Reklama

Reklama

Duel

(TV film)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Spielbergův film, který byl původně natočen pro televizi. V Evropě ho však uváděli v kinech. Obchodní cestující Mann jede po arizonské poušti na jednání se šéfem. Cesta probíhá poklidně do té doby, než se objeví cisterna řízená tajemným řidičem. Začne Manna vytlačovat ze silnice, chce ho dostat pod vlak, atd. Jaký má důvod? Spielberg natočil film s rozpočtem 350 000$ za dva týdny podle historky Richarda Mathesona z Playboye, který říkal že to sám zažil. (woody)

(více)

Diskuze

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Kto to ešte nevidel nieje skutočný fanúšik Červeného Trpaslíka.

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Nedavno jsem si dal maraton Cerveneho Trpaslika. V jednom dilu byla zminka o tomto filmu. Byl jsem zvedavy, protoze jsem ten film nikdy nevidel. Zrovna vcera jsem si to pustil a muzu rict jedine - film natolik chytil, ze jsem zacal googlit identitu toho ridice nakladaku :D Fakt pecka!

Uživatel ramislav smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

oPICKA3773

oPICKA3773 (hodnocení, recenze)

uz davno ma ziadny film tak neuveritelne neobisiel ako tento. Psychologia postav????? uplne mimo mna.... Motivacia postav????? uplne mimo mna..... Otazky ktore si stale kladiem ? tony..... Jedine co sa da na tomto filme brat pozitivne je kamera a hudba pri napinavych scenach, kde spilberg dokazuje ze dokaze vyvolat napetie divakov aj pri natacani mladych tucniacikov ako nahanaju rybu.. Nic som necakal, narazil som na to viac menej nahodou a pravdu povediac lutujem ze som zabil 1 a pol hodinu svojho casu.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

jj to byl taky dobrej konec ale to nic nemění na tom že to je výbornej film

RopMaster

RopMaster (hodnocení, recenze)

Čekal jsem, že se na konci ukáže, že je to "blázen" a ten náklaďák si jen představoval. To by se mi líbilo víc. :) Něco jako ve filmu: Noc s nabroušenou břitvou.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Thriller jak víno. Nikdy bych neřekl že kamion na prázdné silnici kdesi v poušti může být tak stresující.

Dasson

Dasson (hodnocení, recenze)

Ale jo, dobrý, námět skvělý, ale na mě příliš málo akce ........ ***

 (hodnocení, recenze)

Velmi som sa pri tom nudil.Nebolo to nic strasneho."Najlepsie" bolo,ked sa mu snazil unknut 150-tkou,ale kamion mu bol stale v patach.:)

cubas

cubas (hodnocení, recenze)

naprosto dokonaly film, vubec nechapu cim me tenhle film pripoutal k TV. Tohle svedsi o reziserove genialite...

Související novinky

Jamie Dornan bude turistou v Austrálii

Jamie Dornan bude turistou v Austrálii

28.01.2021

Britský herec Jamie Dornan (Synchronic, Anthropoid) byl obsazen do hlavní role v připravované koprodukční limitované sérii s jednoznačným názvem The Tourist. Natáčení šestidílného seriálového… (více)

Reklama

Reklama