Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (26)

Teror kanibalů

Teror kanibalů (1980)

Zhruba v čase 37:00, kdy dochází ke znásilňování Manuely (Pamela Stanford), je patrné, že se jí na pravé ruce uvolnil provaz, kterým byla svázána. Na dalším záběru, kdy pokračuje znásilnění, se provazu pouze drží.

Teror kanibalů

Teror kanibalů (1980)

Zhruba v čase 23:30, kdy se rozhodne řidička džípu dojít s kanystrem pro vodu, je patrné, že má v ruce zelený kanystr s žlutým víkem. Na dalším záběru má ale kanystr bílý a bez víka.

Mutant

Mutant (1995)

Zhruba v čase 40:05 je možné zahlédnout v prosklených dveřích odraz člena štábu a mikrofonu. Podobná chyba s mikrofonem se objeví i v čase 54:15 – v levém horním rohu.

Mission: Impossible - Fallout

Mission: Impossible - Fallout (2018)

Zhruba v čase 56:07, kdy dojde k nárazu nákladního auta DAF do úzké uličky, je patrné, že má tři průstřely v předním skle. V dalším záběru, při vykopávání skla, je ale čelní sklo neporušené.

Sežrána zaživa

Sežrána zaživa (1980)

Ve filmu se objevují totožné scény jako v předchozím Lenziho snímku Vymítač kanibalů (1972). Jedná se o tyto scény: přepadení ženy kanibaly, zápas fretky s hadem, porcování krokodýla, vymačkávání jedových váčků z živé kobry. Scéna přepadení ženy kanibaly měla v každém snímku jiné vyústění.

Red Hill: Krvavý zapadákov

Red Hill: Krvavý zapadákov (2010)

Od Jimmyho Conwaye (Tommy Lewis) se za celý film dočkáme pouze jedné věty: „We were going to have a boy." („Chtěli jsme mít chlapce.") a to na úplný závěr.

Skautův průvodce zombie apokalypsou

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015)

Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce.

Temné zpovědi

Temné zpovědi (2000)

V závěrečných titulcích je Eva Aichmajerová chybně uvedena jako Eva Achmajerová. Od svatby v roce 2009 již používá příjmení Decastelo.

Válečná banda

Válečná banda (2015)

Zhruba ve 40. minutě kdy dostávají Jack Wosick (Luke Goss) a Hans Picault (Dolph Lundgren) rozkazy od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), se mění pozice brýlí na stole. Plukovník je odhodí a brýle se postaví na stůl, ale v dalších záběrech už leží.

Sexy party 3: Prvák

Sexy party 3: Prvák (2009)

Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu.

Norbit

Norbit (2007)

Zhruba v čase 1:01:40, kdy Rasputia (Eddie Murphy) jí pizzu, si z krabice vezme jeden kus pizzy. V prostřihu chybí ale kusy dva a v dalším záběru opět jen jeden.

Norbit

Norbit (2007)

Zhruba v čase 53:30, kdy se Norbit (Eddie Murphy) vybourá na kole, mu zůstane ve vlasech trs suché trávy. V prostřihu tráva chybí a v dalším záběru je opět zpět.

Země bez zákona

Země bez zákona (2012)

Zhruba ve 22. minutě filmu, když Howard (Jason Clarke) rozcuchá vlasy Jackovi (Shia LaBeouf), si lze všimnout chybného střihu. Nejdříve si Jack uhladí vlasy, ale v dalším záběru je má rozcuchané, a pak opět uhlazené. Navíc se ve stejných scénách mění i jeho láhev. Nejdříve je zavřená, v dalším záběru otevřená.

Zkažená úča

Zkažená úča (2011)

Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem.

Rocky

Rocky (1976)

Když přijde za Rockym (Sylvester Stallone) do bytu trenér Mickey (Burgess Meredith) a nabízí mu své služby, na dveřích od záchodu se několikrát mění rozestavení šipek. Nejdříve jsou tři - dvě jsou u sebe a jedna mimo, následně opět tři, ale umístěny daleko od sebe, a konečně při dalším pohledu vidíme pouze dvě šipky.

Mládeži nepřístupno

Mládeži nepřístupno (2013)

V úvodu filmu, kdy spolu vedou dialog Charlie Wessler (Dennis Quaid) a Griffin Schraeder (Greg Kinnear), se druhý jmenovaný napije z láhve. Nejdříve otevírá skoro plnou láhev, v dalším záběru ji má napůl prázdnou a následně opět skoro plnou. Během scény se to podobně prostřídá několikrát.

Krutá rasa

Krutá rasa (2006)

Přibližně ve 33. minutě filmu, kdy Noaha (Hill Harper) pronásleduje několik psů, se po jeho pádu mění pozice jeho brýlí. Když se zvedá ze země, brýle si sundává, v dalším záběru má brýle opět na hlavě.

Zombi Holocaust

Zombi Holocaust (1980)

Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku.

Oni žijí!

Oni žijí! (1988)

Na začátku bitky Nada (Roddy Piper) a Franka (Keith David) sundá Frank batoh a odhodí ho na zem do středu ulice k papírové krabici. V následujících scénách ovšem batoh zmizí a naopak krabice, která byla původně ve středu ulice, se vrátí zpátky ke kontejneru.

Plivu na váš hrob 2

Plivu na váš hrob 2 (2013)

Ve scéně, kde je Katie (Jemma Dallender) znásilňována ve svém bytě, se díky chybnému střihu pozice nože vedle ní několikrát mění. Někdy je pod rukou násilníka, někdy vedle ruky a někdy chybí nůž úplně.

Reklama