Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 1

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (108)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se po dlouhý době na PA a styl FF. Výprava za Amišema, prostředí uprostřed ničeho, vybízelo k slušnýmu provedení. Bohužel nevytěžili maximum viz scéna v podkrovním pokoji, nebo malá holčička a vlastně i celá rodina, která byla, to co byla. Necítil jsem pocit znepokojení, ať už paranormální nebo satanistický. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, okultistické témy ma v hororoch dokážu takmer vždy zaujať, aj keď nemusia byť spracované úplne prvotriedne. Prepojenie na sériu Paranormal Activity je, našťastie, minimálne a tvorcovia sa tentokrát odobrali smerom k folk hororu. Postupné odhaľovanie rituálov komunity odtrhnutej od sveta ma bavilo, scény v tajnej podzemnej miestnosti boli mrazivé a záver pomerne napínavý. Škoda len, že sa film dosť pomaly rozbiehal a miestami diváka veľmi otravoval ohranou a roztrasenou found footage kamerou. Slabšie 4*. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

ma to nazev jak ta serie kde se otviraj a zaviraj dvere a padaj hrnce, ale je to pojaty spis jako blair witch, seznameni s postavama, cubka nataci dokument o tom, ze je adoptovana a jede se seznamit s rodicema, coz jsou totalni vidlaci v lese na totalni dedine bez internetu a signalu klasicky..mno a neco tam ze sklepa smrdi a zjistuje se co 🙂 natoceny je to fajn, je to dobry ale jsou tam nelogicky slowmo zabery..dal bych silny 3* 🙂 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Paranormální aktivity ušli od svého vzniku cestu skoro k nepoznání. Nyní pojato stylem Blair Witch, přičemž se pozornost soustřeďuje k záhadné Amišské vesnici, ze které údajně pochází kořeny i naši hlavní postavy. Napětí je od začátku poměrně silné a s lehkým nádechem duchařiny zvolna graduje až po naprosto epickou závěrečnou explozi. Kdy se odehraje kulervoucí naháněčka stísněným prostorem s odpudivě vypadajícím démonem a následně velice nápaditá a chaotická vyvražďovačka. Pravděpodobně se nejedná o nejstrašidelnější dílo z PA dílny, ale s nejvyšší pravděpodobností jde o to nejlépe provedené. Překvapily i vysoce kvalitní kamerové záběry s občasným slow-mo. Čtyři hvězdy si film vysloužil poměrně snadno, ale na tu poslední tomu přeci jen ještě něco scházelo. Velká spokojenost. 81% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Docela fajnový tuctovější horůrek z netradičního prostředí a docela pěknými vedlejšími nápady, který ovšem krachuje hlavně na názvu, který si "vypůjčil" od dříve slavné, dnes již neslavné série Paranormal Activity. Amišská vesnička nepřipravila nic jiného než pěkně záhadný lokál, kde se dějí divné věci, jež je potřeba prozkoumat. Scéna s lezením do díry byla jedna z nejlepších. Kamera je sice FF, nicméně obraz je až nevšedně pěkný. Tradičně zběsilé finále v tomto typu hororu se tu objeví také, ale tam už kamera tak sofistikovaná není a dost tomu ubližuje střih. Celou dobu jsem věděla, že tomu dám tři, protože je to fakt takový ten exemplární případ osvěženého materiálu, který ale přesto díru do světa neudělá. Naštěstí jsou tu i sympatické postavy, což je další důvod, proč mě to neštvalo a nelitovala jsem stráveného času. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)
  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)

Reklama

Reklama