Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor, nadsázka, násilí, sex a krev, chybí maso, ale to se dá u nízkorozpočťáku pochopit a rozhodně je to lepší než levné efekty. Hodně fajn je tu přehlídka rozličných koz, z toho některé se dají považovat za blockbusterové, k jiným se jako gentleman vyjadřovat nebudu, ale i ty měly svůj význam minimálně v rámci rozšíření pestré škály nabídky. Naopak vysloveně tragická mi přišla hudba, pořádnej fuckenroll by do toho rozhodně nalil víc života. Nepochopil jsem ani zmršenou (srovnání s německým soft pornem sedí) sexuální lesbickou scénu, zejména s ohledem na laškování se záchodovým zvonem nebo sleazy paní Lízy s tou hezčí ze studentek. Podtrženo a sečteno, rape část nevyvážená, v revenge převládá spíš to pozitivní, zejména grande finále s mačetou hraničilo až s dokonalostí. Dal bych tři, ale podobné nízkorozpočtové snímky by se měly podporovat a tak jen čtyři prstíky strčím a hned zase půjdu... Zhlédnuto při příležitosti filmového rande s IceQueen (podobnost s filmem je čistě náhodná, trávu jsme myslím nekouřili) ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak to byl docela slušnej mazec. Čuměl jsem na to jak na zjevení, asi tak když jsem poprví viděl Dům tisíce mrtvol od Roba Zombieho. V něčem si to je dost podobný, ale především v šíleným zpracování si to je rovno. Opravdu se jedná o naprosto šílenou jízdu plnou fetu, koz, sexu, špíny, násilí a skvělé hudby. Není to sice pro každého, ale ten kdo si umí filmy typu Poslední dům na levo užít tak bude jistě spokojenej. Já teda byl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ten sedmdesátkový look mi seděl a stejně tak mě bavily pokleslé výkony všech zúčastněných, ale k danému formátu bych čekal mnohem víc krve a dalších chuťovek. tvůrci se to sice snažili kompenzovat kozama ve všech jejich podobách, ale to tady moc nefungovalo. Za výraznější pozornost tak stojí až dejme tomu posledních deset minut a to je málo. 30% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama