Reklama

Reklama

Den matek

Trailer

Obsahy(1)

Slavná vyvražďovačka podle Tromy! Jak nejlépe potěšit svou matku? Každý má svůj způsob, někdo nosí květiny, někdo pomáhá při uklízení. Bratři Addley a Ike mají jasno. Jejich maminku nejvíce potěší, když znásilňují mladé dívky, mučí jejich bezbranná těla a nakonec je brutálním způsobem zabijí. To se stává osudným třem mladým kamarádkám, které si vyrazí na výlet do lesů, kde sídlí šílená rodinka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po čase dostal chuť na nějakou pořádnou Tromu, ale holt jsem si nevybral docela dobře. Člověk tak nějak očekává hromadu naprosto absurdních úchylných scén, často překračujících hranici diváckého vkusu a tady k tomu námět přímo vybízel, ale jaksi se tak nestalo. A i když tu je pár povedených scén a vůbec celý film má dostatečně natvrdlý děj, i tak je to prostě slabota a nuda. Za mě tedy docela zklamání a příště si od Tromy asi radši dám trojku Atomového gymnázia nebo jejich adaptaci slavného Shakespearova díla, které se jmenuje Tromeo a Julie... :D Lepší 2* ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám pro podobné snímky pochopení, ale tady prostě není, čeho se chytnout. Jednu hvězdičku dávám za dobře naaranžovaný "dům smrti", za který by se nemusela stydět ani čarodějka z Blair. Ovšem celkově vzato (ačkoliv jsou mordýři extrémně nechutní), na vyvražďovačce, kde se skoro nevraždí, můsí být prostě něco špatně... ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Den Matek je spíš komedie než horor a obsahuje spoustu nezapomenutelných vtípků, jako například prodavače, stříhajícího si nehty, nebo nevěrníka na stadiónu. Tohle je Kaufmanův Tromácký humor v krystalické podobě. To samé by se dalo říct o rozverných scénách v lese, kdy pak přesná hudba navodí pocit napětí a strachu, aby si z nás tvůrci několikrát po sobě vystřelili. Já si nemůžu pomoct, ale když se jedna z hrdinek za doprovodu hudby jako z nějakého moc milého stupidního filmu ladně procházela lesem, sledovala dalekohledem srnku a pak jí něco chytlo za nohu, tak jsem se neuvěřitelně bavil. Mimochodem přechody přes oranžovou barvu byly moc pěkné, originální a bylo jich tak akorát. ● Od přepadení děvčat se Kaufman snaží navodit děsivou atmosféru, což se mu docela i daří, a komedie se začíná prolínat s realistickým explotation hororem. Sice nevím proč Kaufman natočil něco tak normálního bez spousty násilí, krve, slizu, sexu a obnažených ženských těl, ale výsledek mě pobavil. Nečekanej zvrat po smrti jedné z trojice holek byl naprosto perfektní! Herecké výkony jsou na béčkovou hororovou komedii opravdu dobré a postava starostlivé matky, která se bojí zla venku a chce mít ze synáčků nejlepší a nejzvrhlejší herce akčních filmů pod sluncem, je úžasná. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo fakt tragicky, nevzpominam si na horsi film od Tromy. Problem je, ze clovek ceka spoustu prasaren a uchylnej humor, ale tady neni ani jedno. Za celej film tu umrou tusim tri lidi a to jeste ne nijak odporne a nejaky vtipy se tu taky moc nevyskytujou. Je sice fakt, ze maminka a dva synacci sou slusny posuci, ale zadnej extrem to neni a jelikoz hlavni hrdinky jsou nesympaticky, tak sem vic fandil spis tem zabijakum. Proste devadesatiminutova nevtipna, nestrasidelna desne levne vypadajici nuda. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Tento film sa snaží tváriť vážne. V podaní Tromy to znie dosť divne. Film úplne postrádal vtip, čo ma dosť nemilo prekvapilo. Keď idem pozerať Tromu chcem sa poriadne zabaviť, a nie sledovať trápny pokus o dusivú atmosféru a originalitu. Záver bol stráviteľný, ale viedla k nemu krížová cesta... 25 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Film stál jenom 150 000 US dolarů. (Halloween9)
  • V domě kde bydlela filmová maminka bylo doopravdy nalezeno mrtvé tělo. (Halloween9)
  • Z filmu bylo vystříháno 14 minut a film dostal nálepku mládeži nepřístupno. (Rodriguez)

Reklama

Reklama