Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (325)

plakát

Horákovi (2006) (seriál) 

Normální průměr pro děcka, baví mě to asi tak stejně, jako Krok za krokem.

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

Aneb óda na téma, jak nadějný začátek filmu rozpliznout do podivného nic.

plakát

Argo (2012) 

Mám moc rád thrillery, které opravdu dokážou ždímat napětí od začátku do konce. Člověk má o hlavní hrdiny strach a do poslední chvíle v něm hlodá nejistota, že se na poslední chvíli může něco podělat a nedopadne to dobře. Punc skutečné události pak k té nejistotě přidá husí kůži a na perfektní film je zaděláno.

plakát

Skyfall (2012) 

Ale jo. Poslední bondovka, kterou jsem viděl, bylo Zlaté oko a Skyfall je teda o kilometry dál. Jak zábavností, tak akčností. Parádní akční odreagování!

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Tentokrát to trvalo velice rychle, ani ne deset minut, a byl jsem totálně uchvácen. Je to úplně jinej svět, člověk si říká, že za padesát let se toho nemohlo tolik změnit, ale opak je pravdou. Jen je třeba počítat s tím, že je nutné seriálu věnovat celou pozornost, protože detaily zde hrají hlavní roli. Tedy žádná polotrapná kulisa, ale super drama.

plakát

Méďa (2012) 

Ačkoliv jsem v tomhle filmu viděl několik slabin, je neodiskutovatelné, že velmi dobře vypovídá o současných mužích a jejich neschopnosti k závazkům. Navíc se u toho ještě zasmějete, a to dosytosti. Jen jsem nepřestal přemýšlet, jaký by to bylo s bongem, nebo pořádným špekem...asi stejně dobrý...

plakát

Ženy v balíku (2008) 

Vidím to následovně: Sobotní odpoledne, generální úklid a oběd za náma, gauč, poloha víceméně ležící a televizka. Za této konstelace jde o stoprocentní trefu do černého. A vůbec nebude vadit, že si mezi čtyřicátou a padesátou minutou trošku klimbnete.

plakát

Piráti! (2012) 

Máte rádi Wallace a Gromita nebo Slepice? Nebudete zklamaní. Piráti nejsou tím nekonečně originálním přízrakem, jako původní Ardmaní kraťasy, ale nesou přesně tu správnou dávku humoru a originality, jakou člověk čeká. Piráti mají proti moderním animákům jeden bonus navíc. Ruční plastelínová animace filmu dodává atomsféru, kterou v pixaru podle mě nikdy nikdo nevykouzlí.

plakát

Koncert (2009) 

Schématem klasická sportovní komedie v netradičním prostředí. Nejdřív jsem se velmi bavil, poté, při závěrečném koncertu, jsem zatlačil slzu. Pěkné překvapení neočekávaného.

plakát

Screen Play (1992) 

Asi i závidím lidem, kteří jsou schopni podstoupit neuvěřitelně precizní a zdlouhavou práci s cílem vytvořit něco fantastického. Tenhle film je naprosto krystalickou ukázkou nekonečné kreativity. Bravo!