Veterán vs. nováček. Realistická záležitost se skvělou atmosférou, ale ve výsledku za mne průměrný film, který si zapamatuji navždy první minutou filmu. Tohle je nejdokonalejší a nejúžasnější akční první minuta filmu v mé historii jako diváka. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film který mi hodně připomínal Patrolu. V příběhu není nic z čeho by mi spadla brada, ale jedna věc mi je naprosto jasná, vzhledem k tomu co se děje v dnešním světě. Pustě film černošské komunitě a ta obviní tvůrce tohoto filmu z rasismu, jelikož většina šmejdu, po kterých šel zkušený mazák Thomas Jane a jeho kolega zelenáč, byli afroameričani. Celkově hlavně oceňuji tu myšlenku střetu, jak se na práci obecně dívá někdo, kdo je nový a kdo tu práci děla 28 let... Pro mě 6/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vo filme sledujeme jednu noc policajnej hliadky, ktorú tvorí ostrieľaný mazák (Thomas Jane) a nováčik (David Krumholtz). Typ filmov sa dá natočiť buď spôsobom, že všetky drobné línie nakoniec zaklapnú do väčšieho celku, ktorý dá filmu nejakú pointu, alebo ako film ktorý má divákovi sprostredkovať atmosféru mesta, policajnej driny a toho aký má tá práca na policajtov nich vplyv. Keďže tento film rezignoval na nejakú komplexnejšiu zápletku a tvoria ho len nesúvisiace epizódky, tak sa Joel Souza pravdepodobne pokúsil o ten druhý prípad. Ale bohužiaľ nie je David Ayer a na vlastnú kožu nezažil veci o ktorých rozpráva a pravdepodobne to len odpozeral z iných filmov. Chýba tomu špinavosť a drsnosť. Nejaká tá šokujúca scéna. Keď už sa tu objaví nejaký pošahaný drsniak (napríklad jeden z policajtov), tak jeho kecy šustia papierom. Takže aj keď má film zvládnutú technickú stránku a Thomas Jane podáva solídny výkon (ten nováčik je niekde medzi nevýrazným a otravným maníkom), tak film veľmi rýchlo začne nudiť. Keby sa film skrátil o pol hodinu v ktoromkoľvek mieste, tak by ste si to ani nevšimli. Len by to bola kratšia nuda. Akákoľvek policajná epizóda Third Watch je oveľa pútavejšia. 5/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 26. dubna 2019 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama