Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

  • USA I Spit on Your Grave III (více)

Nakoľko sa chce Jennifer Hills (Sarah Butler) raz a navždy preniesť cez krutosti, ktoré jej spôsobila skupinka idiotov na čele s mestským šerifom, rozhodne sa zmeniť identitu. Pod menom Angela sa presťahuje do nového mesta, v ktorom začína pracovať v Call Centre, navštevovať psychológa a pravidelne podstupovať skupinovú terapiu s ľuďmi s podobným osudom. K zbaveniu sa vidín či predstáv z minulosti, ktoré ju neustále prenasledujú, jej však začne napomáhať až nečakané stretnutie s mladou Marlou (Jennifer Landon). Tá ju začne zbavovať frustrácie špecifickou "zábavou": trestaním mužov, páchajúcich obdobné skutky, akými sa dopustili voči nej samotnej. "Obete" pre svoje hrádky nahádzajú počas samotných sedení, kde sa im vďaka poznačeným ľudom dostáva inšpirácie viac než dosť. Všetko z veľkej časti prebieha podľa plánu až do okamihu, kedy je Marla zavraždená. Táto udalosť spúšťa v Jennifer, alias Angele, pocit hnevu, ktorý si niektorí jednotlivci škaredo odskáču! Pomsta je totiž jediný pud, ktorý ju poháňa vpred. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (110)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak bohužiaľ, veľké sklamanie, možno aj najväčšie v tomto roku. Biedna variácia na "The Brave One". Hlavná hrdinka z jednotky trpí depkami, vkuse si predstavuje, ako by zniesla zo sveta každého, kto na ňu len pozrie (čiže otravné predstavy plus otravné flashbacky v prvej polovici), ale napokon tú možnosť dostane, keď zavraždia jej kamarátku. A tak sa rozhodne pomstiť všetkým hajzlíkom. Síce sa na ňu dobre pozerá, ale to je tak asi všetko. Oproti prvej časti tu totiž nie je možné nejako s ňou súcitiť, práve naopak. Takže som sa spoliehal aspoň na to, že film bude stáť na kvalitnom gore. Ale dve krvavé scénky to žiaľ z biedy nevytiahnu (chválim vlastne len kastráciu, tá bola dobrá). Dal by som aj tri hviezdy, lebo nakrútené to bolo v poriadku, avšak oproti prvým dvom častiam je to tak kvalitatívny zošup nadol, že nemám problém nazvať túto trojku prepadákom. Celkovo mi to totiž viac liezlo na nervy ako bavilo. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel už je tato série trochu vytěžená a není moc co vymýšlet. Jennifer ( Angela) se snaží vzpamatovat z onoho hrůzného zážitku a proto začne chodit na setkání znásilněných žen. Tam se seznámí s Marlou, která ji dodá odvahu a odhodlání se postavit nepříjemným mužům a utlačovatelům. To se ale bohužel brzo zvrhne a věci naberou rychlý spád. Pak už jen probíhá vraždění a mučení, ze kterého se Angele daří snadno vykrucovat. Konec je celkem překvapivý. "Ne všichni chlapi se ti snaží dostat do kalhotek." ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

V rámci Rape série je tohle vlastně nejslabší článek. Naše Sarah navštěvuje psychiatra a při každém náznaku nasranosti si představuje nehezké věci. Představy však přestanou stačit a po smrti kamarádky se rozhodne vzít nože do svých rukou a kuchat kdejakého násilníka. Příběhově slabě a to velice. Chybí nám zde Rape, takže se nevcítíme do zlé situace hrdinky, ba naopak. Gore je málo, ale scénka s penisem je jedna z nejpovedenějších za poslední měsíce. Takže průměr, který spíše zklamal, ale na Sarah se pořád dobře kouká. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Můžete mi říct, proč tohle někdo natočil? Kdyby to bylo ještě o stupeň debilnější, v pohodě tomu dám odpad. Protože jsem nudnější a víc bezduchý film dlouho neviděla. Vážně mi dělalo velký problém to dokoukat až do konce. A příjde mi, že Sarah Butler snad úplně zapomněla hrát. Jednička i dvojka byly super filmy, ale tohle už snad nikdo z nás neměl zapotřebí. Hodně mě zajímá, co se bude dít v díle čtvrtém. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKTEŘÍ LIDI SI ŠPINAVOST ZASLOUŽÍ. A NĚKTEŘÍ LIDI NEJSOU DOST SILNÍ, ABY JI PROVEDLI…“ /// Tak na Sarah Butler mi nevadí. To už je mnohem horší ta čekačka na rozjezd. Kikiny spolu plkaj vo údech – jako proč? Slibný momenty vymáznou ty snový fantasie, který by fungovali v péčku, ale tady mě nějak nerajcujou. Spíš mi lezou na nervy, včetně některejch lidí (v tom filmu). Hra na Zorra ujde, ale jinak je to celkem vo ničem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje nejmilejší pohádka je ta o dravci a o kořisti. 2.) Přemejšlím vo pomstě… 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • To, co často prožívá hlavní postava (představy vražd), je označováno jako denní snění, což je psychologický termín popisující představy a fantazie ve bdělém stavu v reálném prostředí a čase. (TwilightAC)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama