Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak niektoré hlášky boli brutálne. Tento film sa tvári strašne neohrabane, špinavo a vizuál ma k tomu tiež prispôsobený. Originalita tu chyba a je to jedna vykradačkova cundra ale, ktorá to ani netají. Je tu viacero tvrdších scén ale deje sa to tak rýchlo, že ma to nemohlo ani šokovať. Remeselná stránka filmu je strašne slabá a k tomu značnou mierou prispeli aj herci. Tu mi chýbali charakterove postavy zaporákou ako napr. v chaose tam hlavná sviňa bola naozaj veľká ale tu som hlavnému kingovi vobec neveril .Co ma ale prekvapilo, že film disponuje veľmi malou dávkou brutality, tej som čakal oveľa viac. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joseph Guzman, Robert James Hayes II .. Povadlá pocta - vykoupení mačetou do prdele. Velký kopec bordelu, trocha krve, sexu, střílení a koziček (alespoň to má odvážnější holky než Bitch Slap). Mohly tam bejt lepší písničky a méně řidší děj a povrchnější postavy. Trailer byl dobrej (jako "fake" by stačil), ale grindhouse už dnes asi na víc nemá. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak zde máme další hodně hustej a špinavej flick z mýho oblíbenýho žánru EXPLOITATION - "rape and revenge" ... V podstatě nemám k filmu moc co dodávat, protože všechno už popsal KARLOS80, naprosto se s jeho komentářem stotožňuji ... Jen mě se film nezamlouval tolik jako extrémně krutý Chaos (2005) a extrémně zvrhlý No moriré sola (2008), o 70.kových "projektech"/klasikách ani nemluvě ... Důvody jsou dva. Ten první je fakt, že pomsta-revenge, zde skutečně není to úplně ono, co by si divák vysazený na tyhle šílenosti přál ... Málo gore a krutosti vůči původním mučitelům, zřejmě nebyl k dispozici maskér, tak se vše natočilo mimo kameru (všechno ne, ale většina zabití ...). Druhým důvodem je ta skutečnost, že film se vůbec nebere vážně ... V podstatě už název samotný nám říká, že půjde o šílenou divočinu, ale ne vyloženě těžkotonážní mrazivý a zvrácený exploiter. A je tomu skutečně tak, způsob hereckých projevů (překvapivě obstojné, hlavně ta "štětka" na straně záporáků ...), atmosféra a hlavně hudba všechno nadlehčují a i když vykrádají klasiky až na dno a kopírují úplně některé scény, ty zde nmají takový zdrcující dopad ... I tak se jedná ale o extrémní snímek pro okrajové publikum ... Hnusný, špinavý, sprostý, násilný, brutální, nechutný ... Každopádně ještě dostatečně snesitelný, s několika částmi na oddech ... Pro mne ale jako pro příznivce tohoto žánru je to i přes výše zmíněné výtky jednoznačně za plný počet ... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

S ohledem, že je to Grindhouse/Exploitation, je to pořád shit. Na záměrně špatným filmu by mělo být něco dobrého, nebo tak špatného, až to bude dobré. Svým způsobem. Pro všechny tyhle trash žánry. Tohle je ale prostě průměrně špatné a jediné dobré scény jsou ty, kde se paradoxně nic neděje. Alespoň po 2/3 filmu. Pak přijde ta angry revenge část která je už trošku zábavnější. Bohužel ta nevynahradí předchozích zbytečných 50 minut budování podkladu revenge, který by se dal zkrátit do mnohem kratšího flashbacku a zkrátit celý film. Ps: "Jimbo", asi jsi dělal, co jsi mohl, ale angličtina na úrovni prvního stupně ZŠ na tyhle filmy očividně nestačí. ()

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

trailer je desetihvězdičkový, opravdu zábavný a skvělý, škoda, že se té zábavy nedostalo tolik i do samotného filmu. nicméně, toto je pravý příklad grindhouseu, autoři to takhle stvořit chtěli, a navodit atmosféru fimlu 70. let se jim skutečně podařilo, takže pro znalce a milovníky žánru grindhouse jasných 5*, pro "seriózní" kritiky odpad. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama