Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave: Deja Vu

  • USA Day of the Woman: Deja Vu
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh navazuje na původní film z roku 1978, kdy byla mladá Jennifer znásilněna čtyřmi násilníky, kteří byli následně její rukou brutálně vyvražděni. Nyní již Jennifer, jako půvabná dáma ve starších letech, sepíše svůj příběh do knihy, která se stane literární senzací. V maloměstě, kde se děj odehrává,však žijí příbuzní oněch násilníků, kteří se po osvobozujícím rozsudku místního soudu rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. (PierrevanH)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

tron 

všechny recenze uživatele

V 70. rokoch sa na filmovej scéne objavilo množstvo kontroverzných mäsiarčin (Kanibali alebo cravenovky Hory majú oči a Posledný dom naľavo atď.). Pľujem na tvoj hrob patrilo bez debaty medzi ne. Potom na dlhé desaťročia nastalo hrobové ticho, prerušené až v roku 2010. Vtedy sa na scéne zjavil remake v krátkom časovom úseku nasledovaný dvojkou a trojkou. Skutočná bomba ale vybuchla až v roku 2019, kedy sa stalo niečo svojím spôsobom úžasné. 82-ročný (izraelský) režisér originálu Meir Zarchi (ktorý od dôb jednotky natočil jediný film - dávno zabudnuté Don´t Mess with My Sister v roku 1985) sa po viac ako štyroch desaťročiach (!) rozhodol nakrútiť pokračovanie s nepochopiteľnou smrtiacou a vražednou stopážou 148 minút (!). Aby toho nebolo málo, tento úžasný zločin previedol podľa vlastného scenára (a ešte si ako bonus udelil cameo kňaza) a v produkcii svojho syna Terryho (ktorý celý tento tatkov masaker následne zostrihal). Tým ale zďaleka nekončíme. Nielenže je jednou z hlavných postáv sequelu Jennifer z originálu, ale dokonca ju hrá rovnaká herečka. Konkrétne 72-ročná Camille Keaton. Nič proti starším herečkám, ale Camillina rola je pomerne akčná. Lenže strihač nedokázal zamaskovať jej vek a tak sú akčné scény absurdné. Následne opraty preberá jej dcéra, ktorá sa na plátne od istého bodu producíruje výlučne nahá, ale keďže sa dosť podobá na Janu Kirschner, tak by vari azda bolo i lepšie, aby sa tak nedialo. Scenár je príšerné zverstvo a spolu s neuveriteľným kastingovým panoptikom robí z tohto filmu jeden z najhorších hororov roku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Meir Zarchi si po víc jak 40 letech vzpomněl,že kdysi natočil film,který svého času šokoval a rozhodl se natočit pokračování...po 40 letech a to včetně původní hlavní hrdinky a asi si myslel,že to samé znova a vlastně už po čtvrté bude fungovat...a nefunguje.Respektive ono by to možná fungovalo,protože tyhle béčkové příběhy o pomstě jsou pořád celkem vděčné jakkoliv se opakují pořád dokola,ale v tomhle případě je vše zabaleno do natolik laciného a nevzhledného balícího papíru až z toho chvílemi bolí oči.Korunu všemu nasazuje naprosto děsivé obsazení,plné extra divných neherců,přičemž vede příšerná hlavní "hrdinka".A aby toho nebylo málo,tak to celé má dvě a půl hodiny,což je asi tak o 90 minut víc než by mělo.Jen sám Satan ví,proč si režisér myslel,že je dobrý nápad něco podobného natáhnout do tak extrémně přepálené stopáže...20% ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Varování ministerstva zdravotnictví sledování tohohle filmu způsobuje fyzické i psychické problémy. Absolutně všichni herci jsou buď postižení nebo retardovaní (bohužel i ta přeživší z prvního dílu a její dcera) scénář pravděpodobně neexistoval (to tam jako v celé vesnici nebo kde to bylo byl pouze jeden telefon na benzince ani ta modelka nebo její matka neměly na telefon ) stopáž je uvalená (minimálně 2 hodiny odstranit) a ty zhruba 2 krvavé scény v roce 2019 nikoho z hororové letargie nevytrhnou. Tohle v roce 2019 poslat do distribuce mohl jen blázen jelikož tohle nemá co nabídnout. Jinak pro ty co nadávaly na remake a jeho dvě pokračování proti tomuhle to byly oskarové záležitosti. Optimálně je to na 2 hvězdy, ale za tu stopáž a to chování postav odpad. ()

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

První díl, či lépe remake z roku 1978 se mi líbil. K tomuto odpadu jsem se rozhodl vyjádřit ve slovenštině. Nebudem zachádzať do spoilerov, no povedzme si, že toto všetko bolo na jednu veľkú piču. Toto nieje film ale hnoj! Vypisovať zoznam chýb a hrôz, ktoré sú páchané na divákoch nemá zmysel, lebo by to boli niečo ako Leninové spisy. Ideálne je nakresliť na zem pentagram a vyzývať sily zla, aby si zobrali späť k sebe toto hovno. Rozumieme si, áno? ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký horor „I Spit on Your Grave: Deja Vu“ se nedá brát ani jako pocta původnímu filmu, i když se musí nechat, že přizvání Camille Keaton byl nejlepší nápad, jaký tvůrci měli. Je skoro k neuvěření, jak její tělo pořád vypadá dobře, a skoro jsem si říkal, že je škoda, že neuvidíme víc. Jinak ale je všechno špatně a nedá se tu vůbec nic pochválit. Otřesných dva a půl hodiny. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama