Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 1

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (108)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem svýho komentáře musím upozornit, že nejsem fanouškem PA série. Nikdy mě to prostě nechytlo. S Paranormal Debility jsem skončil po třetím díle(druhej jsem ani nedokoukal). Když jsem se ale dozvěděl, že nový PA je úplně jiný a dle ohlasů s původní sérií nemá nic společnýho, dal jsem nakonec novýmu PA šanci(hlavně kvůli manželce). Někomu může vadit, že to se staršími díly nemá opravdu nic společnýho ale já jsem naopak rád. To co mi bylo předloženo je za mě 100krát lepší jakejkoliv starší díl. Začátek je sice nudnější ostatně jak už to bývá ale není to nic co by se nedalo přežít. S příjezdem k amišům to postupně začíná být zajímavější a zajímavější. Lekačky nesmí chybět a přichází i rádoby šokující rozzuzlení. Ve výsledku nejde sice o žádnou pecku ale nenudil jsem se a to je hlavní. Největším problémem filmu je, že si nese nálepku PA. Protože zarytí fanoušci starších dílů budou určitě zklamaní možná i nasraní. A naopak kdo nebyl fandou starých PA může být jen mile překvapen. Jednoznačně si ale myslím, že kdyby se film jmenoval jinak, měl by i lepší hodnocení. Já osobně jsem na vážkách jak hodnotit.  Kdyby to šlo dám 3,5 hvězdy. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vydáva medzi amišov, aby tu nahrali dokument a aby zistili, čo sa stalo so ženou, ktorá ku komunite v minulosti patrila a je matkou autorky dokumentu. Zo začiatku vyzerá všetko príjemne, ale po pár dňoch sa situácia zmení a partia bude musieť bojovať o život. - Velmi príjemné prekvapenie. Po dlhej dobe je to horor, ktorý je plný energie, čiže je vidieť, že herci si natáčanie užívajú a nie sú tam len kvôli paychecku, ako to je u väčšiny hororov z posledných rokov. Herci sú taktiež sympatickí, prostredie velmi dobre vybrané, a taktiež sa na konci dočkáme niekolkých intenzívnych scén v podzemí (tu sa tvorcovia trošku inšpirovali hororom As Above, So Below, ale vôbec im to nemám za zlé), takže nevidím dôvod, prečo tomu nedať vysoké hodnotenie. Dokonca jeden z mála hororov, kde je používanie kamery aj v tých najdesivejších momentoch opodstatnené, takže silné štyri hviezdičky. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočili normálně, a ne jako fucking Paranormal Activity, tak to mohl být povedenej bratříček Midsommaru a Hereditery, protože Eubank je na to podle mne dostatečně šikovnej. Což teda občas prosvítá i tady přes ten unavenej found footage formát, na kterej už dneska imho nikdo není zvědavej. Pojítka na původní sérii veškerá žádná, takže i z tohoto ohledu se PA rámování jeví jako zbytečné. Vlastně se divím producentům, že tuhle sérii chtěli vzkřísit, i Eubankovi, že si jako další projekt po skvělém Underwater vybral tohle. Mizerný to není, ale jestli někomu v roce 2021 přinese upřímou diváckou radost sledování něčeho, co jsme v posledních pěti letech viděli spoustakrát (a mnohdy lépe), ve formátu, který byl módní před lety deseti, to teda pochybuju. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, okultistické témy ma v hororoch dokážu takmer vždy zaujať, aj keď nemusia byť spracované úplne prvotriedne. Prepojenie na sériu Paranormal Activity je, našťastie, minimálne a tvorcovia sa tentokrát odobrali smerom k folk hororu. Postupné odhaľovanie rituálov komunity odtrhnutej od sveta ma bavilo, scény v tajnej podzemnej miestnosti boli mrazivé a záver pomerne napínavý. Škoda len, že sa film dosť pomaly rozbiehal a miestami diváka veľmi otravoval ohranou a roztrasenou found footage kamerou. Slabšie 4*. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je už len firemnou značkou. S pôvodným filmom už to nemá príbehovo nič spoločné. Dostanete dobre zvolené prostredie a vlastne prekvapivo vydarený vizuál. Hlavne záverečná tretina filmu sprevádzaná snežením za svitu kamery je dosť vydarená. Neblbé, neoriginálne, nenudné, kvalitné v rámci svojej kategórie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)
  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)

Reklama

Reklama