Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob 2

  • USA I Spit on Your Grave 2
Trailer 2

Katie pracuje jako číšnice, ale chtěla by se stát modelkou. Když se dozví o možnosti nafocení castingových fotografií zdarma, neváhá a navštíví studio. To patří třem bratrům, z nichž se jeden rozhodne Katie znásilnit a za pomoci zbylých dvou i zavraždit. Násilníci ale udělají chybu a pomsta na sebe nenechá dlouho čekat... Katie je mladá číšnice, která pracuje v New Yorku a snaží se stát modelkou. V restauraci se sejde s jednou ženou z modelingové agentury. Ta jí řekne, že by si měla nechat udělat profesionální fotky, aby uspěla. Katie vidí inzerci, která propaguje studio, které profi fotky dělá zdarma. Katie se rozhodne zavolat na inzerovanou nabídku, domluví si schůzku a druhý den dopoledne přijde do studia. Tam jsou tři muži, bratři. Fotograf Ivan ji fotí, ale pak chce něco víc, jinak jí fotky zadarmo nedá. Katie se svléknout nechce a odejde.
Druhý den přijde za Katie domů George, který asistoval u focení. Omlouvá se a dá jí fotky na flash disku. Večer Katie vynese smetí a nezabouchne si dveře. V noci, když spí, se u ní objeví George. Katie je vyděšená a omráčí ho paralyzérem. George ji ale dohoní a v pokoji zbije a sváže.
Volání o pomoc uslyší její soused a kamarád. Když vejde do pokoje, George ho několikrát bodne nožem a zabije ho. Poté Katie znásilní. Pak zavolá bratrovi, aby mu pomohl, protože si uvědomil, co udělal, a neví, co s tím. Na místo přijede jeho bratr Ivan a další bratr Nicolay. Ivan chce zahladit stopy. Společně uklízejí místnost a pak Katie předávkují.
Katie se probudí kdesi ve sklepě, kde je opět znásilňována, tentokrát Nicolayem. Ve sklepě je nahá a připoutaná k trubce. Opět dostane drogy, protože ji chtějí někam převézt. Ty ale tajně vyzvrací, a když ji George chce oblékat a odpoutá ji, praští ho do hlavy a uteče. Na ulici narazí na policisty a ty ji vezmou na stanici. Zjistí, že je v Bulharsku. Na policejní stanici pak přijede žena jménem Anna a tvrdí, že vede azylový dům pro ženy, kterým se stalo něco podobného. Pak Katie veze na americkou ambasádu. Jenže ji odveze zpět do sklepa tří bratrů. Je to jejich matka... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (376)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Má je pomsta, řekl Pán i vložil egyptským jako jedenáctou ránu koule do svěráku.. Kdo říká, že u žánru Rape & Revenge nejde přijít s ničím novým? Co třeba rozdat karty tím způsobem, že by skupina žen brutálně znásilnila, pomočila a zbila chudáka muže? Otázkou zůstává, jestli by chtěl pomstu, nebo si to zopakovat.. K dalšímu flusanci mám jen poznámku, že tupost filmu nikdy nesmí překonat tupost nástrojů v něm používaných. Kde proboha našli Jemmu Dallender? Namontovanou na nákladní lodi jako sirénu? Při castingu na Terminátora? Musím jí ovšem poděkovat, že mě dokonale rozesmála svou reakcí, když se dozvěděla, že je v Bulharsku. Takový výraz nenahodí ani klient čerstvě zkrachovalé cestovní kanceláře, kterému zrovna ukradli všechny doklady. Věřím, ač kvůli tomu na některé místní svícny padne prach, že se jednalo o rejžovu poslední tvorbu slin nad místem věčného odpočinku.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Opět docela výživný krvák, který by oproti nápaditější jedničce příliš nepokulhával, mít do hlavní role jinou herečku. Hezká holka to byla, to zase jo a v první polovině filmu jsem proti ní moc nenamítal, ale to přehrávání, které předvedla v poloze mstitelky, to bylo na mě moc. I přes občasné záblesky působila spíše jako karikatura, které člověk tu touhu po odplatě moc nevěří. I přesto dalo Bulharům pěknou sodu a to se mi líbilo. 70% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal za čtyři, ale "zážitek" z něho celkem rychle vyprchá. Film by se mohl klidně jmenovat I Fuck your Ass 2 a pořád by to bylo to samé, co originál, jen z jiného prostředí. Ale tohle je mi celkem putna. Je to exploiter, a i když jede přesně podle šablony, pořád je na co koukat. Hlavně tedy v první polovině. Tam je veškeré násilí na hlavní a sympatické (!) hrdince opravdu drsné, syrové, takže se chvílemi na to nekouká zrovna příjemně. Jenže to k subžárnu patří a podle názvu čekáte peklo. O to větší škoda, že následná odveta doslova "ztrácí koule" a už není takový masakr, co v původním díle (natož v remaku). Právě kvůli této né zcela brilantní pomstě musim strhnout body. P.S: Hrdinka hezká a řvala opravdu výborně, příště bych však prosil nějakou, která nemá čtyřicet kilo i s tou prochcanou matrací. Díky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V průběhu filmu jsem stále víc a víc trpěl nehorázně blbým scénářem a nudným dějem, ale trpěl jsem statečně a trpělivě, neboť jsem doufal v odměnu za trpělivost v závěru - a to v odměnu v podobě nemilosrdně kruté a spravedlivé odplaty, která potěší mého démona pomstychtivosti. Ale kromě koulí ve svěráku to byla hodně velká slabota a tím i hodně velké zklamání. Jemma Dallender sice zahrála svůj přerod z diblíkovité fiflenky v lítou Erínyi dobře, ale to mi nestačí ani k průměrnému hodnocení, protože zbytek stál za starou belu. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Zmena prostredia, z horskej samoty na mesto, tomuto filmu prospela. Keď sa ale hlavná hrdinka presunula do Buhlarska priradil som si tento film k filmom typu Hostel, v ktorých sú násilníci občania vychodoeur. alebo rozvojových krajín, hoci je o triedu lepší. Ešte aj súdna prekladateĺka bola zapojená do vykorisťovania! Tento film mal zostať situovaný v USA, buranských sedlákov je tam určite dosť. Zmena krajiny u mňa nezabodovala, ináč nemám pripomienky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kde je Katie (Jemma Dallender) znásilňována ve svém bytě, se díky chybnému střihu pozice nože vedle ní několikrát mění. Někdy je pod rukou násilníka, někdy vedle ruky a někdy chybí nůž úplně. (masekjc)
  • Okrem Spojených štátov prebiehala väčšia časť natáčania aj v bulharskej metropole Sofia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama