Reklama

Reklama

Divoké ulice

(festivalový název)
  • USA Savage Streets
Trailer

Obsahy(1)

Brenda (Blair) vede partu ostrých vysokoškolaček, které se pošťuchují s drsným gangem pankáčů (tak drsným, že jejich vůdce nosí místo náušnice žiletku a típá si cigarety o dlaň). Hoši ale neustojí, že „girls just wanna have fun“ a pomstí se jim za krádež a naplnění jejich auta odpadky tím, že znásilní Brendinu hluchoněmou sestřičku Heather. Z Brendy oděné do černé kůže se stává nelítostný anděl pomsty vyzbrojený lukem a železy na medvěda a roztahuje svá křídla nad členy gangu, aby je utopil v krvi.

Královna exploitation Linda Blair v plné síle. Heather si zahrála po Blair další populární béčková „queen of scream“, Linnea Quigley (NÁVRAT NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL, CREEPOZOIDS, VICE ACADEMY I. a II., PAST BOSORKY) a na režijní stoličce seděl Danny Steinman, který rok poté natočil PÁTEK TŘINÁCTÉHO 5: NOVÝ ZAČÁTEK. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mix surového príbehu zo 70tych rokov s 80s natupírovaným rokenrolom a to bez toho, aby to strácalo z čara jedného alebo druhého (ako sa stalo v o rok staršom Chained Heat). Pri všetkej úcte k Exorcistovi, toto je skutočne životná rola Lindy Blair. Užíva si každý jeden okamih, úplne sa pretvára na divokú bad ass pomstiteľku a k tomu jej sekunduje Linnea Quigley v pre ňu netypickej role utiahnutého dievčatka, v ktorej je maximálne uveriteľná. Fantastická žánrovka a zaslúžený kult. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších 80´s hororů co jsem viděla. A to jsem se o něm, ačkoli jsem hororový fanatik, doslechla teprve nedávno a musím říct že mé očekávání nejen že nezklamal ale i předčil. Není zrovna nabití násilím, ale přesto mě zaujal a ani na chvíli nenudil. Tenhle kousek má všechno co na osmdesátkách miluju včetně jisté dávky absurdity. Za námět a zpracování bych asi dala 4 hvězdy ale uchvátila mě naprosto úžasná hudba a krásná Linda Blair v roli anděla pomsty takže dávám plný počet. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte pro béčka z 80. let takovou slabost jako já, odeberte si libovolný počet hvězdiček. Nemůžu si pomoct, ale tohle je prostě a jednoduše poctivé béčko, které odsýpá, baví a při kterém vám čas uteče, že ani nevíte jak. Nejhorší je, že se ani nestydím tomuto filmu dát plný počet nebo přiznat fakt, že se na něj musím někdy zase podívat. 100 %. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Opomínaný rape & revenge, ktorý sa bez problémov môže rovnať najslávnejším kúskom tohto drsného subžánru zo 70. rokov. Štabajzna Linda Blair tu dokazuje, že s nahotou nemá žiaden problém a jej postava Brenda je vulgárnejšia a oplzlejšia, než démonom posadnutá Regan z kontroverzného Exorcistu. Trochu mi tu vadili snáď iba pre 80. roky typicky afektované herecké výkony a osobne by som si prial o čosi viac krvavejšie finále, inak je pre mňa Savage Streets pozitívnym prekvapením. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Exploatační královna Linda Blair a queen of scream Linnea Quigley bok po boku v osmdesátkovém rape and revenge, kde se za úchvatných dobových songů gangbangují hluchoněmé panny. A teď si to ještě představte s německým dabingem a nepříliš srozumitelným slovenským rychlodabingem přes něj, to je teprv zážitek :) Tak nevím, jestli jsem měl nějakou vystříhanou verzi, ale jak znásilnění Linney, tak Lindino zabíjení těch nezbedných výrostků, co jí to udělali, bylo hrubě ošmelené. Přesto je to pohodové béčko s drsnými záporáky, poctivým boobie countem (4 včetně Lindy a Linney) a geniálním eighties soundtrackem. Pro zajímavost původně usedl na režisérské sesli Tom DeSimone (REFORM SCHOOL GIRLS), který se s Lindou znal už z PEKELNÉ NOCI, ale nahradil ho Danny Steinman. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Pokud by se Francine Anne Ramirez (Lisa Freeman) ve filmu vdala, bylo by jí pouze pouze 17 let. (Wade)

Reklama

Reklama